Spor

Spor Haberleri

Final Heyecanı Menteşe Kent Meydanı'nda Yaşandı

2023 CEV Avrupa Voleybol final heyecanı Menteşe Kent Meydanında yaşandı. Sporseverler Filenin Sultanlarının Voleybol Avrupa Şampiyonluk karşılaşmasını Menteşe Belediyesi tarafından Kent Meydanında kurulan dev ekranda izledi. 

Yaz Spor Kursları Etkinliklerle Sona Erdi

Menteşe Belediyesi’nin spor branşındaki geleneksel yaz kursları, Ali Fuat Özge Spor Kompleksinde düzenlenen etkinliklerle sona erdi. Etkinliğe aileleriyle katılan ve kursları başarıyla tamamlayan çocukların belgeleri Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve eğitmenleri tarafından verildi.

Fethiye'de Millî Coşku

A Millî Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı setlerde 3-2 yenerek şampiyon oldu. Bu sonuçla kadın voleybol millî takımımız Avrupa'nın en büyüğü olarak adını tarihe yazdırdı.

Fethiyespor’da Ayrılık

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor'da forma giyen sol bek Mehmet Sacit Yolcu, TFF 3.Lig ekiplerinden 3Gen Holding Elazığspor'a transfer oldu.

Final maçı dev ekranda izlenecek

Marmaris Belediyesi, Avrupa Şampiyonası’nda finale kalan Filenin Sultanlarının final maçını yarın 21.00’de 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda dev ekranla vatandaşlara izletecek.

Selimiye Ve Bafa’da Yaz Tatili Çok Hareketli Geçti…

Çocuklarımızın keyifli bir tatil dönemi geçirmelerini sağlamak ve yeteneklerini ortaya çıkarmak için Milas Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde açılan Yaz Futbol Okulu’nun antrenmanları Bafa ve Selimiye’de devam ediyor. Yaz Futbol Okulu, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte sona erecek.

Bodrum FK – Ümraniyespor maçını yönetecek hakemler belli oldu

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig 4.Hafta müsabakasında Ümraniyespor’u konuk ediyor. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Bodrum FK, Ümraniyespor’u konuk edecek

Trendyol 1.Lig 4.Hafta mücadelesinde Bodrum FK, Ümraniyespor’u evinde konuk edecek.

Fethiyespor İnegöl Maçına Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Pazar günü karşılaşacağı İnegölspor maçına yaptığı antrenmanlar ile hazırlanıyor.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Heyecan Başlıyor

Fethiyespor’un da mücadele ettiği TFF 2.Lig Kırmızı Grup, bugün oynanacak olan maçlarla beraber başlıyor.

“Kelebekler Vadisi’nden Ölüdeniz’e yüzme yarışı yapılacak”

Eylül ayının sonunda başlayıp Ekim ayının ilk haftası boyunca devam edecek olan Fethiye Sporfest programında çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgi veren Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Kelebekler Vadisi’nden Ölüdeniz’e olan yüzme yarışına yoğun ilgi olduğunun altını çizdi.

Bodrumspor, Ankara’ya hareket etti

Trendyol 1. Lig 3. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Bodrumspor, Ankara’ya hareket etti.

Fethiyeli Sporcular Türkiye Şampiyonu Oldu

Fethiyeli güreşçiler, 20-24 Ağustos tarihleri arasında Yozgat ilinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Minikler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonu oldu.

Fethiyespor Futbol Akademisi Çalışmalarını Sürdürüyor

Fethiyespor Futbol Akademisi Direktörü Enver Ataçocuğu, Fethiyespor’un alt yapısına verilen öneme teşekkür ederek, bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Bafa Gölü Manzarasında Yoga

Milas Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kadınlara yönelik açılan yoga kursuna katılan kursiyerler, son antrenmanlarını Milas’ın Kapıkırı Mahallesi’nde gerçekleştirdi. 

Seydikemerspor Kadrosunu Güçlendiriyor

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Karaçulhaspor’dan Başkan Soydemir’e Ziyaret

Karaçulhaspor Başkanı Mehmet Dalca ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i ziyarette bulundular.

Karaçulhaspor yönetiminden Başkan Akdenizli’ye ziyaret

Karaçulhaspor Kulüp Başkanı Mehmet Dalca ve yönetim kurulu üyeleri, Seydikemerspor Kulübü başkanlığı görevine seçilen ve aynı zamanda Seydikemer Belediye Başkanı olan B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyarette bulundular. 

Bodrum FK, Gençlerbirliği’ne Konuk Olacak

Trendyol 1.Lig 2.Hafta mücadelesinde Erzurumspor ile 0-0 berabere kalan Bodrum FK, önümüzdeki hafta deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk olacak.

Toplam 1802 haber.