Gündem

Gündem Haberleri

Büyükşehir Evde Bakımla Vatandaşın Yanında

Muğla Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmeti ile bugüne kadar 164 bin 823 tıbbi bakım uygulaması gerçekleştirerek vatandaşların yanında oldu.

Bodrum’da İdil Biret Rüzgarı

Dünyaca Ünlü piyona sanatçısı İdil Biret Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen konserle Bodrum Antik Tiyatro’da dinleyicilerle buluştu. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün “70 yıldır Türkiye Cumhuriyeti’ni dünyada başarıyla temsil eden İdil Biret ile gurur duyuyoruz” dedi.

Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda Görev Değişimi

Ege Denizi’nin kritik noktalarından biri olan Bodrum bölgesinde, karasularının güvenliği için gece gündüz sahada olan Bodrum Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığında görev değişikliği oldu.

Turgut Şelalesi Ziyaretçi Akınına Uğruyor

Muğla’nın Marmaris ilçesine 30 kilometre mesafedeki turistik Turgut Mahallesinde bulunan doğa harikası şelale ziyaretçi akınına uğruyor.

Kızkumu Plajı Pandemiye Rağmen Rekor Ziyaretçi Ağırlıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesine 30 kilometre mesafedeki turistik Orhaniye Mahallesi'nin simgesi haline gelen Kızkumu plajı pandemiye rağmen ziyaretçi akınına uğruyor.

Muğla Şehidini Uğurlayacak

FERDİ YAVUZ- Kıbrıs'ta görev yaparken şehit olan Muğlalı asker Mutlu Kartiz'in cenazesi bugün toprağa verilecek.

Şehit Mutlu Kartiz’in Cenazesi Yarın

FERDİ YAVUZ- Kıbrıs'ta görev yaparken şehit olan Muğlalı asker Mutlu Kartiz’in cenazesi yarın (19 Temmuz 2020) toprağa verilecek.

Bodrum’da Tehlikeli Deniz Keyfi !

FERDİ YAVUZ- Bodrum’da bir kepçenin kovasının içine binerek deniz keyfi yapan 1’ çocuk 2 kişinin tehlikeli deniz keyfi görenleri korkuttu.

İGF Online İnternet Gazeteciliği Eğitimine Başlıyor

Türkiye geneli kurulan İnternet Gazetecileri Federasyonu, üyeleri için online internet gazeteciliği ve sosyal medya eğitimleri verecek. İnternet Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Mesut Demir, “Bu eğitimlerle birlikte internet medyalarının kalitesi de yükselecektir” dedi.

MUĞLA’YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

FERDİ YAVUZ- Kıbrıs’ta görev yapan Muğlalı asker Mutlu Kartiz şehit oldu.

MUĞLA’YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

FERDİ YAVUZ- Kıbrıs’ta görev yapan Muğlalı asker Mutlu Kartiz şehit oldu.

15 Temmuz Anma Programlarında Dijital Çalışmalar Öne Çıktı

İletişim Başkanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programlarında teknolojinin imkanlarını da kullanarak yenilikçi projelere imza attı.

Başkan Gürün’den Arasta Esnafına Ziyaret

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Menteşe ilçesi Arasta bölgesinde esnaf ve işyeri ziyaretinde bulundu. Başkan Gürün esnafla sohbet edip hayırlı işler dileğinde bulundu.

Büyükşehir İtfaiyesi Bin 508 Olaya Müdahale Etti

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi 2020 yılı içerisinde 1508 olaya müdahale ederek vatandaşların yanında oldu.

Muğla’ya Yurtdışı Göç Yüzde 7,7 Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu 2019 yılı, Uluslararası Göç İstatistiklerini yayımladı. TÜİK Denizli Bölge Müdürü Özer Coşkun tarafından verilen bilgiye göre Muğla’da yurt dışından alınan göç yüzde 7,7 arttı.

Yatağan’da 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Parkı Törenle Açıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolaysıyla Yatağan Belediyesi tarafından Yeni Mahalle 715 sokakta yapımı tamamlanan 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Parkı’nın açılışı anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen tören ve büyük bir katılımla yapıldı.

Büyük Emekler Sonucu Tamamlanan Bayrak Figürü Törenle Açıldı

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binası bahçesine büyük emekler sonucu tamamlanan reflektörlü Türk Bayrağı figürü törenle açıldı.

Maske, Mesafesiz Deniz Keyfi

Turizmin gözbebeği Bodrum’da denize giren vatandaşların duyarsızlığı bu kadarına da pes dedirtti. Maske, mesafe kurallarına uymadan denize girip sahilde güneşlenen vatandaşlar korona virüs (Covid-19) salgınını hiç saydı.