Genel

Genel Haberleri

Erkılınç: “Resmi ilana bağlı yayıncılık ticari gerçeklerle bağdaşmıyor”

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, resmi ilana bağlı yayıncılık anlayışının gazetecilik mesleğini olumsuz etkilediği gibi günümüz ticari gerçekleriyle de bağdaşmadığını belirterek, kamunun kaynaklarını boşa harcatmayacaklarını ve görevini layıkıyla yerine getiren süreli yayınların haklarını koruyacaklarını söyledi.

Seydikemer Belediyesinde Kararlar Oy Birliği ile Alındı

Seydikemer Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli Başkanlığında gerçekleşti. 

Başkan Çıralı, TGA’ya Taleplerini İletti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, beraberindeki Muğla heyeti ile birlikte Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TGA) İstanbul’daki merkezini ziyaret ederek Fethiye ve Seydikemer’in tanıtımı için taleplerini iletti. 

Cankurtaran Eğitimine Katılan 12 Kişi Belge Aldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen Bronz (havuz) Cankurtaran Eğitimi 3 gün, Gümüş (deniz) Cankurtaran Eğitimi ise 5 gün süren eğitim faaliyetlerinin ardından tamamlandı. Eğitime katılan 12 kişi sınavdan başarıyla geçerek cankurtaran belgesi almaya hak kazandı.   

“Yaza Merhaba” konseri izleyenlerin beğenisini topladı

Fethiye Kardelen Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Topluluğunun;  03 Haziran 2023 tarihinde verdiği “Yaza Merhaba” konseri yine izleyenlerin beğenisini kazandı. 

Doğan ailesinin acı günü

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu gençlik koordinatörü Erkan Doğan’ın babası Durmuş Doğan hayatını kaybetti. Merhumun ailesine SED Medya olarak baş sağlığı diliyoruz.

“Engelsiz Kulaçlar” ekinliği gerçekleştirildi

Gençleri spora yönlendirmek ve sporu sevdirmek amacıyla çeşitli projeleri hayata geçiren Saran Group; “Engelsiz Kulaçlar” kurumsal sosyal sorumluluk projesinin 7.’sini 3 Haziran Cumartesi günü Fethiye’de gerçekleştirdi.

FTSO’nun Hijyen Eğitimine 47 Kişi Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gıda ve su sektörü çalışanlarına yönelik ‘Hijyen Eğitimi’ düzenlendi. 

GİGA, Özel Çocuklara Sanatın Kapılarını Araladı 

Fethiye Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokulu (GİGA) Destek Eğitim Odası öğrencileri düzenlenen gezi programında keyifli bir gün geçirdiler. 

Başyazar Mehmet Barlas hayatını kaybetti

Sabah Gazetesi Başyazarı Mehmet Barlas, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü Şişli'deki bir hastanede hayatını kaybetti. Barlas'ın vefatı sevenlerini ve medya camiasını yasa boğdu.

FTSO’DA İhracatta Başarılı Pazarlama Eğitimi Verildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) düzenlenen ‘İhracatta Başarılı Pazarlama ve Satış Becerileri / Trademap ve Diğer Intracen Platformlarının Kullanımı Eğitimi’ne FTSO üyeleri ve meslek komitesi üyelerinin de aralarında yer aldığı 10 kişi katıldı.

Kiralık Motosikletlere İlgi Arttı 

Fethiye’de vatandaşların en çok tercih ettiği taşıt, motosiklet oldu. Motosiklet kullanımının artmasından dolayı Fethiye’de Motosiklet kiralama sektörüne de olumlu yansıdı.

Kararlar oy birliği ile alındı

Fethiye Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Oğuz Bolelli başkanlığında yapıldı. 5 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda kararlar oybirliği ile alındı.

Kuşçu, “Gelirler öğrencilerimize burs oluyor”

Salı pazarında kurulan ikinci el pazarında FETAV adına satış yapan emekli öğretmen Feray Kuşçu, elde edilen gelirlerle üniversite okuyan çocuklara burs verildiğini ifade etti. 

Karaca, Şehirleşme ve Deprem gerçeği çalıştayına katıldı 

Ülkemizin bir deprem kuşağında olduğunu bir kez daha vurgulamak, depremler karşısında çaresiz kalmamak ve şehirleşme anlayışımızı değiştirmek için Marmaris’te “Türkiye’de Şehirleşme ve Deprem Gerçeği” Çalıştayı gerçekleştirildi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, çalıştaya katılım sağladı.

Fethiye Özel Ege Okullarından Başkan Karaca’ya Ziyaret

Fethiye İlkokullar Arası Tenis Müsabakası, ardından Dalaman’da düzenlenen Tenis Bölge Şampiyonasında Minikler kategorisinde birinci olan Fethiye Özel Ege Okulları öğrencileri ve okul yöneticileri Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret ettiler.

Çiftlik’ten Karaca’ya teşekkür için geldiler

Çiftlik Ali Rıza Köse Ortaokulu Müdürü Kenan Çalık beraberinde idari kadro ve okul öğrencileri ile birlikte okulda Fethiye Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerden dolayı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Çıralı Hayırlı Uğurlu Olsun Dilekleri İle Oy Kullandı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçiminde ‘Milletimize hayırlı Uğurlu olsun dileklerimle' diyerek oy kullandı.

Yörük kıyafeti ile oy kullandı

Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda oy kullanan Oktay Durukan, yöresel yörük kıyafetiyle oy kullandı.

Toplam 6455 haber.