Gündem

Gündem Haberleri

Kazada Ölen Anneler Unutulmadı

11 Mayıs 2017 tarihinde İzmir Buca’dan Marmaris’e Anneler Günü kutlaması için giden ve Muğla’nın Sakartepe rampasında kaza yapan otobüste yaşamlarını yitiren anneler için Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya ve AK Parti Ula İlçe Kadın Kolları üyeleri, kazanın bulunduğu alana çiçek bırakıp dua etti.

Kaymakamdan Şehit Annelerine Ziyaret

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Kaymakam Şahiner, şehit annelerini ve 100 yaş üstü anneleri ziyaret ederek, anneler gününü kutladı.

Korona 55 Yıl Sonra Bir Araya Getirdi

Muğla’nın en köklü okullarından Atatürk İlkokulundan 55 yıl önce mezun olan öğrenciler, mezun oldukları okulda bir araya gelerek eski günleri yadettiler

Belediye Başkanları Pazar Yerinde Annelere Karanfil Dağıttı

Muğla'da pazara çıkan kadınların gününü belediye başkanları müzik grubu ve karanfillerle kutladı.

Jandarmadan Şehit Annesine Anneler Günü Ziyareti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde şehit annelerini ziyaret eden jandarma personeli Anneler Günü'nü kutladı.

Muğla Sokakları Onlara Kaldı

Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde saat 11:00'de sokağa çıkan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar sokak, park ve meydanlarda yoğunluk oluşturdu.

Pazarcıdan Dikkat Çeken Çağrı; “Parasız Gel, Maskesiz Gelme”

Muğla’nın Datça ilçesinde, korona virüs tedbirlerine dikkat çekmek isteyen pazarcının tezgahına koyduğu “Parasız gel, maskesiz gelme” notu ilgi odağı oldu.

Yunanistan Kardak Kayalıklarının Peşini Bıraktı

Türkiye ve Yunanistan arasında uzun yıllardır gerilime neden olan Kardak kayalıklarında aylardır essizlik hakim.

Yasak Olmamasına Rağmen Menteşeliler Sokağa Çıkmadı

FERDİ YAVUZ- Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde, bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı olmamasına rağmen vatandaşlar hafta sonunu evlerinde kalarak geçirdi.  

Yılmaz Özdil’in Evi Mühürlendi, Encümenden Yıkım Kararı Çıktı

Gazeteci Yılmaz Özdil'in, Bodrum’un Bitez Mahallesi'nde eşi Hülya Özdil adına satın aldığı villada, ruhsata aykırı birçok kaçak bölüm olduğu ortaya çıkınca Bodrum Belediye ekipleri evi mühürledi.

Başkan Gürün: “Anne Sonsuz Sevgiyle Fedakarlığın Vücut Bulmuş Halidir”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, her şeyimizi borçlu olduğumuz, fedakarlığın ve sonsuz sevginin anlamı tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Kızılay Hafta Sonu Sokağa Çıkacak 65 Yaş Üstü Vatandaşlara Maske Dağıttı

Muğla Menteşe Kızılay Şubesi tarafından Pazar günü saat 11.00-15.00 saatleri arasında sokağa çıkacak 65 yaş üstü vatandaşlara maske ve dezenfektan dağıtıldı.

Marmarisli Turizmciler Hazırlıklara Başladı

Turizmin önemli merkezlerinden olan Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Selimiye Mahallesinde hazırlıklar başladı. İşletme sahipleri Turizm Bakanlığından gelecek bilgilere göre mekanlarını yeniden düzenleyecek.

Başkan Gürün 'Muğla’ya Gelmeyin Dememizin Sebebi; Sizi…'

FERDİ YAVUZ- Muğla’da giriş-çıkış kısıtlamasının kaldırılmasıyla kente girişi ve çıkışlarda trafik yoğunluğu yaşanmaya başladı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'den konuyla ilgili bir açıklama geldi.

Kent Konseyi ‘Hafta Sonu Sokakları Büyüklerimize Bırakalım’

Menteşe Kent Konseyi 10 Mayıs Pazar günü 11:00-15:00 saatleri arasının 65 yaş üstü vatandaşlara bırakılmasını önerdi.

Başkan Gümüş “Endee Gocumanlar Acık Gezsin”

Kovid-19 tedbirleri kapsamında Pazar günü 4 saatlik sokağa çıkma izni kullanacak 65 yaş üstü vatandaşların rahat etmesi için Menteşe Belediye Başkanı Muğlalılara Muğla şivesi ile uyarıda bulundu.   

TGK Yönetiminden Sektöre Destek Çağrısı

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu, Koronavirüs salgını nedeniyle medya sektöründe büyük bir kriz yaşandığına dikkat çekerek destek çağrısı yaptı.

Büyükşehirden Küçükler İçin Puzzle, Büyükler İçin Bulmaca

Türkiye’yi etkisi alan korona virüs salgını dolayısıyla çocukların, 20 yaş altı gençlerin ve 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma yasağı devam ediyor.

Başkan Gümüş’ten Engelli Gence Davullu-Zurnalı Sürpriz

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, korona virüs salgını boyunca evinde kalan zihinsel engelli genci Muğla ve Ege türküleri çalan roman müzisyenlerden kurduğu ekip ile sürpriz bir ziyarette bulundu.