Iletişim Haberleri

Iletişim Haberleri

Cep telefonu tarifelerine zam geldi!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Mobil Haberleşme Hizmetleri Azami Ücret Tarifesini güncelledi. Cep telefonu tarifelerine yüzde 65 oranında zam yapıldı.

Seydikemer’de Fark Daha Da Açılıyor

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli’nin rakip belediye başkan adayları ile arasındaki oy farkı günden güne açılıyor. Her gittiği mahallede partili partisiz herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Akdenizli, Eşen Mahallesi’nde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada; “2 aydır çok güzel teveccühle karşılaşıyoruz. İnşallah yarından sonra bunu da sandıklarda hep birlikte göreceğiz” dedi.

Akdenizli: “31 Mart’ta Çok Güçlü Desteğinizi Bekliyorum”

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, Kadıköy Mahallesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada; Önümüzdeki 5 yılda da durmadan, yorulmadan güzel ilçemiz için çalışacağız. Sizlerden 31 Mart’ta çok güçlü desteğinizi bekliyorum” dedi.

Kökten Emaneti Geri Alacağız

MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, MHP MYK Üyesi Bahadır Alperen, MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'i Seçmen İletişim Merkezinde ziyaret ettiler.

Kökten, “Fethiye İçin Milat”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. MHP Genel Merkezi’nde, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden Başkan Adayı Kökten; 100. Yılda 100 İl projesi kapsamında hazırlanmış olan raporu da takdim etti.

Önder Akdeniz'den seçim maratonu

Seydikemer’de Cumhur İttifakı Teşkilatı, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezinde yoğun katılım ile toplantılar düzenliyor.

Kökten, “Sorunları İktidar Gücüyle Çözeceğiz”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, projelerini ve belediye meclis üyelerini, seçmen iletişim merkezinde düzenlenen program ile tanıttı. Başkan Adayı Kökten, “Fethiye’nin kronikleşen sorunlarını iktidar gücüyle çözeceğiz” şeklinde ifadeler kullandı. 

Saatcı’nın seçmen iletişim merkezi törenle açıldı

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’nın seçmen iletişim merkezi törenle açıldı. Törende konuşan Saatcı, “Bu seçim bizi belediye başkanı yapma seçimi değildir, Fethiye’yi kurtarma seçimidir” dedi. 

Başkan Akdenizli'nin Seçmen İletişim Merkezi Açıldı

Seydikemer Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Önder Akdenizli’nin seçmen iletişim merkezi törenle açıldı. Yoğun bir katılımın olduğu programda yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi. 

Seçmen İletişim Merkezi Törenle Açıldı

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’in seçim iletişim merkezinin açılışı törenle yapıldı. Programa yoğun katılım oldu.

Muğla’da ‘Makam Aracı Sürgünü’ İddiası Yalanlandı İletişim Başkanlığı Açıkladı

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "İletişim başkanının makam aracını park etmesine izin vermeyen okul müdürü sürgün edildi" iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

İletişim Bölge Müdürlüğü'nden anlamlı Gazeteciler Günü Programı

T.C. İletişim Başkanlığı Muğla İletişim Bölge Müdürlüğü tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle düzenlenen programda basın mensupları bir araya geldi.

Basın Emekçileri Platformu’ndan Müdür Uzun’a Ziyaret

Muğla Basın Emekçileri Platformu üyeleri, göreve yeni atanan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Ahmet Uzun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, platform çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Değişti

Muğla Bölge İletişim Başkanlığına, bir süredir Muğla Bölge Müdürlüğü görevini sürdüren Ruşen Arvas yerine Ankara İletişim Başkanlığından Ahmet Uzun’un atandığı bildirildi. 

Muğla Büyükşehir 9 yılda Muhtarlar Masasından 93 bin talep aldı

Muğla Büyükşehir Belediyesinin mahalle muhtarlarıyla daha hızlı sağlıklı bir iletişim kurarak vatandaşlara hızlı hizmet ulaştırmak adına hayata geçirdiği Muhtarlar Masası 9 yıldır hizmet vermeye devam ediyor.

OPUS Müzik Festivali Kalpleri Fethetti

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının destekleri ile düzenlenen 2.OPUS Müzik Festivali, Bodrum'un büyüleyici atmosferinde unutulmaz anlar yaşattı.

Gazeteciler Yemekte Bir Araya Geldiler

24 Temmuz sansürün kaldırılışının 115’nci yıl dönümünü nedeniyle Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti, Alyans Restaurant’ta yemek düzenledi. İş insanı Polgün firmasının sahibi İbrahim Güngör ve Aşkın Fahri Gezici’nin sponsorluğunda gerçekleşen yemeğe Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 27.Dönem CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, İletişim Bölge Müdür Yardımcısı Erol Kütahya, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ve il genelindeki gazeteciler katıldı.

ADM’den Muğla hakkında açıklama

Muğla’da yaşanan elektrik sorunuyla ilgili ADM Elektrik Kurumsal İletişim Müdürlüğü tarafından basın açıklaması yapıldı.

Belediyeden Kesintisiz Wi-Fi Hizmeti

Bodrum Belediyesi tarafından bilgiye hızlı ve kolay erişimi sağlamak, acil durumlar sırasında iletişimi kolaylaştırmak, bölgedeki turizme katkı sağlamak, sosyal etkileşimi artırmak için kamusal ortak kullanım alanlarında Wi-Fi hizmeti veriliyor

Belediye Personeline “Fethiye Güvende İletişim” Eğitimi

Fethiye Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından, kurum içi eğitimler kapsamında 2 günlük eğitim programı düzenlendi. Doç. Dr. Bülent Sezgin, Uzm. Psk. Dan. Berk Çeşmeli, Uzm. Merve Aşıcı tarafından verilen eğitimlere 160 civarında personel katılıyor.

ELEKTRİK TÜKETİM FATURALARINDA “AİLE İÇİ ŞİDDETLE MÜCADELE” FARKINDALIĞI 

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, Birleşmiş Milletler (BM) tarafından küresel ölçekte düzenlenen “16 Günlük Aktivizm - Kadınlara Yönelik Şiddete Son Kampanyası” kapsamında elektrik faturaları üzerinde, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Acil Yardım Hattı’nın iletişim bilgilerini içeren özel faturalarla farkındalık yarattı.

POLİS VE BEKÇİLERE HALKLA İLİŞKİLER VE İLETİŞİM SEMİNERİ 

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Polisleri ve Bekçilerden oluşan 125 kişiye Halkla ilişkiler ve iletişim semineri verildi. 

YANAN YERLER TEKRARDAN YEŞİLLENDİRİLECEK

Muğla orman bölge müdürlüğü Basın ve İletişim Şube Müdürlüğü tarafından Marmaris yangını sonrası açıklama yapıldı.

ŞUBE MÜDÜRÜ KÜTAHYA’DAN, SED MEDYA’YA ZİYARET

Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanlığı Muğla Şube Müdürü Erol Kütahya, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

İLETİŞİM YOLUYLA DOLANDIRICILIĞA DİKKAT!

İlgi sayılı yazı ile İletişim Yoluyla Dolandırıcılık suçuyla mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından hazırlanan, 2022 yılı Çalışma Planında yıl içerisinde iletişim yoluyla dolandırıcılık konusunda hedef olarak 20 milyon vatandaşımızın bilgilendirilmesi amaçlanmış ve sonuçlarına ilişkin bilgilerin gönderilmesinin istenildiği öğrenildi.

MİLLETVEKİLİ DEMİR’DEN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı. Demir mesajında, “Gelişen teknolojiyle birlikte asılsız bilgilerin hızla yayıldığı günümüzde doğru bilgiye ulaşmada kitle iletişim araçlarının önemi ve dolayısıyla da gazetecilerin sorumluluğu da artmıştır. Gazeteciliği yaşam biçimi haline getirerek topluma karşı sorumluluklarını yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

Lösev “Mutlu Et” Fethiye’de devam ediyor

LÖSEV Mutlu Et Projesi kapsamında 12 ay boyunca kanser ile mücadele eden aileleri taze kırmızı et ve et ürünleri ile destekliyor. Proje kapsamında Özer Olgun Kültür Merkezi’nde kanser tedavisi gören hastalara et yardımı yapıldı.

ESKİ BAŞBAKAN ADNAN MENDERES, “62’NCİ YILINDA 62 GAZETECİ DEMOKRASİ MÜZESİ’NDE” ADLI PROGRAMDA ANILDI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürlüğü, Cumhuriyet tarihinin ilk askeri darbesi olarak bilinen 27 Mayıs 1960 darbesinin 62. yıldönümü anısına 62 gazeteci ile bir araya geldi. “62. Yılında 62 gazeteci demokrasi müzesinde’ adlı programda gazetecilere Aydın’ın Koçarlı ilçesinde bulunan Adnan Menderes Müzesi tanıtıldı.

SANEM OKTAR’DAN DEVA PARTİSİ’NE ZİYARET

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kurumsal İletişim Başkanı Sanem Oktar, Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

CİMER İL KOORDİNATÖRÜ ARIK TARAFINDAN FETHİYE’DE EĞİTİM VERİLDİ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nca hizmet veren, ‘Devlet-Toplum İlişkisini Güçlendirmek’ bağlamında görev üstlenerek katılımcı demokrasinin önemli bir unsuru haline gelen ve illerde koordinesi valilikler tarafından gerçekleştirilen CİMER sistemi (Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi) ile ilgili olarak Muğla Valiliği Basın Yayın Müdürlüğü, CİMER İl Koordinatörü İsmail Arık tarafından Fethiye’de eğitim verildi.