Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Milas, Dizi ile Tanıtılacak

Tiyatro alanında gösterdikleri başarılarla dikkatleri çeken ve bu alanda pek çok ödüller kazanan Karya Tiyatro Atölyesi’nin hedefi Milas'ın ve ürünlerinin tanıtımını da yapacak bir dizi film çekmek.

Şehit Ahmet Deniz Anısına Sergi Açıldı

Şehit Polis Memuru Ahmet Deniz 'in anısına, Muğla Açık Ceza İnfaz Kurumu hükümlü eserlerinden oluşan bakır objelerin teşhir edildiği bir sergi düzenlendi.

Bodrum Şehir Tiyatrosu'nda Atölye Çalışmaları Devam Ediyor

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yoğun talep üzerine üçüncü dönem tiyatro atölye çalışmalarına başlıyor.

Kısa Mola Merkezleri ‘Sanatta Engel Yok’ Diyecek

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Milas ve Fethiye ilçelerinde faaliyetine devam eden Kısa Mola Merkezlerinde ‘21 Mart Down Sendromu’ gününde açılacak olan ‘Sanatta Engel Yok’ başlıklı farkındalık sergisi için hazırlıklar devam ediyor. 

Küdür doğal haline dönüyor

Resmi Gazete'de, Küdür Yarımadasının Doğal Sit Alanı "kesin korunacak hassas alan" olarak tescil ve ilan edilmesini ardından Bodrum Belediyesi ekipleri harekete geçti. Bölgede bulunan eğlence mekanlarının tahliyesi için çalışmalara başlandı.

Bodrum’da 8 Viyolonsel ve Klasik'ten Tango'ya Beğeni Topladı

Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenen '8 Viyolonsel ve Klasik'ten Tango'ya' isimli konser Bodrumlu sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Ata yadigarı fabrikayı müzeye çevirdi

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Bayır Mahallesine gelenler, heybetli çınar ağacının dışında müzeye dönüştürülen 110 yıllık zeytinyağı fabrikasını ziyaret ediyor.

Hanım&Efendi oyunu Marmaris’te beğeni topladı

Ekranların sevilen çifti Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’ın tiyatro oyunu “Hanım&Efendi” Marmaris Armutalan Kültür Merkezinde oynandı.

Bodrum’da Dünya Öykü Günü etkinliği

Bodrum Belediyesi’nin desteğiyle Bodrum Edebiyat ve Sanat Platformu’nun gerçekleştireceği 14 Şubat Dünya Öykü Günü etkinliği, “Edebiyat ve Sinema” temasıyla 14 Şubat Cuma günü 14.00-17.00 saatleri arasında Oasis AVM toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

8 viyolonselci ilk kez Bodrum’da

 Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel olarak konser programı gerçekleştirilecek.

Gelin Damatların Gözdesi Tarihi Mekanlar

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, yeni evlenen çiftler binlerce yıllık, tarihe tanıklık eden mekânlarda mutluklarına anlam katıyor.

Geleneksel deve güreşleri 13’üncü kez gerçekleştirildi

Ege Bölgesi’nin en büyük deve güreşlerinden biri olan Geleneksel Milas Deve Güreşleri’nin 13’üncüsü gerçekleştirildi.

Develer Milas Arenasında Kozlarını Paylaşacak

Ege Bölgesi’nin en büyük deve güreşlerinden biri olan Geleneksel Milas Deve Güreşleri 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek.

Bodrumlu Çocuklar ‘Harikalar Mutfağı’ İle Eğlendi

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, sömestr tatilinde çocukları tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor.

Tatilde Olan Çocuklar “Arkadaşım Ben Geldim” İle Eğlendi

Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın çocuklara karne hediyesi olarak “Arkadaşım Ben Geldim” adlı çocuk tiyatro oyunu sahnelendi. Dizi ve sinema oyuncusu Gülnihal Demir ile Zafer Kaya’nın sahnelediği oyunu izleyen çocuklar keyifli dakikalar geçirdi.

Kavaklıdere’de Türk Halk Müziği Ezgileri

Muğla Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği topluluğu tarafından Kavaklıdere’de düzenlenen konserde konuklar müziğe doydu.

Marmaris’te Çocuklara Tiyatro Hediyesi

Marmaris Belediyesi 2019-2020 eğitim öğretim yılı ilkyarısının tamamlanması ile birlikte tatile giren çocuklara tiyatro oyunu hediye etti.

Miniklerden Şehit Fethi Sekin Anısına Sergi

İzmir Adliyesi önünde 5 Ocak 2017'de PKK tarafından gerçekleştirilen terör saldırısında şehit düşen Polis Memuru Fethi Sekin anısına Balarısı Kreşi öğrencilerinin hazırladığı el işi ve resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Yatağan’da Deve Güreşi

Bu yıl 20’ncisi düzenlenen Yatağan deve güreşlerine çevre il ve ilçelerden binlerce vatandaş izledi.

Toplam 401 haber.