Gündem

Gündem Haberleri

Toprakçı'nın İlk Ziyareti Huzurevi Sakinlerine

Muğla Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili  Osman Toprakçı Fethiye ilçesi ziyaret programları kapsamında; Shçek Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürlüğünü, Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünü,Fethiye Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü,Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünü,Fethiye Şükrü Bircan Çocuk Destek Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek hizmet modellerinden faydalanan engelli, yaşlı ve çocuklarla bir araya geldi.

Milas’ın Kedileri “Ev”lendi

Milas Belediyesi, sokak hayvanlarını olumsuz hava koşullarından korumak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Güllük Liman Başkanlığına Selçuk Arslan Atandı

Datça eski Liman Başkanı Selçuk Arslan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Güllük Liman Başkanlığına atandı.

Kamu Çalışanları Bordro Yaktı

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde Türkiye Kamu-Sen Muğla İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen açıklamada memurlar bordrolarını yaktı.

Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel; “Eğitim-Sen'in Tepkisi Doğru Yolda Olduğumuzun Göstergesidir”

Milas'ta okullara dağıtılan 7 Bin 400 adet Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüz eseri Nutuk'un kapağında ve giriş bölümünde Ülkü Ocakları'nın logosunun kullanılması ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye atıfta bulunulması Muğla Eğitim Sen tarafından tepki ile karşılanmıştı. Ardından Muğla Ülkü Ocakları tarafından Sınırsılık Meydanı'nda basın açıklaması yapıldı.

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak; “Muğla’nın Kurtuluşu Tarım ve Turizmin Birleşmesidir”

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, Muğla genelinde görev yapan basın mensuplarını kurum binasında ağırlayarak kurumun yaptığı çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Saylak yaptığı açıklamada “Muğla’nın kurtuluşunun yolu tarım ve turizmin birleşmesinden geçiyor. Bu iki sektör asla karşı karşıya getirilmemeli” dedi.

Muğla’nın En Güzel Kafesi Fethiye’de Açılıyor

Muğla’nın en güzel kafesi Down Kafe Fethiye ilçesinde açılıyor.

Büyükşehir Kooperatif Güç Birliği Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Seydikemer S.S. Çaykenarı Mahallesi, Seydikemer S.S. Arsa ve Milas S.S. Savran Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri’ne 5’er tonluk süt tankı tahsis etti. 

En Genç Kadın Meclis Üyesi Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Oldu

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, ilçe dışında olması nedeniyle vekillik görevini Belediye Meclisi’nin en genç kadın üyesine verdi. 

Çocuklara Karne Hediyesi Başkan Tokat’tan

Milas  Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın  çocuklara karne hediyesi olarak “Arkadaşım Ben Geldim” adlı çocuk tiyatro oyununu Milas’a getiriyor. 

Bodrum Belediyesi Kendi Yağında Kavruluyor

Bodrum Belediyesi, bir taraftan ilçenin her mahallesine hizmet ulaştırmaya çalışırken diğer taraftan da Belediye mülklerini en uygun şekilde değerlendirerek sahip çıkıyor. Belediye Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, Belediye’ye ait arazilerde yetişen zeytinleri toplayıp zeytinyağı elde ederek ekonomiye kazandırıyor. 

Kaymakam Aksoy Denetime Katıldı, Kasksız Sürücüleri Uyardı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yapılan motosiklet denetimlerine katılan İlçe Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, kask kullanmayan sürücüleri uyarıp, kask ve broşür hediye etti.

Yerel Tohum Ulusal Güç

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tıbbi-Aromatik Bitkiler ve Yerel Tohum Merkezinde bulunan tohumlara ulaşmak artık daha kolay. www. yereltohum.mugla.bel.tr adresinden vatandaşlar 65 değişik tohumun siparişini ücretsiz olarak verebilecek. Sistem 15 Ocak 2020 Çarşamba gününden itibaren devreye girecek.

Muhtarlar Alim Karaca’ya Taziye Ziyaretinde Bulundu

Fethiye’nin 41 mahalle muhtarı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan Karaca, Sanayide İncelemelerde Bulundu

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’nin 41 mahallesinde vatandaşların taleplerini dinlemek için birçok bölgeye ziyaretler gerçekleştiriyor.

Muğla’da Turizmin Geleceği Masaya Yatırıldı

Muğla Kültür ve Turizm İl Müdürü Dr. Zekeriya Bingöl’ün organize ettiği, Vali Yrd. Ayhan Yazgan Başkanlığında her ilçeden bir Turizmcinin bulunduğu Sürdürülebilir Turizm Komisyonu toplandı. 

MEB Bakanı Selçuk'un Açıklamaları ÖNDER'i Hayal Kırıklığına Uğrattı!

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Muğla İl Temsilcisi Sefa Kara, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un bir televizyon programında imam hatip okullarıyla ilgili yapmış olduğu açılamanın kendilerini üzdüğünü söyledi.

Başkan Karaca’dan Meslek Odalarına Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Fethiye’deki meslek odalarını ziyaret ediyor.

SED MEDYA'dan Başkan Otgöz'e Ziyaret

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, Genel Müdür ve Gerçek Fethiye Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sıdıka Kölemen, Dost Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ersin Dal, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'ü makamında ziyaret etti.