Spor

Spor Haberleri

Anadolu Yıldızları Fethiye’de parlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü himayesinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Minilig Türkiye birinciliği müsabakaları açılış seremonisi ile başladı. Yoğun katılımın olduğu açılışta konuşma yapan Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Ligi Şube Müdürü Serkan Kömür etkinlik hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Arda Güler, Golden Boy sıralamasında 16'ncı sıraya yükseldi

Real Madrid'in Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı geçtiğimiz haftalarda da Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatil yapan Arda Güler, Golden Boy ödülü sıralamasında 62 sıra birden yükselerek, 16. sıraya yerleşti.

Fethiyespor sezona odaklandı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor, yeni sezon hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

Bodrumspor yeni sezona hazırlanıyor

Spor Toto 1. Lig takımlarından Bodrumspor, oyuncu kadrosunu koruyarak yeni sezonda da iddialı takımlar arasında yer almak istiyor.

Şampiyon 10 numara Muğlaspor’da

Bölgesel Amatör Lig’e şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ve birbirinden önemli transferlere imza atan Muğlaspor, beklenen ‘’10 numara’’ transferini gerçekleştirdi.

Apti Mert Çayır Fethiyespor’da

TFF 2.Lig ekiplerinden Fethiyespor, son olarak Bodrumspor forması giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Apti Mert Çayır ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Muğla Serbest Güreş Tarihinde Bir İlk

14-16 Temmuz 2023 tarihleri arasında Ankara’da yapılan U13 Minik Erkler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında 2 altın, 2 bronz madalya ile müsabakaları tamamlandı. Yaklaşık 1.250 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakaların sonucunda Muğla Fethiye Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü olarak takım halinde “Türkiye Şampiyonu” gururu yaşandı.

Profesyonel Boksa Adım Atacaklar

Fethiyeli Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Kubilay Alcu genç sporcuları Profesyonel boksa hazırlıyor.

Başkan Akdenizli Başkanlığında İlk Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Seydikemerspor Kulübü’nün 16’ncı Olağan Genel Kurulu’nun ardından ilk Yönetim Kurulu Toplantısı Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulüp Başkanı B. Önder Akdenizli başkanlığında gerçekleşti.

Fethiye’ye 2 altın 2 bronz madalya ile döndüler 

Yaklaşık 1250 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakaların sonucunda Muğla Fethiye Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü, takım halinde “Türkiye Şampiyonu” oldu.

Denizin Kızları’nda Bu Sezon Hedef, “Şampiyonluk”

Bodrum’a yaşattığı gurur ve heyecan dolu karşılaşmalarla Bodrum Bayrağını Hentbol’da gururla dalgalandıran Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, 2023 – 2024 sezonu için hazırlıklarını tamamladı.

Fethiyespor Yeni Sezona Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, yeni sezon hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

Hollanda’nın Yıldızı Fethiyespor’da

Fethiyespor, son olarak Hollanda’da VVV-Venlo forması giyen Özcan Yaşar ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.

Sürücülerin dikkatine!

Bu sene 6’ncısı düzenlenecek olan 15 Temmuz Muğla Marmaris Ulusal Bisiklet Yol Yarışı nedeni ile 15 Temmuz 2023 Cumartesi günü bazı yollar belirtilen saatlerde araç trafiğine kapalı olacak.

Burak Albayrak Fethiyespor’da

Fethiyespor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Fethiyespor, Kırklarelispor forması giyen Burak Albayrak ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.

Şimşeklerde İki Ayrılık

Fethiyespor, yeni sezon için transfer çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor. Şimşeklerde Burak Başkaya ve Onur Taha Takır ile yollar ayrıldı.

Fethiyespor’da Yeni Sezon Mesaisi Sürüyor

TFF 2.Lig'de mücadele eden Fethiyespor, 2023-2024 sezonu için hazırlıklarına Fethiye Şehir Stadı'nda yaptığı antrenman ile devam ediyor.

Muğlaspor’a Şampiyon Sağ Kanat

Bölgesel Amatör Lig’de transfer çalışmalarına son sürat devam eden Muğlaspor, 19. transferini gerçekleştirdi.

Muğlaspor Futbol Akademisi’nde Yeni Dönem

Bölgesel Amatör Lig hazırlıklarını sürdüren Muğlaspor, bir yandan da kulübün temeli olan Muğlaspor Futbol Akademisi’nde de yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdüyor.

Toplam 1802 haber.