Ziyaret Gerçekleştirdi Haberleri

Ziyaret Gerçekleştirdi Haberleri

Başkan Adayı Kökten’den Ziyaretler

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İki oda arasında Kardeş Oda Protokolü imzalandı

Dörtyol TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve beraberindeki heyet MUTSO’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette iki oda arasında Kardeş Oda Protokolü imzalandı.

Müdür Çay’dan Anadolu Lisesi’ne Ziyaret

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Bayır Anadolu Lisesi’ne bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Kaymakam Ertaş, Şoförler Odası'nı ziyarette bulundu

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Şoförler Odası’na iadei ziyaret gerçekleştirdi.

Kaymakam Ertaş, Deniz Ticaret Odası'nı Ziyaret Etti

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi'ni ziyaret etti.

Milletvekili Özdağ Fethiye’de Ziyaretlerde Bulundu

Saadet ve Gelecek partileri, geçtiğimiz aylarda Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında ortak bir grup ortak grup kurma konusunda anlaşmaya varmıştı. Grup Başkan Vekili Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ ve beraberindeki heyet Seydikemer ve Fethiye’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. 

Vali İdris Akbıyık’tan Kavaklıdere Ziyaretleri

Muğla Valisi İdris Akbıyık ilçe ziyaretleri kapsamında Kavaklıdere ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Muğla Milletvekili Otgöz ve Başkan Akdenizli’den Ziyaretler

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti il ve ilçe yönetimleri ile birlikte Cuma Pazarı ve esnaf odaları başkanlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Demokrat Partililer Başkan Karaca’yı ziyaret etti

Dalaman eski Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Teşkilatlardan Sorumlu il ikinci başkanı Süleyman Camuzcuoğlu, Demokrat Parti yerel yönetimlerden sorumlu il ikinci başkanı Fatih Güler ve Demokrat parti il yönetim kurulu üyesi Halil Güldür Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyaret gerçekleştirdi.

Halk Pazarı Ziyareti Gerçekleştirildi

Ortaca Kaymakamı Meral Uçar ve Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, halk pazarına ziyaret gerçekleştirdi.

Vekil Otgöz 'Kıspet' sözünü tuttu

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli'ye anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Vekil Adayı Yiğit, Milas'ı Ziyaret Etti

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Milas’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Milletvekili Adayı Dikmen’den Ziyaretler

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Müjgan Dikmen beraberinde Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Fethiye’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Milletvekili adayı Saatcı’dan STK ziyaretleri 

İyi Parti 28. Dönem Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Behçet Saatcı beraberindeki heyetle birlikte Seydikemer’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

OTGÖZ’DEN ZİYARETLER

Geçtiğimiz günlerde Seydikemer Belediye Başkanlığı görevinden istifa ederek AK Parti Muğla Milletvekilliği aday adaylığını açıklaya Yakup Otgöz, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

KARAMAN, TIP BAYRAMI’NI KUTLADI

Fethiye Kaymakam’ı Yusuf İzzet Karaman,14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle,  İlçe Sağlık Müdürlüğü ve onun bünyesinde yer alan Toplum Sağlık Merkezi KETEM birimine ziyaret gerçekleştirdi

GAZETECİLER DERNEĞİ’NDEN BİR DİZİ ZİYARET

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği’nin 3. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz ay yapılmıştı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Cem Kaytan, yeniden başkan seçilirken Başkan Kaytan ve yönetim kurulu üyeleri Muğla’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

KAYMAKAM KARAMAN, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ KUR’AN KURSU’NU ZİYARET ETTİ 

Fethiye Kaymakam’ı Yusuf İzzet Karaman’ın ilçedeki ziyaretleri devam ediyor. Karaman son olarak, 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursu’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

YARDIMSEVER VATANDAŞLAR İYİ PARTİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Depremzedeler için yardım çalışmalarında bulunan bazı vatandaşlar ile esnaflar, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdiler.

FETHİYESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ERHAN ALTIN, KARACA’YI ZİYARET ETTİ

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’un yeni teknik direktörü Erhan Altın olmuştu. Kulüp Başkanı Esat Bakırcı, Teknik Direktör Erhan Altın, kulüp yönetimi Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyaret gerçekleştirdi.

CHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ SUAT ÖZCAN HAFTA SONUNDA MUĞLA VE İLÇELERİNDE BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ…

CHP Muğla Milletvekili Suat ÖZCAN ülkenin çok zor günlerden geçtiğini özellikle ekonominin ve de  hayat pahalılığının alıp başını gittiğini, konut kiralarının çok yüksek olduğunu, çitçilerin mazot, gübre ve hayvanları için yem almakta çok zorlandığını buna mutlaka çözüm bulunması, bunun da en kısa zamanda bir erken Genel Seçimden geçtiğini ifade etmiştir.

FETHİYE FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ’NDEN ZİYARETLER

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği, Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığına yeni atanan Günşafak Karartı ile Fethiye Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdulkadir Ungan’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

DEVA PARTİSİ MUĞLA İL VE İLÇE TEŞKİLATI DALAMAN’DA ÇARŞI PAZAR VATANDAŞLA BULUŞTU

Dalaman İlçe Başkanı Bilal Baykan’a ziyarete gelen DEVA Parti Muğla İl ve İlçe Teşkilatı bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

VALİ TAVLI VE BAŞKAN OTGÖZ, VATANDAŞLARIN İSTEKLERİNİ DİNLEDİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı, beraberinde Muğla Vali Yardımcısı ve Seydikemer Kaymakam Vekili Ayhan Yazgan, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Ramazan Kaynak ve beraberindeki heyet ile birlikte Seydikemer’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

RATEM’DEN ANKARA ÇIKARMASI

RATEM, yıllardır ısrarla talep ettiği radyo-TV yayıncılarına resmî ilan verilmesi konusu ile ilgili Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman’ın davetiyle katılım gösterilen “Basın Kanunu Düzenlemesi” toplantısında söz alan RATEM Yönetim Kurulu Başkanı M. Aydın Şerbetcioğlu, RATEM’in çalışmaları hakkında bilgi paylaşarak radyo televizyonlara resmî ilan verilmesi konusundaki görüşlerini dile getirdi.

İNGİLİZ BÜYÜKELÇİ’DEN FETHİYE BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Sir Dominick Chilcott ve beraberindeki diplomatik heyet Fethiye Belediyesine resmi bir ziyaret gerçekleştirdi.

FESTİVAL HEYETİ, BAŞKAN YARDIMCISI BOLELLİ’Yİ ZİYARET ETTİ

13. Uluslararası Fethiye Çocuk Festivali kapsamında farklı ülkelerden Fethiye’ye gelen öğretmen ve öğrenciler, Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli’ye ziyaret gerçekleştirdi.

KARACA, ODTÜ’NÜN DENİZ ARAŞTIRMA GEMİSİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, deniz suyundan ve çamurundan numuneler alan Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin (ODTÜ) Deniz Bilimleri Enstitüsü araştırma gemisine ziyaret gerçekleştirdi. Karaca, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeleri Dr. Koray Özhan ve Seferbaşçavuşu Dr. Hasan Örek ile Fethiye Körfezi’yle ilgili görüşmeler gerçekleştirdi.

“Elektrik ve akaryakıt zamları vatandaşımızı çarptı”

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Ortaca’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan ziyarette ülke gündemi ile ilgili sohbet edilirken, esnaf ve üretici ziyaretinde ana başlık elektrik ve akaryakıt zamlarıydı.

Karayiğit, “Sporun ve sporcunun yanındayım”

Fethiye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Altay beraberinde Kulüp Başkan Yardımcısı Ümran Taşdöğen ile birlikte Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Karayiğit, “Amatör ligleri ve sporsucuları desteklemeyi her zaman kendim için bir görev sayarım” dedi.