Genel

Genel Haberleri

Göcek Yayla Yürüyüşü Başladı

20. Göcek – Gürsu – Pırnaz Yayla Yürüyüşü başladı.

Fethiye’de ikinci el pazarına yoğun ilgi

Çarşamba günleri Fethiye’ye bağlı Çalıca Mahallesi’nde kurulan ikinci el ürünler pazarı satıcılar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Belediye Bayram Hazırlığında

Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bayram hazırlıkları kapsamında yoğun bir çalışma programı yürütüyor. 

Deniz Müzesinde Dolu Dolu Geçen Bir Yıl Daha

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Programlarını Eylül ayında açıklayan Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş.’ye bağlı özel müze olarak faaliyetlerine devam eden Bodrum Deniz Müzesi, BDM Eğitim Birimi koordinasyonunda, birbirinden farklı etkinlik, proje ve atölyelerle dönemi tamamladı.

MSKÜ Tıp Fakültesi, 7. Dönem Mezunlarını Meslek Yaşamlarına Uğurladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Tıp Fakültesinde öğrenim gören 127 hekim adayı, düzenlenen törenle meslek yaşamlarına uğurladı.

Engelliler İçin Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Fethiye Belediyesi Engelli Komisyonu, Meclis Üyesi Ayşe Devrim Öztürk başkanlığında, Fethiye Kent Konseyi ve Fethiye Engelli Meclisinin raporları doğrultusunda, Fethiye Belediyesi Meclis Salonu’nda kamu kurumları ve ilgili derneklerin katılımları ile toplantı gerçekleştirdi.

Başkan Akdenizli Gençlerle Buluştu

Göreve geldiği ilk günden itibaren vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kayadibi Mahallesi'nde Gençlik Buluşması gerçekleştirdi.

Aydem ve Gediz Perakende, E-Makbuz Uygulamasına Geçti

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, müşterileri için büyük kolaylık sağlayacak e-makbuz uygulamasına geçti.

Belediye dolandırıcılara karşı uyardı

Her fırsatta yeni yöntemler deneyerek, halkın parası ve malına göz diken dolandırıcılar, Fethiye’de belediye başkanı ve belediye başkan yardımcılarının adını kullanarak insanları dolandırmaya çalışıyor. 

Sezonun başlamasıyla trafik çilesi artıyor

Turizm cenneti Fethiye'de beklenen turizm sezonunun başlamasıyla birlikte trafik yoğunluğu ve otopark sıkıntısı ile boğuşan sürücüler ve iş yeri sahipleri, yetkililerden bu sorunun bir an evvel çözülmesini istiyor. 

Giyim Pazarı’nda İngiliz Yoğunluğu

Fethiye'de Salı günleri kurulan giyim pazarında İngiliz turistlerin ilgisi yoğun oldu.

Karaman, Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Üzümlü Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Organik Atıklardan Kompost Gübreye

‘Toprağı İyileştiriyoruz Projesi’yle, semt pazarlarında akşam saatlerinde görmeye alışkın olduğumuz sebze meyve atıkları toplanarak uygun alanlarda, kompost gübre haline getiriliyor ve toprakla buluşuyor.

Belediye Personeline “Fethiye Güvende İletişim” Eğitimi

Fethiye Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından, kurum içi eğitimler kapsamında 2 günlük eğitim programı düzenlendi. Doç. Dr. Bülent Sezgin, Uzm. Psk. Dan. Berk Çeşmeli, Uzm. Merve Aşıcı tarafından verilen eğitimlere 160 civarında personel katılıyor.

Müzikli Fethiye Akşamları Başladı

Fethiye Belediyesi tarafından, 19 Haziran – 31 Temmuz tarihleri arasında sürecek 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Adem Kazan sahnesiyle başladı.

Hijyen Eğitimi’ne 52 Kişi Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gıda ve su sektörü çalışanlarına yönelik gerçekleştirilen ‘Hijyen Eğitimi’ne 52 kişi katıldı.

Parkta doyasıya vakit geçirdiler

2022-2023 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle beraber yaz tatilinin keyfini çıkaran çocuklar, parklara koştu.

Karaman, Kıreker ve Heyetini Kabul Etti

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 41. Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle Fethiye Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Sn. Erdal Kıreker ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Nursel Özdemir Kurumları’nda Yılsonu Coşkusu 

Fethiye’de eğitim alanında hizmet sunan ve başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren Nursel Özdemir Kurumları’nda yılsonu coşkusu yaşandı. Düzenlenen program renkli görüntülere sahne olurken, eğitim kurumlarında öğrenim gören özel gereksinimli öğrencilere sertifikaları törenle takdim edildi. 

Toplam 6455 haber.