Genel

Genel Haberleri

'Entrecomp ın Actıon Etwınnıng' Proje Duyuruldu

Romanya, Sırbistan ve Hırvatistan'daki meslek liseleri ile ortak yürütülen "EntreComp In Action" eTwinning projesine başlandı.

Milletvekili adayı Otgöz, ilgiyle karşılandı

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında Milas’a bağlı Ovakışlacık Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayı Otgöz’e bu gezisinde AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. 

Karaca, ‘Halkevlerinde çay 1 TL olmaya devam edecek’

Fethiye Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısında konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Halkevleri’ndeki uygun fiyatlı ürün satışının devam edeceğini belirterek, “Halkevlerinde çay 1 TL olmaya devam edecek” dedi.

Fethiye Festivali tüm hızıyla devam ediyor

Geleneksel hale gelen 13. Uluslararası Fethiye Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Beşkaza Meydanı’ndaki etkinliklerin yanı sıra Göcek Mahallesi’nde yer alan anfi tiyatro konserler düzenlendi.

Başkan Akdenizli, Esnafları Ziyaret Etti

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

FTSO’dan Fethiye ve Seydikemer İş Dünyasına Yeni Bir Hizmet

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), turizm ve tarımın yanı sıra sanayisiyle de her geçen gün büyüyen Fethiye ve Seydikemer iş dünyasının ihtiyacı olan yetişmiş ve günün şartlarına göre kendini yenileyen yatırımcı ve iş gücüne kalıcı çözüm sunmak için FTSO Akademi’yi kurdu.

Seydikemer Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli Başkanlığında yapıldı. 

“Trafik Haftası” kutlandı

Mayıs ayının ilk haftası kutlanan “Trafik Haftası” etkinlikleri kapsamında Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Çınar Grup Fethiye’de hizmete açıldı

Çınar Grup İnşaat, Emlak, Otomotiv ve Sigortacılık alanında hizmet verecek olan Çınar Grup Fethiye’de hizmete açıldı. 

Giga bilim şenliği düzenlendi

Fethiye İbrahim Gül Anaokulu, öğrencileri için Giga bilim şenliği düzenledi. Bilim şenliğine, Fethiye Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca ve çok sayıda öğretim görevlisi katıldı.

Aday Demir, pazar esnafıyla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla 5. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Demir, her hafta Salı günü kurulan pazarı ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.

Karaca, “Büyük emek var”

Geleneksel hale gelen 13. Uluslararası Fethiye Festivali başladı. Renkli görüntülere sahne olan festivalin açılışını Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile festival yönetimi yaptı. Festival 07 Mayıs 2023 Pazar Günü’ne kadar devam edecek.

Şükür yemeğine yoğun katılım oldu

Seydikemer’e bağlı Hacıosmanlar Mahallesi Muhtarlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Birlik Beraberlik ve Şükür Yemeği programına yoğun bir katılım oldu.

Milletvekili Adayı Dikmen’den Ziyaretler

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Müjgan Dikmen beraberinde Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Fethiye’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Muğla Alabalık Yetiştiriciler Birliği Kurul Toplantısı Yapıldı

Muğla Tarım ve Orman Müdürlüğü, Seydikemer’de yoğun katılımla gerçekleştirilen Muğla Alabalık Yetiştiriciler Birliği genel kurullarına katılım sağladı.

İlçe Teşkilatı Keşkek Günü’ne Katılım Sağladı 

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları beraberinde İyi Parti 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ayfer İlhan Öçer ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından organize edilen Geleneksel Keşkek Günü etkinliğine katılım sağladı. 

"Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği," 23 Nisan gösterisi hazırladı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi, çocuk kulübü olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı kapsamında gösteri düzenledi.

Babataşı Muhtarlığı’nda seçmen kağıdı mesaisi 

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

“World Disco Soup Karışık Çorba Günü” etkinliği yapıldı

Slow Food Birliği Fethiye Topluluğu, her yıl 29 Nisan tarihinde kutlanan World Disco Soup Karışık Çorba günü etkinliğinde bir araya geldi. Bahriye Üçok Parkında toplanan grup, gıda israfına karşı bir farkındalık oluşturmak için 7’den 70’ye herkese çorba dağıtımını yaptı.  

Toplam 6428 haber.