Gündem

Gündem Haberleri

Kültür Ve Turizm İl Müdürlüğünden Acentacılar Toplantı

Muğla kültür ve Turizm İl Müdürlü Dr. Zekeriya Bingöl’ün organize ettiği, Vali Yrd. Ayhan Yazgan Başkanlığında TÜRSAB Başkanları ve Acentelerle bir araya geldiler. 

Akıllı Çöp Konteynırları Bodrum’da Göreve Başladı

Bodrum sokaklarında akıllı çöp konteynırları dönemi başladı. Çipli olan çöp konteynırları çöpün dolduğunu, ne zaman boşaltıldığını, ısı derecesini ve çöp suyunu akıttığında haber veriyor.

Mandalina Şenliğine Akın Ettiler

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Mandalina Hasat Şenliği’ne vatandaşlar akın etti. Dereköy’de düzenlenen şenliğe binlerce vatandaş katıldı, şenlik alanında adım atacak yer kalmadı.

AK Parti’den 10 Ocak Ziyareti

10 Ocak Çalışan gazeteciler günü nedeniyle Gazete Zeybek’i ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete ve Menteşe İlçe Başkanı Tamer Topal Yazı İşleri Müdürü Cem Kaytan ve gazete çalışanları ile bir süre sohbet ederek günlerini kutladı.

Polis Çifte Kelepçeli Nikah Töreni

Muğla'nın Menteşe İlçesinde nikah kıyan polis memuru çifte Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ömür boyu birlikte yaşamaları için sembolik olarak kelepçe taktı.

Milletvekili Gökcan'dan Kazada Yaralanan Öğrenciye Ziyaret

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, trafik kazasında yaralanan ve tedavisi MSKÜ Eğitim-Araştırma Hastanesinde devam eden ilkokul öğrencisi Aylin Dağdeviren’i Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı ile birlikte ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ula Belediyesinin Araç Parkına Takviye

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın katkıları sonucu Ula Belediyesi’nin araç parkına 9 yeni araç katıldı.

Basın Parkı, Gazeteciler Günü'nde Açıldı

Muğla'nın Menteşe İlçesinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti, Muğla Gazeteciler Cemiyeti ve Menteşe Belediyesi iş birliğinde Basın Parkı açılışı gerçekleştirildi.

CHP Milletvekili Girgin; “Üniversite Yemekhaneleri Ücretsiz olsun”

Milletvekili Girgin, “İntihar eden öğrencimizin sosyal medya paylaşımlarından anlaşıldığı üzere yoksul öğrencilerimiz üniversite yemekhanelerinin ücretli olmasından ötürü sıkıntı çekmektedirler. Üniversite yemekhanelerinin ücretsiz olması konusunda bir çalışmanız var mı?” diye sordu.

DLM Tur Seyahat Acentesi Sahibi Ali Mürşit Yağmur, “Bölgemiz Sportif Faaliyetlerle Ev Sahipliği Yapabilir”

Dalyan’da turizm işletmecisi DLM Tur Seyahat Acentesi Sahibi Ali Mürşit Yağmur, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanı Hakan Bebek ve Türkiye Yelken Federasyonu Genel Sekreteri Mutlu Uzun'u ziyaret etti.

İhtiyacımız Olan Tek Şey Barış

Marmaris DİSK Emekli-Sen tarafından gerçekleştirilen Şair Tuğrul Keskin’in Zito i Epanastasis’i (Yaşasın İsyan) adlı eserinin söyleşi ve imza günü Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi’nde düzenlendi.

Başkan Aras: “Tek Yapmamız Gereken Elimizdekini Korumak”

Bodrum Mandalina Hasat Şenliği 11-12 Ocak tarihlerinde Dereköy'de gerçekleştirilecek. Şenlik öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Tek yapmamız gereken elimizdekileri korumak” dedi.

Muğla’nın İlk Kadın Orman İşletme Müdürü

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde Muğla Orman İşletme Müdür Yardımcılığı görevini yürütürken Köyceğiz Orman İşletme Müdürü olarak atanan Beril Öztürk yeni görevine başladı.

Kaymakam Şahiner Muhtarlar ile Toplantı Yaptı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Muhtarlar toplantısı İlçe Kaymakamı Muzaffer Şahiner başkanlığında gerçekleştirildi. Kaymakamı Şahiner başkanlığında yapılan toplantıda 2019 yılında yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aktarılırken, 2020 yılı ile ilgili planlamalar da yapıldı.

Datça’da İmar Planı Değişikliği Çalışmalarına Başlandı

Datça’nın ihtiyaçları doğrultusunda Kaymakamlık hizmet binası, sosyal ve kültürel alanlara yönelik yeni düzenlemeler yapmak amacıyla İskele Mahallesinde İmar Planı Değişikliği çalışmaları başlatıldı.

Orman Yangınlarında Drone Dönemi

Orman yangınları ile mücadele kapsamında Muğla Orman Bölge Müdürlüğü bu yıldan itibaren termal görüşlü drone kullanımının hazırlığını yaparken, 11 İşletme Müdürlüğü’ne drone satın alındı

CHP'li Girgin'den 10 Ocak Mesajı: “Türkiye'de Gazeteci Olmak”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Sınavda Başarı Sizden, Çorbalar Bizden

Milas Belediyesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksek Okulu ve Veteriner Fakültesi öğrencilerine final haftasında çorba ikramında bulundu.

Bodrum’da Kimliksiz Sokak Hayvanı Kalmayacak

Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri sokak hayvanlarını kimliklendirmeye başladı. Barınakta işlemi biten hayvanlar takılan çip sayesinde sisteme kayıt oluyor.

Toplam 4264 haber.