Genel

Genel Haberleri

Yeni başkan Faik Baklan

Türk Hava Kurumu Milas Şube Başkanlığına Faik Baklan getirildi.

Kreş öğrencilerinden Dadaşoğlu’na ziyaret

Polis Haftası kutlamaları kapsamında Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’na Gelişim Kreşi tarafından ziyaret düzenlendi.

MUTSO’dan  Üyelerine liderlik eğitimi 

MUTSO Üye Eğitimleri kapsamında, Eğitmen Marziye İlhan tarafından ‘Kişisel Kalite, Profesyonellik ve Liderlik Eğitimi’ verildi.

Sokak hayvanları için protokol imzalandı

Fethiye Belediyesi ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi arasında, sokakta yaşayan canlarımızın tedavi konusunu içeren protokol imzalandı.

Drone ile İlaçlama Yapılacak

Seydikemer Ziraat Odası önderliğinde şehirde Drone ile ilaçlama yapılacak.

Saatcı Ortaca’da ilgiyle karşılandı

İyi Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Behçet Saatcı beraberinde İyi Parti Ortaca İlçe Başkanı Barbaros Canlı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ortaca semt pazarını ziyaret etti. Seçim çalışmalarını sürdüren Aday Adayı Saatcı, pazar esnafı ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Aday adayı Tilkici’den anlamlı ziyaretler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Alzheimer Derneği ile duayen siyasetçi CHP Muğla eski Milletvekili Sami Gökmen’i ziyaret etti. 

Kaya, “Şehir stadının duvarlarını akvaryum şeklinde boyayabilirim”

Başarılı sanatçı Ahmet İlker Kaya, Fethiye Şehir Stadı ile ilgili projelerini anlattı.

 İftar sofralarının vazgeçilmez tatlısı faydalarıyla da dikkat çekiyor

11 ayın sultanı Ramazan’da iftar sofralarının vazgeçilmezi ve Osmanlı saray mutfağında da yeri olan güllaç lezzeti ile damakları şenlendiriyor. Ramazan ayında en çok tercih edilen güllacın aynı zamanda kalp ve damar hastalıklarından, bağışıklığın güçlendirilmesine kadar birçok faydası da bulunuyor.

'İlk Evim Arsa' kuraları Muğla’da 1700 hak sahibi için çekilecek 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından “İlk İş Yerim” projesi üçüncü etap kura çekimleri 7-28 Nisan tarihleri arasında 5 ilde ve "İlk Evim Arsa” kuraları da 10-28 Nisan tarihleri arasında 55 ilde gerçekleştirilecek.

Şehit Fethi Bey Park’ında tadilat çalışmaları sürüyor

Fethiye’nin gözde parklarından biri olan Şehit Fethi Bey Parkı’nda onarım ve tadilat çalışmaları devam ediyor. 

Emniyet Müdürü'nden Nacit Çatal’a plaket

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, başarılı iş insanı Nacit Çatal’a Emniyet teşkilatına yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi. Fethiyeli iş insanı Çatal, Emniyet Müdürü Dadaşoğlu’na teşekkür etti.

Karaman, “Beraberliğimiz daim olduğu sürece, bu zor günleri aşacağız”

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, “Dünya Yetimler Günü” nedeniyle Fethiye Kaymakamlığı katkılarıyla Otel Mara’da düzenlenen iftar programına katıldı.

GÜNGÖR BERK YENİ KİTABINI TANITTI

Fethiye’nin tanınmış simalarından emekli maden mühendisi, Güngör Berk’in  ‘Neler Oldu Bize?’ adlı yeni kitabının imza günü Onur kurulu üyesi olduğu Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi’nde gerçekleşti.

BAKAN KİRİŞCİ, MUĞLA VALİLİĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci bir dizi program için geldiği Muğla’da Milas’ta ki incelemelerinin ardından Muğla Valiliği’ni ziyaret etti.

TARİHİ ATATÜRK KÖPRÜSÜ YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Dalaman İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta Muğla'nın Dalaman ilçesindeki tarihi Atatürk Köprüsü'nde yenileme çalışmaları hakkında bilgi aldı.

KIRSAL MAHALLELERİN YOLLARI YENİLENİYOR

Muğla’nın Yatağan ilçesinde Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının desteğiyle kırsal mahallerin zemin iyileştirme çalışmaları aralıksız sürüyor.

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN, 2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ MESAJI

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

BELEDİYE PERSONELLERİ YEMİN EDEREK DEVLET MEMURU OLDU

Ula Belediyesi bünyesinde çalışan ve “Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” ile memuriyete başlayan 13 sözleşmeli personelin yemin töreni Nail Çakırhan toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplam 6409 haber.