Pazarcı Haberleri

Pazarcı Haberleri

Başkan Hıra, “Fethiye Salı Pazarı’ndaki Fiyatlar Gayet Makul”

Fethiye Sabit Ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, Fethiye Salı Pazarı’nda yaptığı açıklamada üretim maliyetlerine göre şuan pazardaki satış fiyatlarının gayet makul olduğunu söyledi.

Fethiye’de pazarcılar isyanda! Cuma pazarı güncel fiyatlar!

Fethiye’de haftanın Salı ve Cuma günleri kurulan pazarda fiyatlar can yakıyor. Pazarcılar kazançlarının düştüğünü dile getirirken düşen ilgi alakadan dolayı mutsuzlar.

Cumhur İttifakı Adayı Kökten "Muhtarlar Masası Kuracağım"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında sırası ile Çiftlik Semt Pazarı, Kargı Mahallesi ve Yanıklar Mahallesinde vatandaşlar ile buluştu. Gerçekleşen seçim çalışmasında Kökten'e Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Av.Murat Çağlar Ayıkol ve çok sayıda partili eşlik etti. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Fethiye Belediye Başkan Adayı Kökten " Var olan bu sorunların mevcut bütçe ile çözülmesi mümkün değil. Merkezi hükümetin desteği olmadan bu sorunların çözülmeyeceği belli oldu. Fethiye'nin artık bir beş yıl daha kaybetme lüksü yok. Bunun için desteğinizi bekliyorum"diye konuştu. Çiftlik Semt Pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile buluşan, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, pazarcı esnafı ile çay içerek sorunlarını dinledi.

Başkan Adayı Saatcı, Pazarcıların Sorunlarını Dinledi

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ve beraberindeki heyet, Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası’nı ziyaret etti.

Başkan Akdenizli, Ziyaretlere Devam Ediyor

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 31 Mart Yerel Seçimler için saha çalışmalarına başladı. Seçim çalışmaları kapsamında ilçede kurulan Cuma Pazarını ziyaret eden Başkan Akdenizli’ye hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Başkan Adayı Kökten’den Bir Dizi Ziyaret

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte S.S. Çalış Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Fethiye Ziraat Odası ile Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası’nı ziyaret etti.

Üretici Pazarında Yoğunluk Yaşandı

Fethiye’de her Cuma günü kurulan üretici pazarında yoğunluk yaşandı. Sıcak havayı gören vatandaşlar pazara akın etti.

Başkan Adem Hıra’nın Asgari Ücretin Pazara Etkisi Hakkında Yorumu

Fethiye Sabit Ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, yeni asgari ücretin pazardaki fiyatları etkileyip etkilemeyeceği hakkında bilgilendirici açıklamalarda bulundu. Başkan Hıra, ‘Fiyat artışları asgari ücrete orantılı değildir. Mevsimsel bolluk ve kıtlığa göre fiyatlar şekillenir’ dedi.

Aday Adayı Demirel çalışmalarını sürdürüyor

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel seçim çalışmaları kapsamında, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası’na ziyarette bulundu.

Aday Adayı Yiğit'den Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Hıra'ya ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra'ya ziyarette bulundu.

Güçlü, “Üretici pazarı uygun”

Pazarcı esnafı Durmuş Güçlü, her hafta Cuma günleri kurulan ve üretici pazarı olarak da bilinen Cuma pazarında satış yapıyor. Kendi ürettiği ürünleri satan Güçlü, Cuma pazarının diğer pazarlara göre uygun olduğunun altını çizdi.

Aday Adayı Çaylı'dan bir dizi ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra’ya ziyarette bulundu.

Pazarcı esnafı Mevlid Kandilini unutmadı

Salı pazarı esnafı Mevlid Kandili’nde irmik helvası yaparak ikramda bulundu.

Vali İdris Akbıyık Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Muğla Valisi İdris Akbıyık eşi Sevim Akbıyık ile birlikte Menteşe ilçesinde kurulan semt pazarını ziyaret ederek, pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi.

Pazarda Ne Alan Memnun Ne Satan!

Tarımda artan girdi maliyetleri çiftçileri zor durumda bıraktı. Özellikle akaryakıta gelen zamlar, üreticilerin belini büktü. Üretici pazarı olarak da bilinen Cuma pazarında FRT TV mikrofonlarına konuşan pazarcı esnafı, girdi maliyetleri başta olmak üzere çeşitli açıklamalarda bulundular. 

Vekil Otgöz, ‘Muhalefet On Altılı Masa Kursa Yine Nal Toplar’

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmaları kapsamında, Ortaca’da sivil toplum kuruluşları, oda başkanları, muhtarlar ve hemşerileri ile buluştu. Esnaf ziyareti yaptı, pazarcılara hayırlı işler diledi.

Pazarcılar İşlerin Düşmesinden Dert Yanıyor

Fethiye’de her Salı günü kurulan Salı Pazarı’nda esnaf, vatandaşların sıcak havalardan ve ekonomik şartlardan dolayı Salı Pazarı’nı tercih etmemesinden dolayı dert yanıyor.

Pazarcılar Odası Başkanı Adem Hıra; “Satışta Azalma Var.”

Fethiye’de salı günleri kurulan semt pazarında hayat pahalılığı son gelen zamlar ile birlikte pazarcı esnafını da etkiliyor. Fethiye ilçesinde salı günleri kurulan semt pazarına Fethiye'nin yanı sıra çevre ilçelerden de turlarla turist gelince, pazarda hareketlilik yaşansa da pazarcı esnafı satışların düşük olmasından dert yandı.

Pazarda Fiyatlar Cep Yakıyor

Temmuz ayında dövizdeki hızla artışın ve akaryakıta gelen ötv zammının getirdiği hayat pahalılığı halk pazarına yansıdı. Fethiye’de her hafta Salı günleri kurulan  Salı pazarında vatandaşlar pahalılıktan pazarcı esnafı da satışların düşmesinden dert yandı. 

ASKIDA SEBZE KAMPANYASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde gerçekleşen depremler nedeniyle ilçemize gelen vatandaşlara kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum örgütleri tarafından çeşitli destekler verilmeye devam ediyor. İhtiyaçlar dahilinde de farklı kampanyalar başlatılıyor ve yürütülüyor.

 “ASKIDA SEBZE, MEYVE” UYGULAMASI BAŞLATILDI 

Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Fethiye Afet Gönüllüleri, Pazarcılar Odası ve Ziraat Odası işbirliğiyle hayata geçirilen, depremzedeler için “askıda sebze, meyve” uygulaması bugün Cuma pazarında başlatıldı

FETHİYESPOR SAHAYA İNDİ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Karacabey Belediye Spor maçı için hazırlıklara başladı.

HALUK LEVENT KAZA GEÇİRDİ

Haluk Levent depremin merkez üssü Pazarcık'a giderken trafik kazası geçirdi.

OKULLAR 20 ŞUBAT’A KADAR TATİL EDİLDİ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerindeki 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler sonrası yurt genelinde okullar 13 Şubat’a kadar tatil edilmişti. Yapılan son açıklamaların ardından Bu tarih uzatılarak 20 Şubat oldu. 

GAZİLERDEN YARDIM SEFERBERLİĞİ

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yurdun her yerinden olduğu gibi Fethiye’den de yardım seferberliği başlatıldı. 

FETHİYE OLARAK DEPREMZEDELERİ AĞIRLAMAYA HAZIRIZ

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ilimizde yıkıma neden olan deprem felaketi sonrasında resmi kurumlar, belediyeler ve sivil toplum kuruluşları tarafından yardım kampanyası başlatıldı.

YARDIM TIRLARI DUALAR İLE FETHİYE’DEN YOLA ÇIKTI

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilimizde yaşanan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımız için yardım tırları Fethiye’den yola çıktı.

FETHİYELİ GAZETECİLERDEN YARDIM SEFERBERLİĞİ VE KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.4 şiddetindeki depremin ardından Türkiye tek yumruk oldu, acılar paylaşılıyor, yardım kampanyaları düzenleniyor. 

7.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM 10 KENTİ VURDU

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Gaziantep, Sivas, Hatay, Şanlıurfa, Mersin, Samsun, Trabzon başta olmak üzere birçok kentte hissedildi. Çok sayıda ölü ve yaralı var. En büyüğü 6.6 olmak üzere 66 artçı deprem meydan geldi.

PAZARCI ESNAFI ÜRETİM MALİYETLERİNDEN ŞİKÂYETÇİ

Doların yükselmesiyle birlikte artan tarımsal girdiler doların düşmesiyle gerilemezken, üstüne her geçen gün yapılan yeni zamlar üreticinin âdete belini büktü. Girdi maliyetlerinin sürekli artmasından yakınan üreticiler, FRT TV’ye konuştu.