Genel

Genel Haberleri

FTSO’NUN İK EĞİTİMİNDE YENİ TRENDLER İŞLENDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) İnsan Kaynaklarında Yeni Trendler Eğitimine 35 Oda üyesi firma yetkilisi ve çalışanı katıldı.

PROF. DR. HAMİT YOKUŞ'A BESTE YARIŞMASINDA BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ VERİLDİ

Besteciler, Orkestra Şefleri ve Müzikologlar Birliği Derneği (BESOM) tarafından düzenlenen - Cumhuriyetimizin 100. Yılı onuruna, erişilmesi Atatürk tarafından hedef gösterilen çağdaş müzik eğitiminde ve dinletilerde kullanılmak amacıyla açmış olduğu - 100. Yıl Piyano İçin Çocuk Parçaları Beste Yarışması Final Konseri 19 Mart 2023 tarihinde CSO ADA Ankara Mavi Salon'da gerçekleştirildi.

SEYDİKEMER’DE “ALİ RIZA BAŞARIR RESİM SERGİSİ” GÖZ KAMAŞTIRDI

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Orman İşletme Müdürlüğü ve Seydikemer Belediyesi, 21-26 Mart Orman Haftası ve 21 Mart Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla, orman yangınlarına farkındalık oluşturması amacıyla “Ali Rıza Başarır Resim Sergisi” düzenledi. Ressam ve Heykeltraş Ali Rıza Başarır’ın gelirini depremzedelere bağışladığı birbirinden güzel resimler büyük beğeni topladı.

RAMAZAN AYINDA BESLENME UYARISI: “RAMAZAN AYINDA NASIL BESLENİLİR?”

Ramazan Ayı'nda doğru beslenmenin önemine dikkat çeken Uzman Diyetisyen Gamze Arsal, iftar ile sahurun düzgün ve sağlıklı yapılması gerektiğinin altını çizdi.

BAHARIN GELİŞİNİ ATEŞ YAKARAK VE DEMİR DÖVEREK KUTLADILAR

Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri Bahar (Nevruz) Bayramı’nı okul bahçesinde ateş yakarak ve demir döverek kutladılar. 

KENT YAŞAMINA KÜLTÜREL BİR DEĞER KAZANDIRILACAK

Milas’ın kent dokusunu yansıtan simge mekânlarından biri olan Esentepe Parkı’nda başlatılan çalışmalarda son aşamaya gelindi. Ağaç dikimi ve çimlendirme çalışmalarını geçtiğimiz günlerde tamamlayan ekipler, park içerisindeki mezar alanının cam kaplama işini de tamamladı.

AVUKAT TİLKİCİ ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNDA BULUNDU

14 Mayıs Pazar günü yapılacak genel seçimler öncesinde aday adaylık başvuru süreci devam ediyor. Bu kapsamda bölgemizin tanınmış avukatlarından Aydın Tilkici, Ankara’da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne giderek Muğla Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. 

ŞANLI ZAFER ÇANAKKALE DESTANI’NIN 108’İNCİ YIL DÖNÜMÜ GURURLA KUTLANDI

Seydikemer’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı. Kahraman Mehmetçiğin 108 yıl önce dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermeyerek şehit kanlarıyla yazdığı şanlı zafer Seydikemer'de gururla kutlandı.

DEMOKRAT PARTİ’DEN, İYİ PARTİ SAFLARINA KATILDI

Uzun yıllar Demokrat Parti saflarında yer alan Mehmet Kuru, İyi Parti’ye katıldı. Kuru’ya rozetini İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları takdim etti.

GAZİLER DERNEĞİ’NE 18 MART ZİYARETİ

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yılı nedeniyle Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.

ÖZER OLGUN’DA ANLAMLI TİYATRO

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. Yıl dönümü nedeni ile öğrenci ve öğretmenler “kınalı kuzular” isimli oratoryoyu sahneledi. 

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE DENİZ ZAFERİNİN 108. YILI KUTLANDI

Fethiye’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yılı çeşitli tören ve etkinliklerle kutlandı.

ALTINOKTA KÖRLER DERNEĞİ’NDEN ANLAMLI KERMES

Altınokta Körler Derneği Fethiye Şubesi tarafından Cafe Altınokta’da depremde zarar gören engelli vatandaşlara destek olmak için kermes yapıldı. Kermesten elde edilen gelirin ise bağışlanacağı belirtildi.

“GÖCEK OT YEMEKLERİ FESTİVALİ” BAŞLADI

Fethiye Göcek’te gerçekleştirilen ve bu sene 5.’si düzenlenen “Göcek Ot Yemekleri Festivali” yöresel ot tanıma gezisi ile başladı.

AKYÜZ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Cengiz Çay’ın, görevden istifa ederek milletvekili aday adayı olmasının ardından Yılmaz Akyüz, belediye meclis üyesi adayı olduğu öğrenildi.

TARAFTAR SÖZÜNÜ TUTTU OYUNCAKLAR DEPREMZEDELERE ULAŞTIRILDI

Fethiyespor Karacabey karşılaşmasını izlemeye gelen depremzedeler, Kulüp Başkanı Esat Bakırcı’dan top istemişti. Başkan Bakırcı sözünü tuttu depremzedelere top hediye etti.

5. TURİZM TEDARİKÇİLERİ BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

Bodrum Belediyesi’nin destekleri ile Bodrum Otel Satın Alma Gastronomi Platformu (BOSGAP) ve Niko Turizm tarafından “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye Turizmi ve Tedarik Zincirinde Markalaşma” teması ile düzenlenen “5.Turizm Tedarikçileri Buluşması” Herodot Kültür Merkezi’nde açıldı.

YAKUP OTGÖZ, ÇALIŞMA ARKADAŞI TÜRKAN’A “TEŞEKKÜR PLAKETİ” TAKDİM ETTİ

Seydikemer Belediye Başkanlığından istifa eden Yakup Otgöz, uzun yıllar beraber çalıştığı Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan’ın emekliliğe ayrılmasından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

MARMARİS’İN İLK KADIN BAŞKANI BU KEZ MİLLETVEKİLLİĞİNE ADAY

Marmaris siyaset tarihinde; 1998 yılında CHP İlçe Başkanı seçilerek ilk kadın başkan olan ve hemen arkasından 1999 Yerel Seçimlerinde CHP’den Belediye Başkan Adayı olarak yine ilk kadın başkan adayı ünvanlı Fatma Gebeş Çimen, Gazeteci Arif Çataroğlu ve Turizm Esnafı Nurettin Ece’den sonra Marmaris CHP’den Muğla Milletvekili Aday Adayı olan 3. Kişi oldu.

Toplam 6428 haber.