Gündem

Gündem Haberleri

Siyasilerden Hastaneye Geçmiş Olsun Ziyareti

75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Diş Poliklinikleri bölümünde çıkan yangının yaraları hızla sarılmaya çalışılırken, CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan ve Ak Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar hastaneyi ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Ural; “Köprü Vazifesi Görüyoruz”

Merkezi İzmir’de bulunan Kanserli ve Engellilere Umut Derneği Muğla Temsilcisi Ayça Seren Ural derneğin Milas’taki yardıma muhtaç engelli bireylere yönelik çalışmalarına, yardımseverlerin desteği ile devam ediyor.

Hayati Nizamoğlu’ndan ‘Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Küresel Gazeteciler Konseyi Muğla İl Temsilcisi Hayati Nizamoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Basın İlan Müdürü Köseoğlu’dan 10 Ocak Mesajı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Basın İlan Kurumu Muğla Şube Müdürü M. Ali Köseoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yazılı bir basın açıklaması yaptı.

İletişim İl Müdüründen 10 Ocak Mesajı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla İl Müdürü Sezgin Sağun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle yazılı bir açıklama yayınladı.

“Basın Çalışanları Mesleki Düzenleme Bekliyor”

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Cem Kaytan,   “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı” nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Akbulut: “10 Ocaklar Kutlama Olmaktan Çıkmıştır”

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Akbulut, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “10 Ocak'lar meslektaşlarımız için ne yazık ki bir kutlama vesilesi olmaktan çıkmış durumdadır” dedi. 

Başkan Gümüş; “Güçlü Demokrasi Güçlü Basınla Mümkün Olur”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında “Toplumu doğru bilgilendirmek adına zor şartlarda görev yapan tüm gazetecilerin gününü kutlarım.” dedi. 

Vali Civelek’ten 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Muğla Valisi Esengül Civelek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çay, " Gecikme Bizden Kaynaklanmamaktadır"

S.S.Muğla Ata Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çay, Akkaya Mahallesine yapılacak Sanayi Sitesinde gecikmenin neden kaynaklandığını düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu. Yönetim Kurulu Başkanı Çay, " Akkaya Mahallemize yapılacak sanayi sitesindeki gecikme bizden kaynaklanmamaktadır. Parselasyon planı çalışmalarında kadastral parsellerde teknik hatalar tespit edildiğinden Muğla Kadastro Müdürlüğü Kadastro Yenileme ile ilgili çalışmalara başladı. 22/A çalışması sonucunda parselasyon planı hazırlanarak en kısa sürede imar parselleri oluşturulacağının bilgisini aldık" dedi.

Başkan Gürün’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde mesleği vatandaşı doğru haberciliği ile bilgilendirmek olan gazetecilerin gününü kutladı.

Başeymez; “Esnaf Ve Sanatkarlara Desteğimizi Arttıracağız”

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar odası başkan Erdoğan Başeymez’den Aydın-Muğla illeri 3. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç’a teşekkür ziyaretinde bulundular. Başeğmez, 2020 yılında esnaf ve sanatkarlara desteklerini arttıracaklarını söyledi

Başkan Aras: “Çevre ve Şehircilik Bakanımızın RES Konusunda İrade Koyacağına İnanıyorum”

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Geriş Mahallesi'nde yapılan Rüzgar Elektrik Santrali (RES) projesine ilişkin, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın Ayder Yaylası, Dipsiz Göl ve daha birçok önemli bölgede yaptığı müdahaleler var. Bodrum’da özellikle vahşi yapılaşmayla ilgili yapılan müdahaleler var. Bakanlığımızla birlikte zaten biz ortak çalışmalar yürütüyoruz. Çevre konusunda şuanda çok duyarlı bir Bakanımız var. Ben bu konuda da Bakanımızın bir irade ortaya koyacağını düşünüyorum" dedi.

KESK’ten Başkan Tokat’a Ziyaret

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

Vatandaşların Talepleri Evlerinde Dinleniyor

Milas Belediye Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli İlçe genelinde kapı kapı dolaşarak, vatandaşların şikâyet ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Ekiplerin 07 Ocak Salı günkü ziyaret durakları, Burgaz ve Şevketiye mahalleleriydi. 

Sorunun Kaynağı İle Buluşma

Milas Mahalle Muhtarları aylık toplantılarının baş gündemi olan Aydem ve Telekom Sorunları Milas Kaymakamı Başkanlığında gerçekleştirilen kurumlar arası toplantıda masaya yatırıldı.

Kalpleri Küçük, Bağışları Büyük

Emirbeyazıt İlkokulu öğrencileri çocuk kıyafetlerinden oluşan yardım kolilerini elele butik mağazasına bağışladılar. Minik öğrencilerin bağışladığı kıyafetler elele butik aracılığı ile ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak. 

Komşunun Küllerinden Derlemeler

Menteşe Kaymakamlığı ile Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nın katkıları ile düzenlenen ‘Komşunun Küllerinden Derlemeler, Eski Muğla Fotografları fotoğraf sergisi Kaymakamlık Binasında gerçekleşti.

Toplam 4264 haber.