Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Milletvekili Otgöz ve Başkan Akdenizli, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen Muhtarlar Toplantısında, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 65 mahalle muhtarının talep ve sorunlarını dinledi. Başkan Akdenizli, tek tek muhtarın taleplerini not alırken, sorunların çözümü için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını kaydetti.

Muğla Milletvekili Otgöz ve Başkan Akdenizli’den Ziyaretler

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti il ve ilçe yönetimleri ile birlikte Cuma Pazarı ve esnaf odaları başkanlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Orhan Tavlı Muğla’ya Veda Etti

Muğla’daki görev süresini tamamlayarak Samsun Valiliğine atanan Vali Orhan Tavlı, Muğla Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak’a ve kuruma veda ziyaretinde bulundu.

Başkan Akdenizli; “Hasan Özyer Fen Lisesi Hayırlı Olsun”

Muğla Valisi Orhan Tavlı ile önceki dönem Muğla Milletvekili ve İş İnsanı Hasan Özyer Seydikemer’e 20 derslikli Fen Lisesi ve 200 öğrenci kapasiteli Pansiyon için protokol imzaladı. İmza törenine katılan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seydikemer’imizden ve Türkiye’nin her tarafından gelecek evlatlarımıza eğitim yuvası olacak Hasan Özyer Fen Lisesi hayırlı olsun” dedi.

Otgöz, ‘Muğlamıza Yeni Spor Tesisleri Kazandırıyoruz’

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Demokrat Partililer Başkan Karaca’yı ziyaret etti

Dalaman eski Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Teşkilatlardan Sorumlu il ikinci başkanı Süleyman Camuzcuoğlu, Demokrat Parti yerel yönetimlerden sorumlu il ikinci başkanı Fatih Güler ve Demokrat parti il yönetim kurulu üyesi Halil Güldür Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyaret gerçekleştirdi.

Demir Fethiye Belediye Başkanlığına Aday Mı?

28. Dönem CHP Muğla Milletvekili adayı Mehmet Demir'in Ankara ziyareti, yerel siyasette ilgi çekti. Demir'in Ankara ziyaretinin nedeni merak ediliyor.

Milletvekili Otgöz’den Yeni Müjdeler

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Akbelen Gündemi ile toplanan TBMM programı dışında yoğun bir programa imza attı. Milletvekili Otgöz, 2 Bakan ve 3 Bakan Yardımcısı ve 1 Genel Müdür ile Muğla’ya yapılacak yatırımları görüştü.

CHP Muğla’da ilçe kongre tarihleri netleşti “Fethiye 10 Ağustos”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla’da delege seçimleri tamamlandı, ilçelerin kongre tarihleri de kesinleşti. Kongreler, 10 Ağustos günü Fethiye İlçe Başkanlığı ile başlayacak, 26 Ağustos’ta Marmaris ile sona erecek.

Seydikemer Millet Bahçesinde Çalışmalar Devam Ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü yapımı devam eden Millet Bahçesinde incelemelerde bulundu.

Milletvekili Otgöz Muhtarlar ve Hemşerileri ile Buluşuyor

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz; sahada muhtarlarla ve hemşerileri ile toplantılara devam ediyor.

Mehmet Demir AKP Demek Yasak Demek AKP Demek Zulüm Demek!

Cumhuriyet Halk Partili Siyasetçi Mehmet Demir, CHP’nin İstanbul'da açmak istediği "MuazZAM" adlı serginin Kaymakamlık tarafından yasaklanmasına ilişkin değerlendirmede bulundu. Mehmet Demir:" İğneden ipliğe her şeye zam gelmişken daha neyi saklamaya çalışıyorsunuz" dedi.

Başkan Akdenizli; “Yüreklere, Gönüllere Girmeye Devam Edeceğiz”

Seydikemer Belediyesi, Döğer Mahallesi’nde yollarının olmamasından dolayı engelli kızlarını sırtlarında taşımak zorunda kalan Koca ailesinin kapısının önüne kadar parke taşı döşedi.

İlçe Başkanı Güler Kongreye Katıldı

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi Muğla İl Teşkilatı birinci olağan genel kuruluna katılan Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler, yeniden göreve seçilen İl Başkanı Yılmaz Elçin ve yönetimini tebrik etti. 

Elçin, “Bizim Davamız İslam Davasıdır” 

Yeniden Refah Partisi Muğla İl Teşkilatı birinci olağan kongresi, Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımı ile Menteşe Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 

YK Enerji'nin Ağaç Katliamına Özcan'dan Tepki

Akbelen Ormanı'ndaki Ağaç Katliamının Faturası 1 Milyar TL: "Muğla Halkı Bilmeli"

CHP İlçe Kongresi 10 Ağustos’ta Gerçekleşecek

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Kongresi 10 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Erbakan Muğla’ya geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, partisinin Muğla İl Başkanlığı kongresine katılmak için Muğla’ya geleceği öğrenildi.

Mehmet Demir AKP İktidarı Doğayla Savaş Halinde!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) önceki dönem Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Akbelen Ormanındaki doğa kıyımına ilişkin açıklamada bulundu. Demir:" İktidar doğayla savaş halinde" dedi. 

Toplam 1608 haber.