Gündem

Gündem Haberleri

Ünlü Turizm Beldesinde Domuzlar Caddelerde Geziyor

Türkiye’nin dünyaca ünlü tatil beldesi Marmaris Armutalan Mahallesinin sokak ve caddelerinde turistler yerine domuzlar geziyor.

400 Kilo Sebzeyi Yardıma Muhtaç Ailelere Bağışladı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, seracılık yapan Ali İhsan Sarışlı, 200 kilo salatalık ile 200 kilo taze fasulyeyi yardıma muhtaç aileler için bağışladı.

Evler Bayram Yeri Oldu

FERDİ YAVUZ- Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl evlerde kutlandı. 

Bando Mahallelerde 23 Nisan Konseri Verdi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Fethiye Belediyesi Bando Takımı, korona virüs salgını nedeniyle evlerinde olan yurttaşlara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mahallelerde konserler verildi.

Polis Motosikletini Şemsiye İle Koruyan Eylül’e Sürpriz Ziyaret

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, geçtiğimiz yıl okul bahçesindeki polis motosikletini kırık şemsiyesiyle koruyan öğrenciye polis ekipleri 23 Nisan sürprizi yaptı.

Marmaris'te Şehidin Oğlu 23 Nisan'da Unutulmadı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı etkinlikleri kapsamında Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan şehit çocuğunu ziyaret edip hediyeler verdi.

Muğla’da Belediye Başkanları Ortak Metin İle Bayramı Kutladı

Muğla’da 13 ilçe ve Büyükşehir Belediyesi siyasi parti ayrımı gözetmeksizin bir ilki gerçekleştirdi ve TBMM’nin 100’üncü yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tek videoda verdikleri mesaj ile kutladı.

23 Nisan’da Doğan Öğrencilere Sürpriz

Milas’ta düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programının ardından ilçe protokolü doğum günü olan çocuklara sürpriz doğum günü kutlaması ziyareti gerçekleştirdi.

Sanatçı Seda Sayan’dan Belediyeye Ziyaret

Milas’ın Ören Mahallesinden ev alarak Milas’a yerleşen ünlü sanatçı Seda Sayan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı da makamında ziyaret etti.

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Uçak’tan TBMM’nin 100’üncü Yılı Mesajı

Eğitim Bir-Sern Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, TBMM’nin açılışının 100’üncü yıldöneminde yaptığı açıklamada, milli iradeye karşı vurulmak istenen darbelere rağmen tarihi yürüyüşün devam etitğini açıkladı.

Pazarlarda Korona Virüs Tedbirleri En Üst Seviyeye Çıkarıldı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Selimiye Mahallesinde kurulan semt pazarını ziyaret ederek, pazarcı esnafının ve vatandaşların korona virüs kurallarına uyup, uymadığını denetledi.

Çocuklar Bayrama Sesleriyle Eşlik Ettiler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atapark’ta resmi tören düzenlendi.

Çocuklar İçin Gökyüzüne Balon Bıraktılar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bodrum Belediye Meydanı'nda törene katılamayan çocuklar için gökyüzüne Türk bayraklı balonlar bırakıldı.

Muğla'da 23 Nisan Kutlama Programı Başladı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gün boyu sürecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı.