Genel

Genel Haberleri

Başkan Akdenizli: “Gönülden gönüle köprüler kurduk”

Seydikemer’in Kumluova Mahallesi’nde 26 yıldır devam eden ve vatandaşların imece usulü kurduğu sahur sofrasına Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli katıldı.

Bayramların olmazsa olmazı tatlılar için yoğun mesai

Ramazan ayı içerisinde yoğun bir mesai harcayan tatlıcılarda bayrama sayılı günler kala yoğunluk arttı.

Kadir Gecesi’ne özel iftar programı düzenledi

Seydikemer Belediyesi mübarek Kadir Gecesi'nde, Belediye Hizmet Binası ve Hükümet Konağı önünde 5 bin kişilik iftar sofrası kuruldu. Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinde oruçlarını dualar eşliğinde açan Seydikemerliler, Ramazan Ayı’nın manevi güzelliğini ve bereketini paylaştı.

EMITT’e Fethiye standı damga vurdu

DOĞU Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) Fethiye standı damga vurdu. 12-15 Nisan tarihlerinde tur operatörleri, turizmci ve çok sayıda misafiri ağırlayan Fethiye standına, “En İyi Stant Ödülü” takdim edildi.

Türkkuyusu sahurunda buluştular

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 1986 yılından bu yana Türkkuyusu Mahallesi'nde düzenlenen geleneksel sahur yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Havacılıkta Üniversite-Özel Sektör İş Birliği

Bodrum- Milas Havaalanı sektör temsilcileri; TAV İşletme Koordinatörü Oğuzhan Karatürk, THY İstasyon Müdürü Cengiz Tuncel, TGS İstasyon Müdürü Ramazan Gümüş, ATU Operasyon Müdürü Osman Berk Sancar, TAV Güvenlik Koordinatörü Aydın Batu, BTA Yiyecek ve İçecek A.Ş Operasyon Müdürü Hakan Güney, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar’ı ziyaret etti.

Halikarnas Balıkçısı’nın “Merhaba”sı logosunu arıyor

Balıkçı’nın 133. doğum gününde, dünyaya seslendiği “Merhaba”sı küresel bir barış ve dostluk çağrısına dönüşüyor.

Sporfest koşusu start aldı

Bu sene ilk kez düzenlenen “Fethiye Sporfest” kapsamında gerçekleştirilen “Yarımada Koşusu” aldı.

Yakup Otgöz’e Milas Selimiye’de büyük sevgi seli

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında il genelindeki ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Milas İlçesi Selimiye Mahallesini ziyaret eden Otgöz’e 7’den 70’e herkes büyük ilgi gösterdi.

Akça “Spora yatırım hız kesmeden devam ediyor”

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, Muğla ilinde spora yatırımın hız kesmeden devam ettiğini belirtti.

Başkan Akdenizli,emekli olan müdürlere teşekkür plaketi takdim etti

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede görev yapan Kurum Müdürleri, STK temsilcileri, daire amirleri, belediye birim müdürleri ve aileleriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

MSKÜ-Turizm Sektörü İş Birliği

Ziyarete Rektör Danışmanı Hüseyin Salikoğlu, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cafer Topaloğlu,  Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Çeken ve Basın, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Koordinatörü Öğr. Gör. Bulut Tanyeri katıldı.

Milletvekili adayı Demir halkla iç içe

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla 5.sıra Milletvekili adayı Mehmet Demir, adaylık çalışmalarına başladı. 

Fethiye Kardelen Sanat Derneği'nin sergisi gerçekleşti

Fethiye Kardelen Sanat Derneği; her yıl 15 Nisan'da kutlanan Dünya Sanat Gününü bu yıl sanatseverlerin buluştuğu bir SERGİ ile kutladı.

Yiğit, mesai arkadaşlarıyla iftarda bir araya geldi

Fethiye İlçe Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde çalışan mesai arkadaşları ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

Fethiye Kaymakamı Karaman, iftarda muhtarlarla bir araya geldi

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, iftar yemeğinde Fethiye Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.

Kızılay Fethiye’den ortak açıklama 

81 İl’deki Kızılay Teşkilatları adına ortak bir açıklamada bulunuldu.

Asfalt çalışmaları devam ediyor

Bodrum Belediyesi, yaz sezonu öncesi yarımada genelinde çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken altyapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde üst yapı çalışmalarını gerçekleştiriyor

Depremzede çift, gelirini bu işten sağlıyor

Salı pazarında tezgâh kurarak Adıyaman’ın yöresel lezzetlerini Fethiye halkına sunan depremzede çift, yaşamını bu işle sürdürüyor.

Toplam 6428 haber.