Spor

Spor Haberleri

Fethiyespor Bolu’da güç depoluyor

Muğla'nın TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Fethiyespor, yeni sezon hazırlıkları için Bolu'da kampa girdi. Teknik direktör Erhan Altın yönetimindeki Lacivert-beyazlı ekibin hedefi Trendyol 1.Lig olacak.

Çağdaş Bodrum Spor Sportive ile Anlaştı

Basketbol Süper Lig’inin yeni takımı Çağdaş Bodrum Spor, Türkiye’nin en büyük çok markalı aktif spor markası Sportive ile anlaşma imzaladı.

Fethiyespor Forması Giyen Oktay Balcı’nın Yeni Takımı Belli Oldu

Fethiyespor, geçen sezon Kırşehir FK'dan kadrosuna kattığı forvet Oktay Balcı ile yollarını ayırdı. Oktay Balcı, TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Karaman FK’ya transfer oldu.

Fethiyespor’un Bolu Kampı Devam Ediyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor, Bolu Termal Hotel tesislerinde yaptığı antrenmanlar ile çalışmalarına devam ediyor.

Hokey Kursları Başladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Menteşe Spor Salonu’nda gençler için hokey kurslarının başladığını bildirdi.

Muğlalı Hokeycilerden Türkiye Şampiyonluğu

24-30 Temmuz 2023 tarihleri arasında Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan 54 takımın katıldığı U15 Hokey Türkiye Şampiyonasında GSB Spor Okulları ve Ortaköy Spor Kulübü ve Ege Yıldızları Spor Kulübü sporcularından oluşan Muğla İl Karması Kız Hokey Takımı Türkiye Şampiyonu oldu.

Bodrum'da Yeşil-Beyaz Buluşması

Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde Bodrumspor’da başkanlığa seçilen Fikret Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Genç Ve Dinamik Belediye Başkanı Akdenizli, Dur Durak Bilmiyor

Seydikemer’in genç ve dinamik Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, hafta sonu mesaisine devam ediyor. Cumartesi gününü Seydikemer’deki programlara ayıran Başkan Akdenizli Pazar günü de Kavaklıdere Belediyesi tarafından düzenlenen Kavaklıdere 29. Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine katıldı.

Yeni Sezona Hazırlıklar Tam Gaz Devam Ediyor

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i Play-Off'ta kaçıran Bodrumspor, 2023-2024 sezonu için hazırlıklarına yaptığı antrenmanlar ile devam ediyor.

Bodrumspor’a Forvet Takviyesi

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor, son olarak Adanaspor A.Ş forması giyen Burak Çoban ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Fethiyespor Bolu’da Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, Bolu Termal Hotel tesislerinde yaptığı antrenman ile 2. etap kamp çalışmalarına başladı.

Seydikemerspor İlk Transferini Yaptı

Seydikemerspor, geçen sezon Gaziantepgücü Spor’da forma giyen forvet oyuncusu Serdar Vefa Yeşil ile anlaşarak ilk transferini yaptı.

Kombine Satışları Başladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor'un kombine bilet satışları başladı.

Bodrumspor’un Rakibinden Sahalarda Ender Görülen Olay

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor’un da rakibi olan Altay FK’da sahalarda ender görülen bir olay yaşandı. Eski futbolcu aynı zamanda oyuncu antrenörü Murat Uluç, 42 yaşında tekrar futbola döndürülerek Altay FK’nın santraforu oldu.

Genç orta saha Muğlaspor’da

Muğlaspor, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında geçtiğimiz sezon Kartalspor forması giyen 23 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Anıl Gönderiç’i kadrosuna dahil etti.

Fethiyespor’lu Kaleci Übeyd’in Yeni Adresi Belli Oldu

2019-2020 ve 2022-2023 sezonlarında Fethiyespor forması giyen kaleci Übeyd Adıyaman, Trendyol 1.Lig ekiplerinden Ümraniyespor’a transfer oldu.

Eski Fethiyespor’lu Futbolcudan Beklenmedik Transfer

2021-2022 sezonunda Fethiyespor'da forma giyen 24 yaşındaki stoper Kadir Kurt, 7 Temmuz’da Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Manisa FK ile anlaşmaya varmıştı. Kurt, bugün itibariyle Manisa FK ile sözleşmesini feshedip Aliağa FK’ya transfer oldu.

Fethiyespor kampı Bolu’ya taşıyacak

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor kampı Bolu’ya taşıyacak. Lacivert beyazlılar yeni sezon lig hazırlıklarını teknik direktör Erhan Altın yönetiminde sürdürürken günde çift idmanla lige hazırlanıyor. Fethiyespor teknik direktörü Erhan Altın “ Takım olarak lige iyi şekilde hazırlanıyoruz. 28 Temmuzda Bolu’da kampa gireceğiz. Fethiyespor olarak transfer çalışmaları da devam ediyor” dedi.

Anadolu Yıldızlar Ligi seremoni ile başladı

Anadolu Yıldızlar Ligi sporun tabana yayılması, sporcuların daha fazla müsabaka tecrübesi kazanması, kulüplere ve milli takımlara sporcu alt yapısı oluşturması amacıyla bu sene Fethiye’de düzenlendi. 

Toplam 1802 haber.