Genel

Genel Haberleri

Ziraat Odaları Başkanlarından Bayraktar’a ziyaret

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) 28. Genel Kurulu’nun ardından yeniden Genel Başkan seçilen Şemsi Bayraktar’a Muş ve Şırnak Ziraat Odalarının Başkanları hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aydemir ailesinin acı günü

Letoon Hospital Hastanesi sahibi Hasan Aydemir’in babası emekli Yarbay (Gazi) Sebahattin Aydemir 71 yaşında hayatını kaybetti.

19 İlçe Arasında Fethiye de Bulunuyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyetin 100. yılında yüz il olacağını açıklamasının ardından; il olma ihtimali bulunan 19 ilçede heyecan arttı. İl olma ihtimali bulunan ilçelerden birisinin de Fethiye olduğu bildirildi. 

Fethiye 100 Yaş Evi ikinci yılını kutladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye 100 Yaş Evi 628 üyesiyle ikinci yılını Mozalikya Türk Sanat Müziği konseri ve pasta keserek kutladı.

Nursel Özdemir Kurumlarından Örnek Çalışma

Fethiye’de eğitim alanında yaptığı başarılı çalışmalar ile adından söz ettiren Nursel Özdemir Kurumları, ortopedik engelli çocukların tedavisi ve danışmanlığı hususunda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet İmerci ile rutin çalışmalarını sürdürüyor. 

Fethiye Eğitim Sendikası Açıklamalarda Bulundu

Fethiye Eğitim Sendikası Basın Temsilcisi Ali Türk eğitimle ilgili sorunları içeren basın açıklaması düzenledi. Yapılan basın açıklamasına, Fethiye Öğrenci Veli Derneği üyeleri de katıldı.

Muğlalı yönetmen İtalya’da ödül aldı

Muğlalı İş İnsanı Ali Sezen’in kızı Özgecan Sezen “Etiket” isimli kısa filmiyle, İtalya’nın Salerno kentinde gerçekleşen FONMED - " Akdeniz'de Güney İşbirliği ve Kalkınma Vakfı " tarafından desteklenen Med-Limes "Ai Confini del Mediterraneo", Akdeniz'in sınırlarından görüntüler ve hikayeler konulu Uluslararası Kısa Film İncelemesinde Jüri Özel Ödülüne layık görüldü.

Ölüdeniz Geliştirme Kooperatifi'nde 2022 Yılı Faaliyet Raporu ibra edildi

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi olağan mali genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurulda 2022 yılı faaliyet raporu oybirliği ile ibra edildi.

Köyceğiz’den Göksun’a kardeşlik köprüsü kuruldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Yangı İlkokulu öğrencileri Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde bulunan öğrencilerle kardeşlik köprüsü kurdu.

Faik Torunoğulları, Satranç Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Fethiye’de düzenlenen “Orka Geleneksel Faik Torunoğulları Anı Satranç Turnuvasında” dereceye girenler ödüllendirildi.

Başkan Uzundemir, Tiyatro Gösterisine Katılım Sağladı

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Yunus Emre Anadolu Lisesi ve Ortaca Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu tiyatro gösterisine katılım sağladı.

2022 Yılı Faaliyet Raporu Oybirliği ile İbra Edildi

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi olağan mali genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurulda 2022 yılı faaliyet raporu oybirliği ile ibra edildi. 

Başkan Karaca, “Çok katlı otopark yapacağız”

İncirköy Camii’nin temel atma töreninde konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, çok katlı otopark yapılacağını söyleyerek, “Elektrikli araçlarla salı pazarından şehir merkezine ring vereceğiz” dedi.

MUSKİ Kırsal Mahallelerde Çalışmalarını Sürdürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri Menteşe ve Ula ilçelerinde yeni şebeke imalatı ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Üniversite Sınavına Kütüphane ´de Hazırlanıyorlar

Fethiye ilçesindeki öğrenciler, üniversite sınavına Fethiye ilçe Halk Kütüphanesinde hazırlanıyor.

Baha Şıkman Caddesi trafiğe kapatıldı

Fethiye’nin Taşyaka Mahallesi, Baha Şıkman Caddesi yol yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldı.

Gönüllerince eğlendiler

Fethiye Belediyesi Sıfır Atık ve İklim Değişikliği Müdürlüğü’nün organizasyonunda Fethiye Kent Konseyi’nin ve ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarının destekleriyle uçurtma şenliği, çocuk oyun gösterileri, oyun parkları ve ikramların olduğu etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendiler. 

Pals Cafe Bistro’da 80’ler ve 90’lar Rüzgarı

Pals Cafe Bistro’da 80’ler ve 90’lar ruhuyla canlı müzik akşamları başladı. 

MUTSO Üyelerine Yurtiçi Kargo'dan Yüzde 25 İndirim

MUTSO ile Yurtiçi Kargo arasında yapılan protokol kapsamında, MUTSO üyesi tüm işletmelere, Yurtiçi Kargo ile yapacakları gönderim ücretlerinde yüzde 25 indirim sağlanacak.

Toplam 6455 haber.