Gündem

Gündem Haberleri

Ortaca'da İkinci El Pazarı İlgi Gördü

Ortaca Belediyesince 2019’un son ayında başlatılan ikinci el pazarı yeni yılla birlikte devam etti.

Yatağan’da Develer Görücüye Çıktı

Yatağan Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen bu yıl 20. si düzenlenecek olan 'Deve Güreşi Festivali’ dolaysıyla, bir grup deve, Belediye Başkanvekilleri, İsmail Kaya, Ahmet Tuna, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, İl Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Toksöz, MHP İlçe Başkanı Arif Güldürüm, AK Parti, CHP ve MHP li meclis üyesi komite üyelerince, açık Pazar yerinde, davul zurna eşliğinde dolaştırıldı. Bu yılki güreşler Kaymakam Hayrettin Çiçek ve Belediye Başkanı Mustafa Toksöz himayesinde ücretsiz olarak yapılacak.

DOKTOB’da Okutur Güven Tazeledi

Dalaman, Ortaca, Köyceğiz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (DOKTOB) olağan genel kurulu yapıldı. Genel kurulda oy birliğiyle seçilen Yücel Okutur güven tazeledi.

30 Metrelik Minarenin Tepesinde Tehlikeli Çalışma

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Adliye Camisi'nin minaresini tamir eden işçiler yürekleri ağza getirdi.

Fethiye, Hollanda Utrecht Fuarında Tanıtılıyor

Hollanda'nın Utrecht kentinde bu yıl 50’incisi düzenlenen Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’nda Fethiye de yerini aldı.

İl Emniyet Müdürü Dilberoğlu'ndan Başkan Uzundemir’e Ziyaret

Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu,Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’i ziyaret etti.

Menteşe’de Eczanelere Güvenlik Tedbiri

Muğla’nın Menteşe ilçesindeki eczacıların güvenliğini ön plana alan toplantıda Kaymakamlık, İlçe Emniyet ve İlçe Jandarma Komutanlığı arasında sürekli irtibat amacıyla sosyal medyada ortak grup kuruldu.

Yangın Mağduru Aileye Yardım Eli

Milas’a bağlı Menteş Mahallesi’nde meydana gelen yangında evsiz kalan Gezgin ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yaraların sarılması ve aileye yardımda bulunulması için talimat verdi.

TGK’dan Kınama

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Mısır polisinin Anadolu Ajansının Kahire ofisinde 4 çalışanı gözaltına almasını kınadı. 

Otellerde İskele Yapımına Son

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Tahir Akyürek, komisyonda bugün görüşülecek olan Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi hakkında konuştu.

Fethiye Yerel Tohumlar Derneği Kuruldu

Derneğin kuruluş amacı ve çalışmalarına ilişkin bilgi veren Fethiye Yerel Tohumlar Derneği Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter, "Gıda egemenliğinin, Ekonomik bağımsızlığın temeli olduğu bilinciyle, Fethiye Yerel Tohumlar Derneği’nin tüzüğünde de önemli maddelere yer verdik" dedi.

"Kampüs Patileri"ne Hayvan Bakım Ünitesi Tahsis Edildi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kampüs Patileri Topluluğu Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek'i makamında ziyaret ederek 2019 yılındaki faaliyetlerini ve 2020 yılındaki projelerini sundular.

İzmir'deki Muğlalılar Derneği'nde Karaöz Dönemi

İzmir ilinde 1985 yılında kurulan Muğla İli Kültür ve Dayanışma Derneği genel kurulunda görev Mehmet Karaöz'e geçti.

51 Örnek Öğrenci Ödüllendirildi

Muğla'nın Menteşe İlçesinde 2 Yılı geçkin bir süredir yürütülen "Menteşe'nin Örnek Öğrencileri" isimli proje etkinlikleri kapsamında İlçede eğitim ve öğretim faaliyetini sürdüren 51 okuldan 51 farklı öğrenci kendileri için özel olarak düzenlenen törende ödüllendirildiler.

Başkan Gürün’den Birlik Çağrısı

Muğla Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Menteşe’deki 48 STK temsilcisi bir araya geldi.

İş Yurtlarında Çalışan Hükümlülerden Ekonomiye Katkı

Muğla'nın Fethiye ve Dalaman ilçesindeki cezaevlerinde kalan hükümlüler iş yurtlarında çalışarak geçen yıl 11 milyon 156 bin lira kar elde etti.

Polis Abla Bilgisayar Laboratuvarı Açıldı

Menteşe Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Turgutreis Anadolu Lisesi Müdürlüğü ile ortaklaşa teşhir edilen Polis Abla Bilgisayar Laboratuvarı İlçe Kaymakamı Caner Yıldız'ın da katıldığı tören ile açıldı.