Genel

Genel Haberleri

YAPILANDIRMADA SON GÜN 31 MAYIS 

Milas Belediyesi, vatandaşların belediyeye olan borçlarını yapılandırmaya başladı.  Yapılandırma imkanından yararlanmak isteyenlerin, çevrim içi olarak ya da Milas belediyesine 31 Mayıs 2023 tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.

ÇOCUKLAR HAMLELERİNİ DOĞA İÇİN YAPACAK

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "Mavi Yeşil Okullar Projesi" etkinlikleri çerçevesinde, "Bu Sefer Hamleni Doğa İçin Yap!" sloganı ile 6-7 Nisan 2023 tarihleri arasında satranç turnuvası Fethiye’de Hüseyin Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenecek.

KARACA’DAN, BAŞKAN AKDENİZLİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SALİH DÜNDAR, “OTİZMİN TEK TEDAVİSİ EĞİTİMDİR”

Fethiye’de, "2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü" dolayısıyla Nursel Özdemir Eğitim Kurumlarında etkinlik düzenlendi.

“YATAĞAN TERMİK SANTRALİ BİR HALK SAĞLIĞI SORUNUDUR.”

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Uzm. Dr. Mehmet Dikmen, uzun yıllar bölgenin en önemli sorunlarından biri olan ve özelleştirilmesi son derece yanlış bulunan Yatağan Termik Santrali ile ilgili çarpıcı bir tespitte bulundu:

OTGÖZ’DEN DTO’YA ZİYARET

AK Parti Muğla Milletvekili aday adayı Yakup Otgöz, İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı İlkay Tugay’ı ziyaret etti.

SATILIK KONUT STOKUNUN b ARTTIĞI MUĞLA’DA ORTALAMA FİYAT 4 MİLYON 411 BİN 810 TL OLDU

6 Şubat’ta yaşanan ve 10 ilimizi etkileyen depremin ardından göç devam ederken, artan talep sebebiyle illerdeki gayrimenkul piyasası hareketlendi. Bu illerden biri de Muğla oldu. Muğla genelinde ortalama kira 15 bin 336 TL, ortalama satış fiyatı 4 milyon 411 bin 810 TL oldu.

BAŞKAN AKDENİZLİ, MUHTARLARLA İFTAR YAPTI

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, mahalle muhtarları ve aileleriyle düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Birlik, beraberlik mesajlarının verildiği iftar programında dayanışma vurgusu yapıldı.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İÇİN ANLAMLI İFTAR YEMEĞİ

Fethiye Kaymakamlığı tarafından şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği programı düzenlendi.

BELEDİYE EKİPLERİ BİLİNÇLİ NESİLLER İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Bürosu ekipleri, çocuklarda çevre bilincinin yer edinmesi için okullarda “Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm” konulu eğitimler düzenliyor.

ADAY ADAYI AYDIN TİLKİCİ COŞKULU KARŞILANIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerinde; belediye başkanları ile ilçe örgütleri tarafından farklı ve coşkulu karşılanıyor. 

BAŞKAN KÖKTENER’DEN KAYMAKAM KARAMAN’A ZİYARET

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı aynı zamanda SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı olan Seda Köktener, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ı ziyaret etti. Ziyarette Köktener ve Karaman çeşitli konularda istişarede bulundu.

KAYMAKAM KARAMAN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Fethiye İlçe Başkanı olarak atanan Turhan Kovancı, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı makamında ziyaret etti.

EMLAK SEKTÖRÜNDE SORUNLAR MASAYA YATIRILDI 

Fethiye Emlakçılar Derneği yönetiminin düzenlemiş olduğu sektör değerlendirme toplantılarının üçüncüsü gerçekleşti. Gizza Homes emlak ve gayrimenkul kuruluşunun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya yoğun bir ilgi oldu.

ADAY ADAYI AYDIN TİLKİCİ, ULA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU  

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında CHP Ula İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. 

FTSO’NUN CANKURTARAN EĞİTİMİNDE 12 KİŞİ BELGE ALDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) bronz cankurtaran eğitimine katılan 12 kişi belge aldı. 

DOSTLUK KENTİNDE ÇOCUKLARA ETKİNLİKLER

Bodrum Belediyesi tarafından kurulan Hatay Arsuz Dostluk Kenti’nde depremzede vatandaşların ihtiyacına yönelik çalışmalar yürüten Bodrum Belediyesi, çocuklara özel etkinliklerini de sürdürüyor.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ DEPREMZEDELER İÇİN İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, deprem bölgesinden Seydikemer’e gelen depremzede aileler için iftar programı düzenledi.

ADAY ADAYI AYDIN TİLKİCİ ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında CHP Dalaman İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. 

Toplam 6428 haber.