Gündem

Gündem Haberleri

Milas Belediyesi yaptığı çalışmalarla vatandaşlarını memnun ediyor

Milas Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla vatandaşlarını memnun ediyor.

Fethiye’de start Atatürk Caddesi’nden verilecek 

56. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Güvenlik toplantısı, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat başkanlığında gerçekleştirildi.

Başkan Aras sanayi bölgesinde incelemelerde bulundu

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Türkkuyusu Mahallesi Muhtarları Bahattin Aşkın, CHP İlçe Başkanı Halil Karahan, Belediye Muhtarlık İşleri ekipleri ve Zabıta ekipleri ile birlikte Bodrum Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulundu. Bölgede sanayi esnafının sorunlarını dinleyen Başkan Aras istek öneri ve talepleri tek tek not aldırdı.  

STK’lardan ortak açıklama

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi, FETOB ve TÜRSAB tarafından yapılan ortak kamuoyu açıklamasında, Yassıca Adaları başta olmak üzere kıyılardaki yapılaşmanın durdurulması, bakir koyların korunması çağrısı yapıldı. 

Muğla Sağlık-Sen, Sağlık çalışanları korunmalı, motivasyonları arttırılmalı

Muğla Sağlık-Sen Şube Başkanlığı, artan vaka sayılarından sonra sağlık çalışanlarının korunması ve motivasyonlarının arttırılması için çalışmalar yapılması gerektiğini açıkladı. 

Aras, 3 aylık emek heba edilmek istendi

27 yıl aradan sonra Bodrum'da ilk kez düzenlenen ralli organizasyonu olan "BOTAV Rally Bodrum" ödül töreni sonrasında çıkan olaylarla ilgili Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Başkanı Ahmet Aras ve oda başkanları tarafından ortak basın açıklaması düzenlendi.

Ak Kadınlardan Koli Koli Mutluluk Hareketi’ne destek

AK Parti Menteşe İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülcan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, “Lösev İncileri” Projesi kapsamında kuru gıda yardım kampanyası ile “Koli Koli Mutluluk Hareketi’ne” destek verdi.

Başkan Gümüş, restorasyonu süren Narlı Kahvesinde incelemelerde bulundu

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, restorasyonu devam eden Narlı Kahvesinde incelemelerde bulundu. Başkan Gümüş, “Tarihi değerlerimize sahip çıkıyor, onları koruyarak geleceğe taşıyoruz.” dedi. 

Fethiye dev organizasyonu bekliyor

Bu yıl 56'ncısı düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 12 Nisan Pazartesi günü 144,9 kilometrelik Konya-Konya etabıyla başladı. Toplam 8 etaptan oluşan tur kapsamında bisikletçiler 16 Nisan Cuma günü Fethiye’de olacak.

Sağlık çalışanları saygı anıtı açılıyor

Korona virüs salgını nedeni ile hayatını kaybeden sağlık çalışanlarına vefa örneği gösteren Fethiye Belediyesi saygı anıtı yaptırdı. Anıtın açılışının 15 Nisan Perşembe günü saat 12:30’da tören ile yapılacağı bildirildi. 

Seydikemer’de kilitli parke çalışmaları sürüyor

Seydikemer Belediyesi tarafından cadde ve sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yürütülen kilitli parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

İhtiyaçsa 1 al ücret ödeme

Fethiye'de hayırseverlerin bağışladığı gıdalar ihtiyaç sahipleriyle buluşturuluyor. Hayırseverler ramazan ayı boyunca her gün Cumhuriyet Mahallesi'ndeki giyim mağazasının önünde sebzeden ekmeğe çeşitli gıda paketlerini ihtiyaç sahipleri için bağışlıyor. Ramazan ayında bir gelenek haline gelen yardım kampanyasına bu yıl katılımın daha çok olduğu kaydedildi. 

Türk Kızılay Menteşe Şubesi’nden gıda ve hijyen yardımı

Türk Kızılay Menteşe Şubesi tarafından Menteşe İlçesinin Zeytinköy, Dağpınar, Sarnıç, Denizova ve Yeni Bağyaka Mahallelerinde yaşayan vatandaşlara Gıda Kolisi, 800'er gramlık kavurma konserve ve hijyen paketi yardımında bulunuldu. Türk Kızılay Menteşe Şube Başkanı Kenan Gürbüz, “Ramazan ayında ihtiyaç sahibi 500 aileye Gıda Kolisi, kavurma, nakit yardımı ve hijyen paketleri ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

Başkan Tokat’tan Milletvekili Gökcan’a teşekkür ziyareti

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ı ziyaret etti.

“128 milyar dolar nerede?” afişi kaldırıldı

CHP'nin yurt genelinde reklam panolarına ve binalarına astığı "128 milyar dolar nerede?" yazılı afiş, bu kez CHP Muğla İl binasından polis ekiplerince kaldırıldı.

Ayhan’ı ziyaret ederek Polis Haftası’nı kutladılar

Fethiye Otomobil Spor Kulübü Dernek Başkanı Mesut Karabulut beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhur Durmaz ve Şükrü Ceylan ile birlikte Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan’ı ziyaret ederek, polis haftasını kutladı. 

Pide 3.50 TL’den satışa çıktı

On bir ayın sultanı ramazan ayı başlarken, ramazan sofralarının vazgeçilmezi olan pide 300 gramı 3.50 TL’den satışa çıktı. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, tüm halkın ramazan ayını tebrik ederek, 300 gram pidenin 3.50 TL’den satıldığını bildirdi. Fırınların önünde sıcak pide kuyruğu oluşmaması için imalatın 1 saat önceden durdurulacağı ifade edildi. 

Başkan Esat Bakırcı’nın testi pozitif

Fethiyespor’da 7 futbolcu ve 3 antrenörün PCR test sonucunun pozitif çıkmasının ardından Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı’nın da test sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi. 

Arsal, Sahurda susatmayacak yiyecekler tüketmeliyiz

Diyetisyen Gamze Arsal, Ramazan’da sahur ve iftarda dikkat edilmesi gereken hususları aktardı. Diyetisyen Arsal, “. Sahurda öncelikle susatmayacak yiyecekler tüketmeliyiz. Peynir, zeytin ve benzeri ürünleri tuzsuz olarak tüketilmelidir” dedi. 

Toplam 4257 haber.