Gündem

Gündem Haberleri

Ortaköy Mahalle Muhtarı Kunduz; “Osman Başkan Sayesinde Üretici Kazanmaya Başladı”

Muğla Büyükşehir Belediyesinin süt üreticilerine sağladığı “Süt Tankı” desteğinden yararlanan Kavaklıdere İlçesi Ortaköy Kalkınma Kooperatif üyeleri, Başkan Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinden bulundu.

CHP’li Alban’dan Cemevleri’i Kanun Teklifi

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Cemevleri’nin ibadethane statüsüne alınmasıyla ilgili kanun teklifini Meclise sundu.

Can Dostlar’dan Barınak Ziyareti

Muğla Turgut Reis Anadolu Lisesi öğrencileri Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve Doğal yaşam alanları ile Türkiye’nin en donanımlı barınaklarından birisi olan Geçici Hayvan Barınağını ziyaret etti.

Çocuklar İçin Sokak Sokak Süt Dağıtılıyor

Bodrum Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Halk Süt' projesi kapsamında çocuklara ücretsiz süt dağıtımı devam ediyor.

Muğla’daki Yaban Hayvanlarına Yem

Kış aylarında yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Muğla Şebe Müdürlüğü ekipleri doğal hayata yem bırakıyor.

Marmaris’te ‘Evren’ Gitti, ‘Ecevit’ Geldi

Marmaris Belediye Meclisi’nin Aralık ayında aldığı kararla İçmeler Mahallesi'nde bulunan Kenan Evren Bulvarı'nın adının ‘Bülent Ecevit’ olarak değiştirilmesinin ardından caddenin tabelası yenilendi.

Emniyet Müdüründen Anlamlı Hediye

Muğla Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu , kendisini ziyaret eden şehit babası Mehmet Zeki Sekin 'e, üzerinde Kahraman Şehit Polis Memuru  Fethi Sekin 'in resminin bulunduğu ve özel olarak mermerden hazırlanmış plaketi takdim etti.

CHP’li Girgin, Bakan Selçuk’a GSS’yi Sordu

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin “Bütün Vatandaşlara Ücretsiz Sağlık” diyerek Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'a GSS’yi sordu.

Milaslılar Yemeklerini Paylaşmaya Davet Ediyor

Milas’ta yaptıkları proje ve çalışmalarla dikkat çeken Milas Ülkü Ocakları tarafından yeni bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildi.

Çocuklar Mahremiyeti Tiyatro İle Öğreniyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Anadolu Çocuk Eğitim Platformu iş birliği ile çocuklara mahremiyet kavramını eğlenerek öğreten “Asya’nın Sakarcan’ı Ziyareti” isimli oyun Menteşe ve Marmaris’te sahnelendi.

Muğla'da İpotekli Konut Satışları Yüzde 25,6 Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu, Muğla'nın 2019 yılı konut satış istatistiklerini yayımladı.

Rus Yatırımcılar Bodrum'da

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın Rusya'da yaptığı girişimlerin ardından Rus iş insanları Bodrum'a geldi.

Göcek Tüneline Zam Geldi CHP’li Alban İsyan Etti

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, bugün itibariyle Göcek Tüneli’ne yapılan zamları eleştirdi. Alban, “Acilen kamulaştırılması gereken Göcek Tüneli’ne zam üstün zam yapılıyor.

Milas’ın ‘Dev Projesi’ Gün Sayıyor

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Milas’ta 100 bin nüfusa 2045 yılına kadar kaliteli içme suyu sağlayacak içme suyu projesinde inceleme yaptı.

“Toprak Dede” Hayrettin Karaca Hayatını Kaybetti

Tarım üzerine çalışmalarıyla "Toprak dede" diye bilinen Hayrettin Karaca 97 yaşında yaşamını yitirdi.

Finlandiyalı Bakandan Başkan Oktay’a Tavsiye Sözü

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Hollanda ve Finlandiya’ya yaptığı ziyaretlerden olumlu haberlerle döndü. Başkan Oktay’ı kabul eden Finlandiya Dışişleri Bakanı Pekka Haavisto, Türkiye’nin ‘seyahat için tavsiye edilen ülkeler’ kategorisine çıkartılması için çaba göstereceği sözünü verdi.

Gaziler Yeni Araçlarına Kavuştu

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi üyelerine alınan yeni minibüs dernek yöneticilerine teslim edildi.

Muğla Barosu'na 21 Yeni Avukat Katıldı

Muğla Barosu tarafından, mesleğe yeni başlayacak avukatlar için yemin töreni düzenlendi.