Genel

Genel Haberleri

GÖNEN, “TÜRK HALKI YÜZLERCE YIL OKUMA YAZMA NEDİR BİLMEDEN YAŞAMIŞTIR”

Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Fethiye Şub. Bşk. Avukat Ali Gönen,  öğretmen okullarının 175. kuruluş yıldönümü hakkında bir yazı yayınladı.

MEDYA SAHİBİ SERAP ÜLKÜ ÖZDEMİR ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Medya sahibi Serap Ülkü Özdemir, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla AK Parti Muğla milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

SALİH GÜMÜŞ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Ecz. Salih Gümüş, AK Parti Muğla İl Başkanlık binasında, AK Parti Muğla Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

KULLUKÇU GENEL MERKEZDE ADAYLIK BAŞVURUSUNDA BULUNDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili aday adayı Özgür Kullukçu, 28. dönem TBMM seçimi için milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

SUBUTAY AKÇA MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Geçtiğimiz günlerde Memleket Partisi saflarına katılan iş insanı Subutay Akça, Memleket Partisi Muğla Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

BAŞKAN ARAS YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ, HALKI DİNLEYEREK BİLGİLENDİRDİ

Deprem bölgesindeki çalışmaları koordine etmek için aralıklarla Hatay ve Malatya’ya giden Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras kentteki çalışmaları da yakından takip ediyor. Turgutreis, İslamhaneleri, Dereköy ve Gümüşlük mahallelerinde saha ziyaretlerinde bulunan Başkan Aras, çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

BAŞKAN KARACA’DAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 108. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

BELEDİYENİN ZİRAİ DRONE ÇİFTÇİLERİN HİZMETİNDE

Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından tarımda teknoloji destekli kalkınma ve gelişme çalışmaları kapsamında zirai ilaçlama ve gübreleme için envantere alınan drone çiftçilerin hizmetinde. Belediye Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü envanterine alınan zirai drone ile doğru ilaçlama ve gübreleme uygulaması gerçekleştirilerek çevreci bir yöntemle üreticilere kolaylık sağlanacak.

ŞAHİN, AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI 

Eğitim Bir-Sen Dalaman İlçe Temsilcisi Uğur Akın Şahin, Dalaman Ak Parti İlçe Başkanlığı’nda milletvekili aday adaylığını açıkladı. 

ERSÖZ GÜLER, AK PARTİ YATAĞAN İLÇE BAŞKANI OLDU

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti’den Muğla Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Ali Tekin’den sonra boşalan ilçe başkanlığı koltuğuna genel merkez tarafından emekli imam Ersöz Güler atandı.

DEMOKRAT PARTİ İL BAŞKANI EROĞLU İSTİFA ETTİ

Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eroğlu milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti. 

MAG/AMEDER 3. ETAP GÖNÜLLÜ EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Derneği (MAG/AMEDER), 3. etap eğitimleri için başvuruda bulunan gönüllülerin eğitimlerini, enkaz eğitimi ile tamamladı.

TURİZM ALTYAPI VE DİGİTAL NOMAD’S PROJESİ TOPLANTISI 

İlçede turizm alanında içme suyu, kanalizasyon, atık su arıtma, katı atık toplama ve bertaraf tesisleri, telekomünikasyon, elektrik, ulaşım gibi altyapı konularındaki sorunların, eksikliklerin turizm sezonundan önce tespiti ve giderilmesi, kurumlar arası koordinasyonun tesisi noktasında gerekli planlamanın yapılması, çalışmaları değerlendirmek ve takibini gerçekleştirmek ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından finanse edilen yeni nesil iş ve çalışma dünyası çalışanlarını bölgeye getirebilmek amacıyla yürütülen “Dalyan Digital Nomads” projesinin istişare toplantısı yapıldı.

AK PARTİ SEYDİKEMER İLÇE BAŞKANI ALİ BÜKLÜ OLDU

AK Parti Seydikemer ilçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş’ün Milletvekili aday adayı olması nedeniyle yeni İlçe Başkanı Ali Büklü görevi teslim aldı.

KOYUNCU’DAN KAYMAKAM KARAMAN’A ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu beraberindeki heyet ile birlikte Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı ziyaret etti.

BAŞKAN TOKAT, “ŞİDDET SONA ERSİN”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

HAYDİ ÇOCUKLAR ŞENLİĞE!

Afet bölgesindeki depremzede çocukların yüzlerini güldürmek, Milas’ta yaşayan tüm çocuklarımızın renkli bir gün geçirmelerini sağlamak için 19 Mart Pazar günü Çocuk Şenliği düzenlenecek. Şenlik kapsamında, “Oyuncağını Al Gel” sloganıyla toplanacak oyuncaklar deprem bölgesinde yaşayan çocuklara gönderilecek.

İSTİKLAL MARŞIMIZI GÜZEL OKUYAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Seydikemer’de 12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 102. Yılı ve İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULU VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü‘ nün 102.Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı Ortaca İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlendi.  

Toplam 6455 haber.