Genel

Genel Haberleri

Muğla Valisi Sayın Orhan Tavlı’nın “Babalar Günü” Mesajı

Yüreğiyle, fedakarlığıyla ömrünü ailesinin huzuruna, mutluluğuna, refahına adayan, hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyorum.

Bayram Tıraşı Büyükşehirden

Muğla Büyükşehir Belediyesi her bayram da olduğu gibi Kurban Bayramında da yatağa bağımlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşları ücretsiz tıraş hizmeti veriyor.

Yabancı öğrenciler Muğla’nın ödüllü yemek kültürünü öğreniyor

Erasmus projesi çerçevesinde Muğla’ya gelen yabancı öğrenciler, Muğla’nın altın madalyalı dünya şampiyonu Milas böreği ve 2 bin 800 yıllık karakılçık buğdayından yapılan bazlama ekmeği yapmasını öğrenirken, haraketli oyun havaları ile de eğlendi.

Başkan Oktay'dan Babalar Günü mesajı

18 Haziran Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, tüm babaların ve baba adaylarının gününü kutladı.

Seydikemer’de Karne Sevinci Yaşandı  

Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkan Vekili Hakan Büyükaydın, Hasan Günay İmam Hatip Ortaokulu ve Anasınıfı öğrencileri ve öğretmenlerinin karne sevincine ortak oldu.

Vekil Otgöz öğrencilerle karne heyecanı yaşadı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Hasan Günay İmam Hatip Ortaokulu ve anasınıfında öğrencilerin karne sevincine eşlik etti.

Kaymakam Karaman, Öğrenciler İle Bir Araya Geldi

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Çamköy İlkokulu’nda öğrenciler ile bir araya gelip öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Turhan Kovancı’dan Öğrencilere Başarı Dilekleri

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı 17-18 Haziranda yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na  (2023-YKS) girecek olan öğrencilere iyi dilek ve temennilerde bulundu.

İş Sanat Çarşamba Sahnesi Yeni Türkü Konseri İle Geliyor

Çarşamba Sahnesi ile etkinliklerini yazlık kentlere taşıyan İş Sanat, Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında bu kez Marmaris’te izleyicileriyle buluşuyor.

İlkokul Öğrencilerine El Hijyeni Eğitimi Verildi

Bodrum Amerikan Hastanesi, ilkokul öğrencileri için düzenlediği el hijyeni konusundaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 6 Haziran Salı günü düzenlenen etkinliğe katılan Şehit Serkan Göker İlkokulu öğrencileri ve 15 Haziran Perşembe günü düzenlenen etkinliğe katılan Hüseyin Boyacı İlkokulu öğrencileri, Türkiye’nin ilk “Müze Hastane”si olan Bodrum Amerikan Hastanesi’nde müze alanını gezip mozaikler hakkında bilgi edindi. Öğrencilere enfeksiyon hemşiresi tarafından ellerini nasıl yıkamaları gerektiği anlatıldı.

T-70 Yangın Söndürme Helikopteri Göreve Başladı

TUSAŞ ve Skorsky tarafından ortak üretilerek geçtiğimiz günlerde OGM envanterine dahil olan ilk yangın söndürme helikopteri Muğla’da göreve başladı.

CrAFt - Creating Actionable Future Temsilcileri Buluştu

Yeni Avrupa Bauhaus Girişimi kapsamındaki CrAFt - Creating Actionable Future (Eyleme Geçirilebilir Gelecekler Yaratma) Şehirler Projesi’ne seçilen temsilciler, Bologna’da bir araya geldi.

Baha Şıkman Caddesi’nde yol çizgileri çizildi

Fethiye Belediyesi tarafından Baha Şıkman Caddesi’nde BSK Sıcak Asfalt üst tabaka döküm işi tamamlanmasının ardından yol çizgileri de çizildi. Ölüdeniz Caddesi’nde üst tabaka döküm çalışmaları gece gündüz devam ediyor.

FTSO üyelerine, Boğaziçi Eğitim Kurumlarında indirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Boğaziçi Eğitim Kurumları arasında imzalanan protokolle, FTSO üyelerine, yüzde 25 özel indirim yapılacak.

FTSO Meclisi toplandı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı, 15 Haziran Perşembe günü Meclis Başkanı Kemal Hıra başkanlığında toplandı.

Kaymakam Karaman’dan, FTSO’ya Ziyaret

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Başkanı Osman Çıralı’yı makamında ziyaret etti.

TOBB Proje Okulundan 106 Öğrenci Mezun Oldu

MUTSO’nun hamiliğini yürüttüğü Muğla Şehit Ziya İlhan Dağdaş MTAL’nin 106 öğrencisi mezun oldu. 

Büyük İşçi Direnişi 53. yılında

Türkiye işçi sınıfı tarihinin en büyük işçi direnişi olan 15-16 Haziran direnişinin 53. Yılında açıklama yapan,  DİSK Genel iş Muğla 2 Nolu Şube Başkanı Yücel Avcı “15-16 Haziran 1970’de büyük bir direnişle haklarına, geleceklerine ve demokratik talep ve tercihlerine ipotek konmak istenen işçilerin mücadelesi, o onurlu geçmişle bugün de sürüyor, bundan sonra da sürecektir” dedi

Başkan Gümüş’ten Karne Günü Mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 2022 - 2023 eğitim - öğretim yılının sona ermesi ile yazılı bir mesaj yayınladı.

Toplam 6455 haber.