Gündem

Gündem Haberleri

Öztürk, Dündar’ı ziyaret etti

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Turizm Haftası nedeniyle, İlçe Turizm Danışma Müdürü Saffet Dündar’ı ziyaret ederek sezonun iyi geçmesi dileklerinde bulundu.

Milas Belediyesi’ne bağlı ekipler esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

Milas Belediyesi, koronavirüs tedbirleri dolayısıyla Ramazan Ayı’nda yapılamayan toplu etkinliklerin yerine vatandaşları ve esnafları ziyaret ederek, Ramazan Ayı’nı kutluyor.

Bitiş noktasını pedallayan yarışçıları Seydikemerliler karşıladı

56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun (TUR 2021) beşinci günündeki 160,3 kilometrelik Kemer-Elmalı (Göğübeli) tırmanış etabı Seydikemer ile Antalya'yı ayıran Göğübeli geçidinde sona erdi. Göğübeli geçidinden bitiş noktasını pedallayan yarışçıları Seydikemerliler de karşıladı.

Halikarnas Balıkçısı 131.doğum yıldönümünde anılıyor

Bugünkü Bodrum’u Bodrum yapan değerlerin başında gelen Cevat Şakir Kabaağaçlı 131. doğum yıl dönümünde çeşitli etkinliklerle anılıyor. Etkinlikler, Bodrum Belediyesi tarafından pandemi tedbirleri kapsamında gerçekleştiriliyor.

Karaca, sosyal medyadan geçmiş olsun mesajı yayınladı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye önceki dönem Belediye Başkanlarından Behçet Saatcı ve eşi Nesrin Saatcı için sosyal medyadan geçmiş olsun mesajı yayınladı. 

Seçkin Yakut, mutluluğunu ifade etti

Fethiye Belediyesi tarafından Covid 19 nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çalışanları anısına yapılan Saygı Anıtı’nda model olarak heykeli dikilen Özel Letoon Hastanesi Başhemşiresi Seçkin Yakut, açılışın ardından çok mutlu olduğunu ifade etti. Hayattayken anıtının yapılmasının kendisini çok duygulandırdığını dile getiren hemşire Yakut, “Bu bir savaş ve biz en ön safhadayız. Halkımızdan kurallara uymalarını bekliyoruz” dedi.

Sağlık çalışanlarına Saygı Anıtı 

Tüm dünyada ve ülkemizde son bir yıldan bu yana etkili olan koronavirüse karşı yoğun bir mücadele örneği gösteren sağlık çalışanları, Fethiye Belediyesi tarafından unutulmadı. Üzerinde bir hemşire heykeli ile birlikte vefat edenlerin isimlerinin yer aldığı anıtın açılış töreni Covid-19 tedbirleri kapsamında yapıldı. Törende konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca “İlk günden itibaren hep sağlık çalışanlarının yanında olmaya, hep onlarla birlikte yürümeye çalışıyoruz” dedi.

MUÇEV'in yaptığı  çalışmalar kirliliğin önüne geçecek AMAÇ, 'KORUYARAK KULLANMA'

Fethiye-Göcek koylarında yapılan düzenleme ile koyların temiz olacağı, hijyenik ve nizami sistemin sağlanacağı belirtildi. 

Bodrum'da hazırlıklar tamam

Bu yıl 56.'ncısı düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 7. ve 8. etaplarına ev sahipliği yapacak olan Bodrum'da hazırlıklar tamam.

Gökmen anketin bütçesini Başkan Aras’a sordu

Bodrum Belediyesi’nin, bir ankete 210 bin lira ödediği iddia edildi. AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Bodrum Belediyesi tarafından doğrudan temin yöntemiyle yaptırıldığı iddia edilen anketin bütçesini, Belediye Başkanı Ahmet Aras’a sordu. 

Menteşe Belediyesi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor

Menteşe Belediyesi, ülke genelinde artış gösteren Covid-19 salgını ve alınan yeni sağlık önlemleri kapsamında uygulamaya konulan kısıtlamalar ve yasaklar sürecinde vatandaşlarının yanında olmaya devam ediyor. Pandeminin ilk döneminde uygulamaya konulan başta 65 yaş üstü vatandaşlar olmak üzere hasta ya da engelli tüm vatandaşların market, eczane, pazar alışverişlerine yardımcı olan Menteşe Belediyesi Ramazan Ayı sürecinde de uygulamayı sürdürüyor.  

Sevimli flamingonun doğal yaşam alanına geri dönmesi sağlanacak

Sabah saatlerinde Bodrum Belediyesi sosyal medya hesaplarına duyarlı vatandaşlar tarafından gönderilen bir mesajla, Gümbet Mahallesi’nde bir dere yatağında yavru bir flamingo dolaştığı bilgisini alan Bodrum Belediyesi Sosyal Medya Ekibi durumu ilgili birimlere bildirdi.

Bakan Koca, aşının israfı söz konusu değildir

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kullanılmayan aşıların çöpe gittiğine yönelik açıklamaları ''Her bir doz aşının kıymetini biliyor ve ona göre planlama yapıyoruz. Aşının israfı söz konusu değildir'' diyerek yalanladı.

25 Nisan’da yapılacak sınavlar ileri bir tarihe ertelendi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 25 Nisan'da yapılacak bursluluk sınavı ve öğretmenlerin girdiği Adaylık Kaldırma Sınavı'nın ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Avrupa Şampiyonu Müezzin Kaymakam Fırat’ı ziyaret etti 

Antalya’da 8-11 Nisan tarihleri arasında düzenlenen yaklaşık 20 ülkenin ve bin 700 sporcunun katıldığı 6. Uluslararası Avrupa Kick Boks Şampiyonasında Veteranlar kategorisinde Point Fighting branşında Avrupa Şampiyonu, Kick Light branşında ise Avrupa üçüncüsü olan Gül Cami Müezzini Cemal Genç, Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay ile beraber Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ı ziyaret etti.

Zimbabwe’de su kuyusu açılacak 

Fethiye İlçe Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından “Dünyaya Bir Damla Hayat” sloganıyla başlatılan “Su Kuyusu” projesine destek oldu.

Öztürk, parkomattan alınan ücret yasal değil

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, geçtiğimiz günlerde Fethiye’de tekrar  başlatılan parkomat ücretlerinin yüksek olduğunu belirterek, “Yol üzerinde park edilen araçlardan otopark ücreti almak yasal değil” ifadelerinde bulundu.

Öztürk, üreticilerin sorunlarını dinledi

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Karaçulha Toptancı Halinde üreticileri ziyaret ederek sorunlarını dinledi. 

Üretici (Cuma) Pazarı kurulmayacak

16 Nisan Cuma günü gerçekleşecek olan 56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu nedeniyle Fethiye Kaymakamlığı’nca alınan kararla Üretici (Cuma) Pazarı kurulmayacağı bildirildi. 

Toplam 4257 haber.