Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Aras, Turgutreis Çarşı Esnafıyla Bir Araya Geldi

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, beraberinde Başkan Yardımcıları Önder Batmaz, Emel Çakaloğlu, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte Turgutreis çarşı esnafı ile bir araya gelerek belediye tarafından alınan kararlar ile ilgili bilgilendirme gerçekleştirdi. Aynı zamanda esnafın sorunlarını da dinleyen Ahmet Aras Turgutreis'te gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

65 Yaş Üstü ve Kronik Rahatsızlığı Bulunan Vatandaşlar İkinci Kez Sokağa Çıktı

Kovid-19 salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar bugün ikinci kez sokağa çıktı.

Kızılay'dan Ortaca’da İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı

Kızılay Muğla Şubesi ekipleri, Ortaca’da ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu.

Bakan Ersoy Bodrum'daki Turizmcilere Müjdeyi Verdi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bodrum Kalesinde incelemelerde bulundu. Bakan Ersoy, Bodrum Kalesinin haziran ayının son haftası açılacağının müjdesini verdi.

Vali ve Vekiller Uyardı Ama!

Menteşe Devlet Hastanesi acil servis bölümü açılışında kurallar adeta hiçe sayıldı.

Bodrum'da Mandalina Ağaçları İstilaya Uğradı

Muğla’nın Bodrum ilçesinin meşhur mandalina ağaçlarını unlu bit (pamuklu bit) böcekleri istila etti. Yaz aylarında çıkan, kış aylarında ise ölen canlılar kışın da yaşamayı başarınca ağaçlarda büyük tehdit oluşturmaya başladı.

Marmaris Belediyesi Fen İşleri Hız Kesmiyor

Marmaris Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşların daha az sokağa çıkar olmasıyla altyapı ve yol çalışmalarına ağırlık verdi. Belediye ekipleri boş kalan sokaklarda yol bakım onarım çalışmaları yaptı.

Muğla'da Gençlik Haftası Kutlamaları Başladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile sona erecek Gençlik Haftası kutlamaları Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı.

Engelli Milli Yelkencisi Hüseyin Akbulut; "Engeli Beyinde Aşıp, İnsanlardan Uzaklaşmayalım"

Marmaris'te yaşayan, 32 yaşındaki sağlık memuru ve milli yelkenci Hüseyin Akbulut, “Engeller beyinde aşıldıktan sonra başarılamayacak hiçbir şey yoktur yeter ki insanlardan insanlıktan uzaklaşmayalım ” dedi.

Gençler Maskeyi ‘Takmıyor’

FERDİ YAVUZ- Bugün dışarı çıkan çok sayıdaki gencin, toplu alanlarda sosyal mesafeye uymadıkları ve bugünden itibaren Muğla’da maske takma zorunluluğu getirilmesine karşın maske takmadıkları gözlendi. 

Muğla Genç Nüfus Oranında Türkiye Sonuncusu

Türkiye İstatistik Kurumu 2019 yılı İstatistiklerle Gençlik verilerini yayımladı.

Menteşe Halk Pazarında Sosyal Mesafe Hiçe Sayıldı

Menteşe ilçesindeki halk pazarında vatandaşlar sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak iç içe alışveriş yaptı.

Vali Civelek, Seydikemer Hükümet Konağı ve Belediye Başkanlığı İnşaatlarını İnceledi

Muğla Valisi Esengül Civelek, Seydikemer ilçesinde yapımında son aşamaya gelinen Hükümet Konağı ve Belediye Başkanlığı inşaatında incelemelerde bulundu.

Muğla'da 15-20 Yaş Arası Gençler Sokağa Çıktı

Covid-19 önlemleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması getirilen 15-20 yaş arası gençler, uzun bir aradan sona ilk kez verilen izin kapsamında sokağa çıktı.

Ülgen 'Suda Fiyat Artışı Söz Konusu Değildir'

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Baki Ülgen, son zamanlarda sosyal medya, yazılı ve görsel basında su faturalarına dair yer alan paylaşımlar ve haberlerden dolayı MUSKİ Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

65 Yaş Üzeri İçin 'Pazar Günü' Uyarısı!

Muğla, Konya, İstanbul, İzmir, Aydın, Antalya ve Adana olmak üzere sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkacak. 'Afrika sıcakları' nedeniyle, pazar günü izinle dışarı çıkan 65 yaş üstü vatandaşlar için uyarı geldi.

Datça Emniyeti Çocukları Sevindirdi

Muğla’nın Datça ilçesinde, polis ve bekçiler tarafından kısıtlama nedeniyle sokağa çıkamayan çocuklar hediye boyama kitaplarıyla sevindirildi.

Firari Can Dündar’ın Milyon Dolarlık Evi De Kaçak Çıktı

MİT tırları davasında devletin gizli belgelerini elde edip yayınlamaktan ceza alan, Almanya'ya firar ettiği için hakkında yakalama kararı bulunan gazeteci Can Dündar'ın da Bodrum'daki villasında orman alanının işgal edildiği, ayrıca bir kısmının hazine arazisi içinde kaldığı tespit edildi.

Özdil’in Villasında Yıkımı Durdurma Kararı

Gazeteci Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil adına Bodrum Bitez'deki villanın ruhsata aykırı bölümlerinin yıkım kararı Muğla Bölge İdare Mahkemesi'ne yapılan başvuru sonrası durduruldu.