Genel

Genel Haberleri

FETHİYE KAYA İNCİRİ COĞRAFİ İŞARET TESCİLİ AB YOLUNDA

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) coğrafi işaretli Fethiye Kaya İnciri’ne Avrupa Birliği tescili yaptırmak için hazırladığı ‘Fethiye Kaya İnciri Coğrafi İşaret Tescili AB Yolunda’ projesi, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından başarılı bulunarak, 2022 Teknik Destek Programı kapsamına alındı.

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ FETHİYE ŞUBESİ’NDEN BASIN AÇIKLAMASI

İnşaat Mühendisleri Fethiye Şubesi Başkanı Hüseyin Kaya, yapı denetim düzeni hakkında basın açıklaması yaptı.

BALABAN’DAN BİR DİZİ ZİYARET

AK Parti Muğla Milletvekili aday adayı Işıl Balaban, Muğla Menteşe ve Köyceğiz’e giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

FETHİYESPOR 90 YAŞINDA 

Fethiyespor kuruluşunun 90. Yıl dönümünü kutladı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “2024 yılında 3-4 takviye ile hedefimiz birinci lig olacak” dedi.

İŞ ADAMI İBRAHİM MEŞEVLE İYİ PARTİ SAFLARI’NDA

Mare Danışmanlık Şirketi sahibi Ovacıklı iş adamı İbrahim Mesevle, İyi Parti saflarına katıldı.

“HAYRAT MANAVI” NIN DÖRDÜNCÜSÜ KURULDU  

Fethiye’de hayırseverlerin katkılarıyla hazırlanan ve artık geleneksel hale gelen Ramazan ayı Hayrat Manavı yardım etkinliğinin bu yıl dördüncüsü kuruldu.

BAŞKAN ÖZDEMİR BAŞVURUSUNU YAPTI

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Başkanı Mehmet Özdemir başvurusun yaptı.

BELEDİYE PERSONELİ YERDE BULDUĞU PARAYI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

Fethiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Mehmet Tosun, Çalış bölgesinde ağaç budama çalışması sırasında yerde bulduğu yaklaşık 28 bin TL’yi sahibine teslim etti.

FTSO’NUN İK EĞİTİMİNDE YENİ TRENDLER İŞLENDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) İnsan Kaynaklarında Yeni Trendler Eğitimine 35 Oda üyesi firma yetkilisi ve çalışanı katıldı.

PROF. DR. HAMİT YOKUŞ'A BESTE YARIŞMASINDA BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ VERİLDİ

Besteciler, Orkestra Şefleri ve Müzikologlar Birliği Derneği (BESOM) tarafından düzenlenen - Cumhuriyetimizin 100. Yılı onuruna, erişilmesi Atatürk tarafından hedef gösterilen çağdaş müzik eğitiminde ve dinletilerde kullanılmak amacıyla açmış olduğu - 100. Yıl Piyano İçin Çocuk Parçaları Beste Yarışması Final Konseri 19 Mart 2023 tarihinde CSO ADA Ankara Mavi Salon'da gerçekleştirildi.

SEYDİKEMER’DE “ALİ RIZA BAŞARIR RESİM SERGİSİ” GÖZ KAMAŞTIRDI

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Orman İşletme Müdürlüğü ve Seydikemer Belediyesi, 21-26 Mart Orman Haftası ve 21 Mart Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla, orman yangınlarına farkındalık oluşturması amacıyla “Ali Rıza Başarır Resim Sergisi” düzenledi. Ressam ve Heykeltraş Ali Rıza Başarır’ın gelirini depremzedelere bağışladığı birbirinden güzel resimler büyük beğeni topladı.

RAMAZAN AYINDA BESLENME UYARISI: “RAMAZAN AYINDA NASIL BESLENİLİR?”

Ramazan Ayı'nda doğru beslenmenin önemine dikkat çeken Uzman Diyetisyen Gamze Arsal, iftar ile sahurun düzgün ve sağlıklı yapılması gerektiğinin altını çizdi.

BAHARIN GELİŞİNİ ATEŞ YAKARAK VE DEMİR DÖVEREK KUTLADILAR

Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri Bahar (Nevruz) Bayramı’nı okul bahçesinde ateş yakarak ve demir döverek kutladılar. 

KENT YAŞAMINA KÜLTÜREL BİR DEĞER KAZANDIRILACAK

Milas’ın kent dokusunu yansıtan simge mekânlarından biri olan Esentepe Parkı’nda başlatılan çalışmalarda son aşamaya gelindi. Ağaç dikimi ve çimlendirme çalışmalarını geçtiğimiz günlerde tamamlayan ekipler, park içerisindeki mezar alanının cam kaplama işini de tamamladı.

AVUKAT TİLKİCİ ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNDA BULUNDU

14 Mayıs Pazar günü yapılacak genel seçimler öncesinde aday adaylık başvuru süreci devam ediyor. Bu kapsamda bölgemizin tanınmış avukatlarından Aydın Tilkici, Ankara’da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne giderek Muğla Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. 

ŞANLI ZAFER ÇANAKKALE DESTANI’NIN 108’İNCİ YIL DÖNÜMÜ GURURLA KUTLANDI

Seydikemer’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı. Kahraman Mehmetçiğin 108 yıl önce dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermeyerek şehit kanlarıyla yazdığı şanlı zafer Seydikemer'de gururla kutlandı.

DEMOKRAT PARTİ’DEN, İYİ PARTİ SAFLARINA KATILDI

Uzun yıllar Demokrat Parti saflarında yer alan Mehmet Kuru, İyi Parti’ye katıldı. Kuru’ya rozetini İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları takdim etti.

GAZİLER DERNEĞİ’NE 18 MART ZİYARETİ

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yılı nedeniyle Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.

ÖZER OLGUN’DA ANLAMLI TİYATRO

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. Yıl dönümü nedeni ile öğrenci ve öğretmenler “kınalı kuzular” isimli oratoryoyu sahneledi. 

Toplam 6455 haber.