Gündem

Gündem Haberleri

Turgay Öztürk'ten Jeotermal Açıklaması

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nca Muğla’nın Fethiye ilçesi Kayaköy ve Ölüdeniz Mahalleleri’nde sondaj yöntemiyle Jeotermal kaynaklar arama faaliyetiyle ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Marmaris’te Seyyar Manavlar İş Başında

Marmaris’te, başta 65 yaş ve üstü olmak üzere semt pazarlarına gelemeyen vatandaşlar için gezici manavlar Marmaris sokaklarında satış yapmaya başladı.

Muğla MÜSİAD’dan Erbaş’a Destek

MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Av. Kazım Demir, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a karşı bir takım çevrelerce yapılmak istenen linç girişimine tepki gösterdi ve Erbaş’ın yalnız olmadığını açıkladı.

Aylin'in Ailesinin Yardımına Kızılay Yetişti

Kızılay Menteşe Şubesi tarafından Muğla'nın Menteşe ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası ayağı kesilen ilkokul öğrencisi Aylin Dağdeviren ve ailesine yardım yapıldı.

Ramazan Bayramı’nda Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs'tan itibaren de 31 ilde 3 gün süreyle sokağa çıkma kısıtlamasına gidileceğini açıkladı. Ayrıca Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı var mı? 

BİK’ten Basın Mensuplarına BOREL Dezenfektan

Basın İlan Kurumu, koronavirüsle mücadele kapsamında, mesleğini icra eden basın mensuplarına BOREL dezenfektan dağıtımı yapıyor.

Muğla İGD Başkanı Köktener'den ‘Basına Desteğe Teşekkür’

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, Derneğin her daim yanında olan ve destek veren kamu kurum, STK ve işadamlarına teşekkür ederek, yardımların devam edeceğini belirtti.

PTT ve Banka Önlerinde Yoğunluk

FERDİ YAVUZ- Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde bazı banka ve PTT şubeleri önlerinde işlemlerini yapmak için bekleyen vatandaşların, korona virüs (Covid-19) önlemleri kapsamında önerilen sosyal mesafe kuralına uymadığı gözlendi.

Kaymakam Caner Yıldız Vatandaşlara Maske Dağıttı

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesiyle birlikte sahaya indi. Yıldız ilçe merkezinde maske dağıtarak vatandaşları sosyal mesafe kuralına uymaları konusunda uyardı.

Bodrum’da İlk Kez Görüntülendi

Korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle sokakta insanların olmaması farklı cinslerde hayvanların görülmesine neden oldu. Son olarak çeltikçi kuş ve yavruları ilk kez görüntülendi.

Marmaris Polisi Denizdeki Balıkları Besledi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasında emniyet güçleri bu sefer denizdeki balıkları besledi.

1 Mayıs Kutlamaları Sembolik Olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bugün yapılacak kabine toplantısında koronavirüse karşı Türkiye'nin 11 Mart'tan bugüne kadar verdiği mücadelede gelinen son durum ele alınacak. Pandemi sonrasına ilişkin normalleşme takviminin görüşülmesi beklenen toplantıda alınan kararları Erdoğan, ulusa sesleniş konuşmasıyla açıklayacak.

Marmaris’te Zabıtadan Küçük Çocuğa Doğum Günü Sürprizi

Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Temizlik İşleri Müdürlüğü görevlisi İbrahim Sezer'in oğlu 6 yaşındaki Kerem'e doğum günü sürprizi yaptı.

Bodrum Sahilleri Sessizliğini Koruyor

Korona virüs (Covid-19) nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasında binlerce turistin uğradığı Bodrum sahilleri sessizliğini korumaya devam ediyor.

Kurşunlu Meydanında Çalışmalar Başladı

Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün yürüttüğü Kurşunlu Cami tadilatı ile Muğla Valiliği ve Menteşe Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek meydan projesi çalışmaları başladı. Proje kapsamında ilk olarak meydanın etrafı kapatıldı. Çardaklar ve oturma gruplarının sökülmesinin ardından meydanda bulunan havuzun yıkımı gerçekleştirildi.

Sokak Hayvanlarının İmdadına Polis Yetişti

FERDİ YAVUZ- Muğla’nın Menteşe ilçesinde, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde sokak hayvanlarını polis ekipleri besledi.

Foseptik Çukuruna Düşen Eşeği Kurtarmak İçin Seferber Oldular

Bodrum’da, foseptik çukuruna düşen bir eşek, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.