Genel

Genel Haberleri

EDEBİYAT GRUBU BAHRİYE ÜÇOK PARKI’NDA BULUŞTU

Fethiye Edebiyat Grubu 29 Mart Çarşamba günü Bahriye Üçok Parkı Belediye Halkevi'nde toplandı.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OTGÖZ’DEN, BAŞKAN CANÖZÜ’NE ZİYARET

Seydikemer Eski Belediye Başkanı ve AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yakup Otgöz, Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü’nü ziyaret etti. 

ADAY ADAYI AYDIN TİLKİCİ’DEN İLÇE ÖRGÜTÜNE ZİYARET 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.  Aday Adayı Tilkici, faaliyetleri hakkında bilgiler aktarırken, görüş alışverişinde de bulundu. 

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI YILDIRIM'DAN BAŞKAN KOVANCI’YA ZİYARET

Seydikemerli genç siyasetçi 28. dönem AK Parti Milletvekili aday adayı Yasin Ali Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Turhan Kovancı’yı ziyaret etti.

BAŞKAN AKDENİZLİ, “RAMAZAN AYI, KARDEŞLİK VE DAYANIŞMA AYIDIR”

Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, Ramazan Ayı'nın manevi cennetinde, Seydikemer ilçesindeki ihtiyacı sahibi ailelere ve gıda yardım paketlerini kendi elleriyle dağıtımını yapıyor.

DEMOKRAT PARTİ’DE ROZET TAKIM TÖRENİ 

Demokrat Parti Fethiye İlçe binasında, DP Muğla Milletvekili aday adayı Erdal Eroğlu’nun katılımıyla rozet takım töreni yapıldı.

OTGÖZ VE AKDENİZLİ BAŞKAN KARACA’YI ZİYARET ETTİ

Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, Ak Parti Muğla Milletvekili aday adayı Yakup Otgöz ve beraberindeki heyetle birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu.

BAYKAN’DAN BAŞKAN KÖKTENER’E ZİYARET

DEVA Partisi Muğla Milletvekili aday adayı aynı zamanda medya patronu Bilal Baykan, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret ederek adaylık süreci hakkında istişarede bulundu.

ECZ. OCAK’TAN SED MEDYA’YA ZİYARET

Deva Partisi Muğla Milletvekili aday adayı Ecz. Nesrin Çoban Ocak, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

ADAY ADAYI DEMİRTAŞ’TAN BİR DİZİ ZİYARET

DEVA Partisi Muğla Milletvekili Aday Adayı Süleyman Demirtaş, Milaslılarla buluşmayı sürdürüyor. Aday tanıtım programının ardından genel merkeze mülakat için çağrılan Demirtaş, yeniden ilçeye dönmesinin ardından çalışmalara kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Demirtaş, Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı ve Milas Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban ve ilçedeki gazilerle bir araya geldi.

TÜRK-YUNAN DAYANIŞMA KÖPRÜSÜ KURULACAK

Türk-Yunan dayanışmasının artırılması için Bodrum Belediyesi, Leros Belediyesi ve Defne Dafni Türk Yunan Derneği iş birliğinde bu yaz, karşılıklı kültür ve sanat etkinlikleri düzenlenecek.

FETHİYE’NİN 20 YILLIK ARITMA İHTİYACINI KARŞILAYACAK

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Fethiye Atık Su arıtma tesisinin ikinci etap çalışması tamamlandı. Halihazırda işletilmekte olan 25.000 m3/gün kapasiteli Atık su Arıtma Tesisi yapılan yatırımla 50.000 m3/gün kapasiteye çıkartıldı. Fethiye İleri Biyolojik Atık su Arıtma Tesisi ilçenin 20 yıllık arıtma ihtiyacını karşılayacak.

KÜDÜR “MİS” GİBİ OLDU

Bodrum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen temizlik etkinliği, gönüllülerin destekleriyle Küdür sahilinde devam etti.

ÇOCUK OYUN EVİ'NDE ÇOCUKLAR HEM EĞİTİM ALIYORLAR HEM EĞLENİYORLAR

Milas Belediyesi bünyesinde hizmet veren ‘Oyun Evi’ kapılarını çocuklara açtı. Tamamen ücretsiz ve tam gün hizmet veren Çocuk Oyun Evi’nden, okul öncesi hizmetlerinden mahrum kalan ihtiyaç sahibi ailelerin 48-66 ay arası çocukları faydalanıyor.

MENTEŞE BELEDİYE TİYATROSU ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Menteşe Belediye Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen “Prensesin Tacı” adlı çocuk oyunu Menteşe Belediyesi Zeybek Sineması Ahmet Zeybek Kültür ve Sanat Merkezi’nde seyircisiyle buluştu.

İYİ PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI AÇIKLANDI

İyi Parti Muğla milletvekili aday adayları listesi belli oldu.

FETHİYE’DE MEMLEKET, VATAN VE ZAFER PARTİLERİNİN İMZA KAMPANYASI DEVAM EDİYOR 

Seçmenler tarafından cumhurbaşkanı adayı gösterilmek istenen ve Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından başvuruları kabul edilen 11 isim için 100 bin imza toplama süreci devam ediyor. 

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI IŞIL BALABAN, “SABIRLA VE DİRAYETLE ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti Muğla Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Işıl Balaban Karazeybek, Fethiye ilçe teşkilatında partililerle buluştu. 

ARAS KARGO’DAN, FTSO ÜYELERİNE İNDİRİM

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Aras Kargo arasında imzalanan protokolle FTSO üyelerine yüzde 18 indirim uygulanacak.  

Toplam 6428 haber.