Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Tokat, Ramazan Ayı nedeniyle mesaj yayınladı

Milas belediye başkanı av. Muhammet Tokat ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Camiler Covid-19 önlemleri kapsamında dezenfekte ediliyor

Milas’ta camiler Ramazan Ayı nedeniyle Covid-19 önlemleri kapsamında dezenfekte ediliyor.

Seydikemer Belediyesi’nden gıda yardımı

Seydikemer Belediyesi, paylaşma, birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan ayı öncesi dar gelirli vatandaşlara gıda kolisi yardımında bulunuyor.

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi

Seydikemer’e bağlı Kadıköy Mahallesi’nden Emekli Öğretmen ve Yazar 54 yaşındaki Gülgün Küçüktürkücü, bir süredir Kovid-19 tedavisi görüyordu. İzmir’deki bir hastanede tedavi altında olduğu öğrenilen Gülgün Küçüktürkücü’nün, hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Dalaman’da ağıl yangını

Muğla'nın Dalaman ilçesinde ahılda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Uçurumda asılı kalan araç kurtarıldı 

Marmaris-Datça Karayolu 6. kilometresi seyir tepesi mevkiinde meydana gelen tek taraflı trafik kazası sonucunda aracın uçurumda asılı kaldığı belirtildi. 

Ağaçta takılı kalan kuşu İtfaiye kurtardı 

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliği, Torba Mahallesi Kaynar Caddesi üzerinde bir turizm tesisi önündeki ağaçta takılı kalan kuş kurtarıldı.

Ramazan ayı öncesi lokuma yoğun talep

Fethiye’nin önde gelen lokum üreticilerinden Mendoz Lokum, 90 civarında lokum çeşidini bünyesinde bulunduruyor. Ramazan ayı öncesinde muska, sütlü ve meyveli lokumların yoğun talep gördüğü belirtildi. 

Hafta içi hafif yağış bekleniyor

Hafta sonu tatilinin ardından yeni bir haftaya başlayacak olan vatandaşlar, baharın sıcaklığını hissetmek için meraklı bir bekleyiş içerisindeler. Nisan ayında olmamıza rağmen hava sıcaklıklarının Mart ayını aratmadığı şu günlerde, en çok merak edilen soru ise havalar ne zaman ısınmaya başlayacak? Baharı ne zaman hissetmeye başlayacağız?

Başarır, Seydikemer’in güzelliğine güzellik katıyor

Seydikemer’deki sanatsal üretimlerin mimarı, yerli ve milli sanatçı Ali Rıza Başarır, yaptığı çalışmalarla Seydikemer’in güzelliğine güzellik katıyor

Türkiye’nin organik lezzetleri Fethiye’de 

Fethiye’de hizmete giren Nomade Gurme, Türkiye’nin organik lezzetlerini Fethiye halkı ile buluşturdu. 22 Metrelik Yol üzerinde açılan işletme; sağlıklı ve organik ürünlerden oluşan, geniş bir yelpazeye sahip. 

Ramazan tahininin kilosu 22 TL

11 Ayın Sultanı Ramazan ayı yaklaşırken, alışveriş telaşı da başladı. Vatandaşlar marketlerden Ramazan ayı alışverişini gerçekleştirirken; fiyatların geçen yıla 2-3 kat arttığını dile getirdiler. Ramazan ayı sofralarının vazgeçilmezi olan tahinin kilosu 22 TL olduğu ifade edildi. Mendoz Market Sorumlu Müdürü Enes Tuna, “Ramazan ayı öncesinde pandemi nedeniyle satışlarımız biraz düşük. İlerleyen günlerde daha iyi olacağını düşünüyoruz. Kendi imalatımız olan tahinin kilosunu 22 TL’den satışa sunuyoruz” dedi. 

Fethiye’de istişarelerde bulundu 

İyi Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, partisinin Fethiye İlçe Teşkilatına teşekkür ziyaretlerinde bulundu. Sohbet havasında geçen ziyarette Akmeşe, partililer ile birlikte istişarelerde bulundu.

AYDEM’in SPK başvurusu onaylandı

Aydem Yenilenebilir Enerji A.Ş’nin halka arzı için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) yapılan başvurusu onaylandı.

Ak Gençlik’ten İlçe Emniyet Müdürü Yüceur’a ziyaret

SeydiKemer Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ve yönetimi Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. Yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle  Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur’a ziyaret gerçekleştirdiler. 

Sümeyye ve Mustafa sade bir törenle dünya evine girdi

SED Medya ailesinden Müge ve Eyüp Ayaz’ın biricik kızları Sümeyye, Sadike-Nevzat Yaşar’ın oğlu Mustafa Yaşar ile sade bir törenle dünya evine girdi. Fethiye Belediyesi Nikah Memuru Mehmet Küçükala’nın kıydığı nikahta, genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Genel Başkanlığa Ramazan Kıvrak seçildi 

Anadolu Yörük Türkmen Federasyonu genel kurulu yapıldı. Kongreye çevre il ve ilçelerden da katılım olurken; Kovid-19 salgını tedbirleri altında gerçekleştirildi.

Polis Haftası kutlanıyor 

Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası ülke genelinde olduğu gibi Fethiye’de de törenle kutlandı. 

Başkan Çıralı, Emniyet Müdürü Ayhan’ı ziyaret etti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı kuruluş yıl dönümü nedeniyle, Fethiye Emniyet Müdürü İsmail Ayhan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Çıralı, “Emniyet Müdürümüz İsmail Ayhan nezdinde, Türkiye’de asayiş, huzur ve güven ortamı ile birlikte hak ve özgürlüklerimizin koruyucusu polis teşkilatımızın 176’ncı kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.” dedi.