Genel

Genel Haberleri

Öğrenciler baharın gelişini kutladı

Dalaman Şehit Mehmet Akif Sancar Anadolu İHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencilerinin ve öğretmenlerinin hazırlamış olduğu Bahar Şenliği 26 Nisan 2023 Çarşamba günü okul bahçesinde gerçekleşti.

Çıralı: “Türkiye’de ilki gerçekleştiriyoruz”

Muğla, Antalya, Burdur ve Denizli’nin kavşak noktasında kurulacak Seydikemer Tarıma Dayalı (Süt Sığırcılığı) İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin (TDİOSB) Yönetim Kurulu, Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) toplandı. Toplantıda Türkiye’de ilk olacak TDİOSB’nin alt yapı yatırımları detaylı olarak ele alındı. 

Seydikemer TDİOSB, Adım Adım Gerçekleşiyor

Muğla, Antalya, Burdur ve Denizli illerinin kavşak noktasına yapılacak olan Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Süt Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) projesi adım adım gerçekleşiyor.

“2023” 1 Mayıs’ı Yeni Bir Başlangıçtır

Muğla Menteşe’de düzenlenecek olan 1 Mayıs İşçi Bayramı mitingi ile ilgili Fethiye’de duyuru amaçlı basın açıklaması yapıldı.

Muğla Odaları Yeni Akademik Danışmanı Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık FTSO Meclisi ile Tanıştı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) Meclis toplantısına katılan TOBB Muğla Odaları ve Borsasının yeni Akademik Danışmanı Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık, FTSO Meclis üyeleri ile bir araya geldi. 

Fethiye Anadolu Lisesi, kermes düzenliyor

Fethiye Anadolu Lisesi, veliler ile okul aile birliğinin destekleriyle kermes düzenleyeceğini duyurdu.

Kılıçdaroğlu'nun Muğla Mitinginin Detayları Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2 Mayıs’ta Muğla’da gerçekleştireceği mitingin detayları belli oldu. Kılıçdaroğlu, Ahmet Davutoğlu ile birlikte 2 Mayıs Salı günü, Muğla'nın Menteşe İlçesi, Menteşe Açık Oto Pazarı'nda miting gerçekleştirecek. Miting saat 17:00'de başlayacak.  

Özdemir ailesinin acı günü

Fethiye’nin eski lokantacılarından Tahsin Özdemir, 90 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Karaca, “Burada Ak Parti Milletvekili Sayın Yelda Gökcan’ın da olmasını isterdim”

Fethiye Atıksu Arıtma tesisin açılışında konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan hakkında konuştu.

Fethiye Yeni Nesil Plus’ta, FTSO üyelerine özel indirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Yeni Nesil Plus Kurs Merkezi arasında imzalanan protokol kapsamında FTSO üyelerine yüzde 15 indirim uygulanacak.

TİP’in sesi çok çıkıyor!

Türkiye İşçi Partisi seçim aracının Fethiye sokaklarında yüksek sesle seçim müzikleri ve sloganlar atması tepkilere neden oldu. 

Depremin yaraları 23 Nisan coşkusuyla sarıldı

Menteşe Turgutreis Yurdunda düzenlenen 23 Nisan Şenliği ile Depremden etkilenen illerden Muğla’ya gelen ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Yurtlarında misafir edilen çocukların yüzü güldü.

Kaptan, Kaymakamı ziyaret etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Fethiye Limanı'na demir atan TCG Atak Hücum Botu kaptanları, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ı ziyaret ederek hediye takdim ettiler. 

TCSG-302 botu vatandaşların ziyaretine açılıyor

Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanlığımıza bağlı, TCSG-302 botu, Bodrum Limanı'nda 23 Nisan Pazar günü vatandaşların ziyaretine açılacak.

Vefatı derin üzüntü yarattı

Muğla Yücelen Hastaneleri kurucu Başhekimi Biyokimya Uzmanı Doktor Necdet Doğu hayatını kaybetti.

Fethiye’de, Millet İttifakı Ortakları Bayramlaştı

Millet İttifakı ortaklarından altı siyasi partinin başkan ve üyeleri geçtiğimiz gün açılan Millet İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezinde bir araya gelerek bayramlaştı.

Fethiye’de bir grup dalgıç, deniz dibinde bayramlaştı

Fethiye’de bir grup dalgıç, deniz dibinde birbirlerine şeker ve kolonya ikram ederek bayramlaştı. Deniz dibinde bayramlaşma renkli görüntülere sahne oldu. 

Karaman, “Güzel günler bizi bekliyor”

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle açıklamada bulundu.

Cuma pazarı, Perşembe kurulacak

Haftanın Cuma günleri kurulan ve üretici pazarı olarak da bilinen Cuma Pazarı, Ramazan Bayramı’nın ilk gününe denk gelmesi nedeniyle Perşembe günü kurulacak.

Toplam 6428 haber.