Gazetecileri Haberleri

Gazetecileri Haberleri

Muğla Ve İlçelerindeki “Video Sahtekarlığı” Tepki Çekiyor

Muğla’daki bazı internet siteleri ve sosyal medya profillerinin, takipçi ve etkileşim kazanmak için sosyal medyada Muğla yada ilçe isimlerini kullanarak paylaştıkları bazı videoların, Muğla yada ilçelerinde çekilmediği ortaya çıktı. Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, bu tutumun Muğla basınının güvenilirliğine zarar verdiğini belirterek kınama yayınladı.

İş İnsanı Kurt, SED Medya’yı Ziyaret Etti

Metro Turizm Muğla bölgesi işletmecisi Cenk Kurt, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. Ziyaret sonrasında ise açıklamada bulunan Kurt, “Gazetecilerin bu özel gününü kutluyorum” dedi.

Başkan Gümüş: “Gazetecilik Demokrasinin Temel Taşıdır”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında; halkın doğru bilgi almasının ancak özgür bir basınla mümkün olduğu kaydederek, “Zor şartlarda, tarafsız ve doğru habercilik yapmak için çalışan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.” dedi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Her biri kendi alanında uzman, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışını benimseyen gazetecilerimiz, demokrasinin temel taşlarından biridir. Güçlü bir demokrasi için özgür ve bağımsız bir medyanın varlığı elzemdir. Bu noktada özgür gazetecilerimiz, toplumu aydınlatma ve bilgilendirme görevini titizlikle yerine getirmektedir.

Köktener’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, 4 Ocak 1961'de kabul edilen ve basın çalışanlarına bazı haklar ve yasal güvence sağlayan '212 sayılı kanun' adlı düzenlemenin Resmî gazetede yayınlanışı sonrası her yıl 10 Ocak günü kutlanan 'Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle bir mesaj yayımladı.

“Haberci Gözüyle Muğla” Fotoğraf Sergisi Arasta’da Açılıyor

Menteşe ilçesindeki Arasta bölgesinde, Arasta Platformu işbirliğinde düzenlenecek etkinlik kapsamında, Muğla Basın Emekçileri Platformu üyesi gazetecilerin “Haberci Gözüyle Muğla” temalı 23 fotoğrafı sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

BİK yönetim kurulu üyesi Gülebak, olağanüstü durumlarda gazetecilerin yanındayız

Anadolu Gazeteciler Temsilcisi ve Basın İlan Kurumu (BİK) Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Gülebak, Mardin’de gazetecilerin katılımı ile düzenlenen toplantıda basın ve medya kuruluşlarına verilen destekler hakkında bilgilendirme yaptı.

3’lü Masa Programı İzleyiciden Tam Not Aldı

Deniz Soydan Dalgıç’ın moderatörlüğünde her Perşembe FRT TV ve Fethiye TV ortak yayınıyla Fethiye’nin önde gelen gazetecileri, Gerçekfethiye.com haber müdürü Emrullah Gök, Fethiye TV Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ünal ve Ayyıldız Gazetesi köşe yazarı Gürhan Cengiz’i bir araya getiren 3’lü Masa programı Belediye Başkan Aday Adaylarını ekranlarınıza getirmeye devam ediyor.

Yusuf Çaylı’dan Muğla İGD’ye Ziyaret

Karaçulha Eski Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener'i ziyaret etti. 

Başkan Köktener, 'Bu hafta 4 meslektaşımız haber sırasında saldırıya uğradı'

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği (İGD) Başkanı Seda Köktener, basın mensuplarına yönelik yapılan saldırılar hakkında açıklamada bulundu.

Basın Emekçileri Platformu’ndan Gazetecilerin Tehdit Edilmesine Kınama

Muğla Basın Emekçileri Platformu tarafından Bodrum’da haber takibindeki gazetecilerin ‘silahla vurulmakla’ tehdit edilmesine ilişkin kınama metni yayınlandı.

Gazetecilere Tehdit Hukuki Süreç Başlatıldı

Bodrum’da haber takibindeki gazetecilerin silahla vurulmakla tehdit edilmesine, basın mensupları sert tepki gösterdi. Konuyla ilgili hukuki sürecin başlatıldığı bildirildi. 

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Otgöz Milas'ı Ziyaret Etti

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında Muğla’nın Milas İlçesinde mahalle ziyaretlerinde bulunup, vatandaşların taleplerini dinledi. Gazetecilerin de sorularını cevaplayan Otgöz; “Muğla’nın tüm ilçelerini geziyoruz ve görüyoruz ki Muğla kararını vermiş” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN KÖKTENER’DEN KAYMAKAM KARAMAN’A ZİYARET

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı aynı zamanda SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı olan Seda Köktener, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ı ziyaret etti. Ziyarette Köktener ve Karaman çeşitli konularda istişarede bulundu.

BAŞKAN KÖKTENER GÜVEN TAZELEDİ

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği 2. Olağan Genel Kurulu ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle 18 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’da üyelerin katılımıyla zoom üzerinden yapıldı. Mevcut başkan Seda Köktener oy birliğiyle yeniden seçildi.

BAŞKAN KURT,” BAZI İLÇELERİN YARISI YIKILDI”

Gaziantep’de yaşayan Anadolu İnternet Gazetecileri Federasyon Başkanı Arif Kurt, deprem bölgesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN KÖKTENER’DEN ÜYE ZİYARETİ

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, Milas’a giderek dernek üyeleri ile bir araya geldi.

BİK GENEL MÜDÜRÜ ERKILINÇ, “GAZETELERİMİZİN HAKLARINI SONUNA KADAR KORUYACAĞIZ”

Gazete Sahipleri ve Temsilcileri Toplantılarının ikincisi BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç’ın katılımı ile İzmir’de gerçekleştirildi. Erkılınç, internet medyası karşısında gazetelerin kazanılmış haklarının sonuna kadar korunacağını söyledi.

BAŞKAN KÖKTENER, “TARİHİ BİR ADIMIN BAYRAMIDIR”

Her yıl ülkemizde büyük bir coşkuyla karşılanan ve Türkiye tarihi için önemi büyük olan 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN KÖKTENER, "CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN"

Gaziantep'te yolcu otobüsünün daha önce yaşanan bir kazaya neden olan ekiplerin arasına dalması sonucu İhlas Haber Ajansı Gaziantep Bölge Müdürlüğünde çalışan 2 muhabir hayatını kaybetti.

KÖKTENER, “BASIN, ÖZGÜRLÜĞÜNÜN EN ETKİLİ ARACIDIR”

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı ve SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

MİLLETVEKİLİ DEMİR’DEN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı. Demir mesajında, “Gelişen teknolojiyle birlikte asılsız bilgilerin hızla yayıldığı günümüzde doğru bilgiye ulaşmada kitle iletişim araçlarının önemi ve dolayısıyla da gazetecilerin sorumluluğu da artmıştır. Gazeteciliği yaşam biçimi haline getirerek topluma karşı sorumluluklarını yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

ABGC’de ‘Ulucan’ güven tazeledi

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin olağan genel kurulunda, gazeteciler Erman Çetin ve Arif Kunur ile girdiği seçim yarışını kazanan mevcut Başkan Cem Ulucan, üçüncü dönem için göreve seçildi.

İGD 2. YILINI KUTLUYOR

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği ikinci yılını kutluyor. İkinci yılında Muğla Gazeteciler Derneği Başkanı Seda Köktener, dernek üyelerini ziyaret ederek karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

Köktener’den gazeteciler günü mesajı

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı ve SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın açıklaması yaptı.

Vali Tavlı, gazetecilerle kahvaltıda buluştu

Muğla Valisi Orhan Tavlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Muğla’da görev yapan basın mensuplarıyla Akyaka’da bir araya geldi. Tavlı, “Muğla’mızın tarihi ve kültürel eserlerini yeraltı ve yerüstü zenginliklerini dünyaya tanıttığınız ve ilimizin zenginliklerine değer kattıklarınızdan dolayı teşekkür ederim” diyerek, gazetecilerin gününü kutladı.

AK Partili Gökcan'dan Fethiye'ye müjdeler

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan Fethiye İlçe teşkilatına ziyarette bulundu. İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil ve üyeler tarafından karşılanan Gökcan, Fethiye teşkilatı ile sohbet edip, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Annesini yemek masasında bıçaklayarak öldüren zanlı tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yemek masasında kavga ettiği annesini 10 yerinden bıçaklayarak öldüren zanlı tutuklanırken, gazetecilerin "neden öldürdün?" sorusuna "bilmiyorum" diyerek cevap verdi.

İGD Başkanı Köktener basın emekçilerine teşekkür etti

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Köktener, Muğla ili ve ilçelerinde 9 gündür devam eden yangınlarda doğru bilgi vermek için canla başla uğraşan basın mensuplarına sonsuz teşekkür etti.

Köktener, TGK Denetleme Kurulunda

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Kurul toplantısı Ankara’da yapılırken, Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı ve SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener Denetleme Kuruluna seçildi.