Genel

Genel Haberleri

BAŞKAN YARDIMCISI TUTKUN CHP’DEN ADAY

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun, CHP’den Milletvekili adayı olmak için memurluktan istifa etti.

MEMLEKET PARTİSİ, CUMHURBAŞKANI ADAYINI BELİRLEMEK İÇİN SEÇİM YAPTI

Genel Başkan’ı Muharrem İnce’nin olduğu Memleket Partisi, siyaset gündeminde bir ilke imza atarak ülke genelinde Cumhurbaşkanlığı adaylığı için ön seçim yaptı.

TIBBİYELİ HİKMET’TEN GÜNÜMÜZE TIP BAYRAMI

Atatürkçü Düşünce Derneği 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla basın açıklamasında bulundu. 

MEHMET SIDRA, AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYILIĞINI AÇIKLADI

Uzun yıllardır AK Parti üyesi olan özel bir firmanın üst düzey yöneticiliğini yapan Kavaklıdereli Mehmet Sıdra, AK Parti Muğla milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

İSTİKLAL MARŞI’NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASINI ERDOĞAN KAZANDI

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü vesilesiyle İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma yarışması düzenlendi. 

MUĞLA ODALARI VE BORSA 35'İNCİ ORTAK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ 

Muğla Odaları ve Borsa 35'inci ortak toplantısı, Muğla Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantının başlıca gündemini, yaşanan deprem felaketi, iklim değişikliği ve kuraklık, pandemi sonrası yapılaşma ve düzensiz göç ile birinci derece deprem bölgesi olan Muğla’nın depreme yönelik hazırlıkları oluşturdu.

MARMARİS BELEDİYESİNE DEPREME DAYANIKLI YENİ BİNA

Marmaris’e 31 yıl hizmet veren ve deprem riski nedeniyle önceki yıl yıkılan Atatürk Caddesi’ndeki Marmaris Belediyesi ana binası yerine; Datça yolu üzerindeki inşaatına başlanılan yeni bina, önümüzdeki yıl ocak ayında hizmete girecek. 

FETHİYESPOR TARAFTARI DEPREMZEDE ÇOCUKLARI UNUTMADI 

Fethiyespor taraftarı feci depremden etkilenen depremzede çocukları unutmayarak anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Fethiye Şehir Stadı’nda maç başlarken bütün oyuncaklar alkışlar arasında sahaya atıldı. Sahaya atılan oyuncakları futbolcular görevliler yardımıyla topladı. Peluş oyuncaklar daha sonra çocuklara hediye edilmek üzere deprem bölgesine gönderilecek.

KARAMAN, “İSTİKLAL MARŞI, TÜRK MİLLETİNİN DİRİLİŞ DESTANIDIR”

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

TRT TÜRK HALK MÜZİĞİ SANATÇISI ANISINA LOKMA HAYRI

Fethiye Belediyesi tarafından TRT Türk Halk Müziği sanatçısı Ahmet Günday’ın anısına, eski adı Emekliler Meydanı olan yerin ismi ‘Ahmet Günday Meydanı’ olarak değiştirilerek Günday’ın, 2. ölüm yıldönümü münasebetiyle lokma hayrı yapıldı.

KAYMAKAM KARAMAN’DAN FETOB’A ZİYARET

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye Otelciler Birliği Derneği'ni ziyaret etti.

FETHİYE İÇİN SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi Fethiye için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısında bulundu. 

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

Anayasa'nın 116. maddesi uyarınca TBMM genel seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin yenilenmesi kararı Resmî Gazete'de yayımlandı.

BAŞKAN OTGÖZ; “İSTİKLAL MARŞI MİLLETİMİZİN YOL HARİTASIDIR”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığının nişanesi İstiklal Marşı'nın Kabulünün 102. Yılını kutlayarak, İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’u andı.

MUTSO’DA DEPREME KARŞI ALINACAK ÖNLEMLER KONUŞULDU

MUTSO 3,6 ve 12’nci Meslek Komiteleri, , Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliğine bağlı yapı sektöründeki Odalar ve Muğla Yapı Denetim Kuruluşları Derneğinin katılımlarıyla oluşturulan Planlama, İmar ve Yapılaşma Komisyonu tarafından organize edilen depreme karşı alınacak önlemlerin görüşüldüğü bilgilendirme toplantısı, Muğla’daki kurum ve kuruluşların geniş katılımıyla gerçekleştirildi.

GÖKMEN’İN ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek, 2023 Genel Seçimleri’nde AK Parti Muğla Milletvekili aday adaylığını açıklayan Osman Gökmen, seçim çalışmaları için ziyaretlere başladı. 

GOL KRALLARI ERMAŞ MUĞLASPOR'DA

Muğla U-18 ve U-16 liglerinde normal sezon tamamlanırken, liglerin gol kralları Ermaş Muğlaspor'dan çıktı. 

BAŞKAN GÜMÜŞ: İSTİKLAL MARŞI’MIZIN 102. YILI KUTLU OLSUN

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, İstiklal Marşı’nın Kabulünün yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

BALABAN, “ÖNCELİK GÜNDEMİMİZ DEPREM”

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş’ün aday adaylığını açıkladığı toplantı sonrası, soruları yanıtlayan Eczacı Işıl Balaban, “Öncelikli gündemimiz deprem” diye konuştu. 

Toplam 6455 haber.