Gündem

Gündem Haberleri

Milaslı Yörükler Sefirin Kızında

Milas sınırları içerisinde çekimleri devam eden ve televizyon ekranlarında beğeni ile takip edilen Sefirin Kızı isimli dizinin bu haftaki bölümünde Milas Yörük-Türkmen Kültür Derneği ve Muğla Yörük Obaları Derneği yer aldı. Başkan Kiriş ve ekibi Milas Yörük Kültürünün tanıtımı adına güzel bir çalışmaya imza atmış oldu.

‘KYK Tematik Kış Kampları' Milas’ta Başladı

Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘KYK Tematik Kış Kampları' Milas’ta başladı.

CHP Milletvekili Süleyman Girgin; “Tarımsal Borçlar, Faizleri Silinsin”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, çiftçilerin kamu ve özel bankalar ile Tarım Kredi Kooperatiflerine olan kredi borçlarının faizlerinin silinmesi ve borçlarının yeniden yapılandırılması ile ilgili TBMM Başkanlığına kanun teklifi verdi.

Pazar Yerleri Kuraya Giriyor

Bodrum'daki dört pazar yerinde mevcut boş stantlar için yapılacak kura çekimi tarihi belli oldu.

6 İlden Öğrenciler Muğla’da Buluşacak

Kredi ve Yurtlar Kurumu(KYK) bünyesinde barınan 6 ilden öğrenciler, Milas’ta düzenlenecek olan “İnsan ve Toplum 5. Tematik Kış Kampı”na katılacak.

“Milas’a Fuar Alanı Yapılmalı”

Muğla Ziraat Odaları, Muğla genelinde yaşanan tarımsal sorunları ve çözüm önerilerinden oluşan dosyayı Ankara ziyareti kapsamında Muğla milletvekillerine iletti. Ziyarete katılan Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, ilçedeki sulama sorunlarını dile getirerek, sulama barajlarının yapımının hızlandırılmasını ve Milas’a acil olarak fuar alanı yapılmasını talep etti.

Turizm Patronları EMITT’te Buluşacak

Dünyanın en çok turist çeken ülkeleri arasında 6. sırada bulunan ve 2019’da turist sayısı beklentisi 50 milyonu aşan Türkiye’yi zirveye taşıyacak yaklaşımlar için bir ortak akıl platformu misyonu taşıyan EMITT’te bu yıl 5 ana tema altında turizm ekonomisi, sektörü yönlendiren trendler, öne çıkan destinasyonlar ve önümüzdeki on yıla damga vuracak teknolojik inovasyonlar gündem maddelerini oluşturacak.

Dalaman Devlet Hastanesi Yönetiminden Anlamlı Ziyaret

Dalaman Devlet Hastanesi yönetimi ve personeller, yeni çocuk sahibi olan çalışma arkadaşları Ali Nazeden’i ziyaret ederek sevincini paylaştı.

Ortaca'da Yol Yapım Bakım ve Tadilat İşleri Sürüyor

Ortaca Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde bakım, tadilat ve yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Ortaca Belediyesi'nde Sağlık Taraması Yapıldı

Ortaca Belediyesi çalışanlarına İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında, alanında uzman hekimler tarafından sağlık taraması yapıldı.

Başkan Karaca FTSO’yu Ziyaret Etti

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret ederek, Fethiye iş dünyasının beklentilerini aldı, görevde olduğu 9 aylık dönemde yaptıkları hakkında bilgi verdi.

Bodrum Turizm Fuarlarının Gözdesi Oldu

Bodrum, Türkiye’nin en büyük katılımcı olarak yer aldığı Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı’nın gözdesi oldu.

Çiftlik Mahallesinde Huzur Toplantısı

Menteşe İlçesi'ne bağlı kırsal mahallelerde gerçekleştirilen huzur toplantılarının sonuncusu Çiftlik Mahallesinde gerçekleştirildi.

CHP Ortaca İlçe Başkanı Tezcan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan, muhtarlarla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Yıkımlar Kaçak Yapıyı Durdurmuyor

Bodrum’daki The Bo Viera projesindeki kaçak yapıların yıkımı yapılırken, sahil kısmındaki projenin ikinci ayağının yapımına başlandığı görüldü.

Başkanlardan Devam Eden Çalışmalara İnceleme

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş devam etmekte olan Kent Meydanı ve Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi inşaatlarını inceledi.

Güleda'nın Adı Evinin Bulunduğu Sokakta Yaşayacak

Menteşe Kent Konseyi'nin Olağan Genel Kurulu Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Fethiye’de Gazeteciler Baykuş Dedi

Fethiye Gazeteciler Derneğinin 4. Olağan Genel Kurulu, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Başkan Uzundemir Okul Ziyaretlerini Tamamladı

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, ilçedeki 48 okulu ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi. Başkan Uzundemir, öğretmenlere ve öğrencilere çiçek takdim ederek sohbet etti.