Genel

Genel Haberleri

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE DENİZ ZAFERİNİN 108. YILI KUTLANDI

Fethiye’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yılı çeşitli tören ve etkinliklerle kutlandı.

ALTINOKTA KÖRLER DERNEĞİ’NDEN ANLAMLI KERMES

Altınokta Körler Derneği Fethiye Şubesi tarafından Cafe Altınokta’da depremde zarar gören engelli vatandaşlara destek olmak için kermes yapıldı. Kermesten elde edilen gelirin ise bağışlanacağı belirtildi.

“GÖCEK OT YEMEKLERİ FESTİVALİ” BAŞLADI

Fethiye Göcek’te gerçekleştirilen ve bu sene 5.’si düzenlenen “Göcek Ot Yemekleri Festivali” yöresel ot tanıma gezisi ile başladı.

AKYÜZ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Cengiz Çay’ın, görevden istifa ederek milletvekili aday adayı olmasının ardından Yılmaz Akyüz, belediye meclis üyesi adayı olduğu öğrenildi.

TARAFTAR SÖZÜNÜ TUTTU OYUNCAKLAR DEPREMZEDELERE ULAŞTIRILDI

Fethiyespor Karacabey karşılaşmasını izlemeye gelen depremzedeler, Kulüp Başkanı Esat Bakırcı’dan top istemişti. Başkan Bakırcı sözünü tuttu depremzedelere top hediye etti.

5. TURİZM TEDARİKÇİLERİ BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

Bodrum Belediyesi’nin destekleri ile Bodrum Otel Satın Alma Gastronomi Platformu (BOSGAP) ve Niko Turizm tarafından “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye Turizmi ve Tedarik Zincirinde Markalaşma” teması ile düzenlenen “5.Turizm Tedarikçileri Buluşması” Herodot Kültür Merkezi’nde açıldı.

YAKUP OTGÖZ, ÇALIŞMA ARKADAŞI TÜRKAN’A “TEŞEKKÜR PLAKETİ” TAKDİM ETTİ

Seydikemer Belediye Başkanlığından istifa eden Yakup Otgöz, uzun yıllar beraber çalıştığı Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan’ın emekliliğe ayrılmasından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

MARMARİS’İN İLK KADIN BAŞKANI BU KEZ MİLLETVEKİLLİĞİNE ADAY

Marmaris siyaset tarihinde; 1998 yılında CHP İlçe Başkanı seçilerek ilk kadın başkan olan ve hemen arkasından 1999 Yerel Seçimlerinde CHP’den Belediye Başkan Adayı olarak yine ilk kadın başkan adayı ünvanlı Fatma Gebeş Çimen, Gazeteci Arif Çataroğlu ve Turizm Esnafı Nurettin Ece’den sonra Marmaris CHP’den Muğla Milletvekili Aday Adayı olan 3. Kişi oldu.

OTGÖZ’DEN DUYGULANDIRAN VEDA

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Yakup Otgöz, yıllardır beraber çalıştığı Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, mesai arkadaşları ve meclis üyelerine veda etti. Duygu dolu anların yaşandığı veda konuşmasında Otgöz, herkesten helallik istedi.

ERDOĞAN, MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞI MÜRACAATINI YAPTI

24, 25 ve 26. dönem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Milletvekili aynı zamanda emekli Mülkî İdare Amiri Mehmet Erdoğan, Milletvekilliği aday adaylığı açıklayarak başvurusunu yaptı.

BELEDİYENİN YENİ PROJELERİ HAYATA GEÇİYOR

Bodrum Belediyesi tarafından halkın ihtiyaçlarına yönelik gerçekleştirilen projeler devam ederken etkinlik alanları ve pazar yerleri talebe yönelik projelendiriliyor. Fen İşleri Müdürlüğü Etüt Proje Birimi tarafından projelendirme çalışmaları sonrasında ihale süreçleri tamamlanan projelerin inşasına başlanıyor.

KAYMAKAMLIKTAN LOKMA HAYRI

Fethiye Merkez Camii’de Cuma namazı sonrası 18 Mart Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ın katılımlarıyla lokma dağıtıldı. 

KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER ORTAK TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ

TOBB Muğla Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları düzenlenen ortak toplantıda bir araya geldi. Toplantıda ortak yapılabilecek çalışmalar değerlendirilirken, toplantıya katılan Halkbank Muğla Şube Müdürü Bahri Tuncay, destek programları hakkında bilgi verdi.

İSPANYALI ÖĞRENCİLER ATAPARK’TA AĞIRLANDI

Erasmus Projesi İklim Değişikliği ile Mücadele programı kapsamında İspanya’nın Cordoba şehri IES Maestro Eloy Vaquero Okulundan Menteşe’ye gelen koordinatör öğretmen ve öğrenciler, proje ortağı Menteşe Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte Atapark’ta ağırlandılar.

KARADENİZLİ AİLESİNDEN 52 YEMEĞİ HAYRI YAPILDI

Fethiye'nin ilk belediye başkanlarından Merhum Ali Kemal Karadenizli ile ebediyete intikal etmiş Karadenizli ailesinin üyeleri ve geçtiğimiz aylarda vefat eden Birsen Karadenizli için 52 yemeği hayrı yapıldı. 

BAŞKAN GÜMÜŞ’TEN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 108. Yıl dönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı. 

TURMEPA EĞİTİMLERİ FETHİYE’DE TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Denizleri korumak için 29 yıldır çalışan Deniz Temiz Derneği/ TURMEPA, Fethiye’deki eğitimlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Sıfır Atık Mavi, iklim değişikliği ile mücadele, denizlerin önemi başlıklarında verdiği eğitimlerle binlerce öğrenci ve öğretmene ulaşıyor.

MUHİTTİN KAYABAŞ, MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Önceki dönem AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı olan Muhittin Kayabaş, milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

MUTLU DEMİRTAŞ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ OLDU

Muğla Milletvekili Aday Adayı olan Turgay Öztürk, hem AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı hem de AK Parti Fethiye Belediye Meclis Üyeliği görevlerinden istifa etmişti. İstifanın ardından Öztürk’ün yerine belediye meclis üyeliğine Kamil Mutlu Demirtaş’ın getirildiği bildirildi.

Toplam 6455 haber.