Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

İl ve İlçe Kongreleri Yerel Seçim Sonrası Yapılacak

Ülke siyasetinde merakla beklenen konulardan birisi de AK Parti’nin il ve ilçe kongrelerinin süreciydi. AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan bilgilendirmede genel kurulların yerel seçim sonrasında yapılacağı ifade edildi. 

CHP’de kongre takvimi belli oldu

CHP‘nin kongre takvimi belli oldu. İlçe delegelerinin belirlenmesi için 3 Temmuz tarihinde başlayan süreç, 15 Ekim’e kadar devam edecek. 

Muğla Milletvekili Otgöz, Dualarla Uğurlandı

28. Dönem AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Muğla’nın Seydikemer ilçesi Karadere Mahallesi’ndeki evinden dualar eşliğinde Ankara’ya uğurlandı.

Başkan Akça teşekkür etti

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin tamamlanmasının ardından AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça basın açıklaması yaptı.

Av. Zekican Balcı, “Asla umutsuz olmayacağız”

Türkiye, 28 Mayıs 2023 Pazar günü Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu için yeniden sandık başına gitti. Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarına göre, Cumhur İttifakı’nın adayı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyların yüzde 52,16’ini Millet İttifakı’nın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oyların yüzde 47,84’sini aldı. 

Muğla'da kaç seçmen sandığa gitmedi?

28 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimlerinde Muğla’da oy kullanmayanların sayısında artış oldu. 

Vekil Otgöz, “Bu seçim belediye seçimlerinin de önünü açtı”

Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimden zaferle ayrılmasının ardından Cumartesi pazarında yapılan kutlamalara katılan AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, “Cumhurbaşkanımız liderliğinde bu kabine sonuna kadar mücadele edecek. Bu seçim Belediye seçimlerinin de önünü açtı. Allah’ın izniyle İstanbul’u, Ankara’yı, Muğla’yı almaya var mısınız?” dedi.

Seydikemer'de Cumhurbaşkanı Erdoğan Sevinci

Seydikemer’de resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferle ayrılması vatandaşlar tarafından büyük sevinçle karşılandı. Binlerce vatandaş Seydikemer’in cadde ve sokaklarında kutlama yaptı. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Türkiye kazandı, mazlumlar kazandı, İslam coğrafyası kazandı” dedi.

Muğla’da toplam 806.290 seçmen açıklandı

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde YSK, Muğla’da toplam 806.290 seçmen açıkladı.

Seydikemer, “Erdoğan” dedi.

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde, Seydikemer’in tercihi yeniden Recep Tayyip Erdoğan oldu.

Fethiye’de Kılıçdaroğlu’nun Oyu Arttı

Cumhurbaşkanlığı ilk tur seçimlerine oranla, Fethiye’de Kemal Kılıçdaroğlu’nun oyu :rttı.

Muğla’da AK Parti’ye en çok oy Kavaklıdere’den

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a Muğla’da en fazla oy Kavaklıdere’den çıktı.

Milletvekili Otgöz Oy Kullandı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu Seydikemer ilçesi Karadere mahallesinde kullandı.

Cumhur İttifakı İlçe Başkanları Sahada Kol Kola Cumhurbaşkanına Destek İstedi

Seydikemer ilçesinde   Cumhur ittifakı temsilcileri 28 Mayıs seçimi öncesinde saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kent merkezinde pazar esnafı ziyareti yapan Cumhur ittifak ilçe başkanları kapısını çaldığı her vatandaştan tam destek istedi.   

Seçim yasakları ne zaman başlayacak?

Seçim yasakları, 28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. turu öncesinde en çok araştırılan konulardan biri oldu. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçim yasaklarının neler olduğunu ve yasakların ne zaman başlayıp, biteceğini kamuoyuyla paylaştı.

Vekil Otgöz, “İlk turda seçim bitseydi, sandıktan çaldılar diye dedikodusu dönecekti”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili açıklamada bulundu.

Vekil Otgöz şoförlerin sorunlarını dinledi

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret ederek Fethiye’de çalışan şoförler ile bir araya geldi.

Oymak 'Biz kimsenin sahiplendireceği mal ya da hayvan değiliz'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak, 28 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2'nci turu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhur ittifakı Fethiye İlçe Başkanları bir araya geldi

Cumhur ittifakı Fethiye İlçe Başkanları bir araya gelerek Fethiye'de bulunan vatandaşla buluştu.

Toplam 1608 haber.