Gündem

Gündem Haberleri

Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Konserlere Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi orkestrası verdiği konserler ile Muğlalılarla buluşmaya devam ediyor.

Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması

Milas Belediyesi tarafından bu yıl 10.su düzenlenecek olan Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması başvuruları başladı.

Yatağan’da CHP Yönetimi Makam Ziyaretlerine Başladı

CHP Yatağan olağan İlçe Kongresi geçtiğimiz günlerde yapılmış mevcut İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz yeniden Başkan seçilerek güven tazelemişti.

Yangının İzleri Siliniyor

75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Diş Polikliniklerinde geçtiğimiz pazar günü meydana gelen yangınla ilgili tadilat çalışmaları tamamlandı. Hastane Başhekimi Uz. Dr. Tarık Çubukcuoğlu, polikliniklerin yangından 2 gün sonra yeniden hizmet vermeye başladığını söyledi.

"Harikalar Mutfağı" Dolup Taşıyor

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu Çocuk Oyunu Harikalar Mutfağı büyük beğeni ile izlenmeye devam ediyor.

4 Ayda Biyonik El Ürettiler

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi Bilişim Bölümü 11'inci sınıf öğrencileri Ayşenur Kavak, Murat Türkmen ve Ahmet Döner, 4 ay süren çalışmayla, biyonik el yaptığını ifade etti.

Marmaris Çeşmesine Tekrar Kavuşuyor

Seçim öncesinde vatandaşa ‘Marmaris çeşmesine kavuşacak” sözü veren Belediye Başkanı Mehmet Oktay bu sözünü tuttu. Marmaris Çeşme Meydanı, adını aldığı çeşmesine kavuşmak için gün sayıyor.

Kısa Molalarda Sanata Engel Yok

Sosyal ve vatandaş odaklı hizmetleriyle Türkiye’de ilkleri yapan, vatandaşların daha çağdaş, daha modern bir Muğla’da yaşaması için projeler üreten Muğla Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de bir ilk olarak 2016 yılında Menteşe ilçesinde hizmete açtığı daha sonra Milas ve Fethiye ilçelerinde de faaliyete başlayan Kısa Mola Merkezleri yüzleri güldürmeye devam ediyor. 

Modern Mezbahalar, Kaliteli Hizmet

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikalarına sahip, vatandaşlara kaliteli ve uygun hizmet verdiği Menteşe, Marmaris, Milas Mezbaha Tesislerinde 2019 yılı içerisinde 8 Bin 826 adet Küçükbaş, 18 Bin 243 adet ise Büyükbaş hayvanın kesimi sağlıklı ve standartlara uygun bir şekilde yapıldı. 

Muğla’da Yaşayan Yozgatlılardan ‘Arabaşı’ Gecesi

Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz’de yaşayan Yozgatlı aileler Ortaca’da düzenledikleri “Arabaşı Şöleni” etkinliğinde bir araya geldi.

Koordinatör Vekil’den Marmaris Ziyareti

AK Parti İzmir Milletvekili, MKYK üyesi ve TBMM'de Adalet Komisyonu Üyesi olarak görev yapan Mahmut Atilla Kaya, Muğla İli koordinatörü olarak Marmaris AK Parti İlçe teşkilatı ile buluştu.

Muğlalılar Derneğinden Milas Tanıtım Hamlesi

İstanbul’daki, Muğla İl ve İlçeleri Kültür ve Tanıtım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kırbaş, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.  Abdullah Kırbaş, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’e Milas’ın ve Muğla’nın ürünleriyle tarihi ve turistik yerlerinin tanıtımı için oluşturulacak her projeye destek vereceklerini bildirdi.

Bir Yastıkta Bir Ömür Boyu

Milas Belediyesi, evliliklerinde 50. Yılını dolduran yaşlı ziyaretlerine devam ediyor. Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın talimatıyla şehir merkezi ve mahallelerde yaşlılar evlerinde ziyaret ediliyor.

Arı ve Bal Çalıştayı MİTSO’da

Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) ile Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği (MAYBİR) işbirliğinde arı ve bal çalıştayı yapılacak.

Kitap Sayfalarından Gelinlik Yaptı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ‘Çocuklar Gelinlik Giymesin, Okula Gitsin’ projesi kapsamında kitap sayfalarından oluşan gelinlik tasarlandı.

Bodrum’da 1 Kilometrelik Hamsi Kuyruğu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 5’incisi düzenlenen hamsi festivalinde 2,5 ton hamsi dağıtıldı. Karadeniz rüzgarının estiği festivalde hamsi yemek isteyenler yaklaşık 1 kilometrelik kuyruk oluşturdu.

Başkan Uçar Gazetecilere Yemek Verdi

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile yemekte bir araya geldi.

Mega Lüks Yat ’Faith’ Marmaris’ten 200 Bin Litre Yakıt Aldı

Cayman Adaları bayraklı mega lüks yat ’Faith’ 200 bin litre yakıt almak için Marmaris limanına demirledi. Sabah saatlerinde başlayan yakıt ikmali yaklaşık 7 saat sürdü.

Marmaris İlçe Tarım Müdürlüğü Gıda Sektörü Çalışanlarına Yönelik Seminer Düzenledi

Marmaris Kaymakamlığı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü öncülüğünde Marmaris Ticaret odası destekli "Alerjen maddelerin menü aracılığı ile tüketiciye sunulması" konulu seminer gerçekleştirildi.