Gündem

Gündem Haberleri

Toplu Taşıma Ücretlerine Düzenleme Yapıldı Öğrenci Ücretleri Değişmedi

Muğla’da toplu taşıma faaliyeti yürüten özel toplu taşıma esnafının zam talepleri UKOME Kurulu’nda görüşülerek karara bağlandı. 1 Ağustos 2020 tarihinden itibaren uygulanacak olan güncel fiyat tarifesine göre şehir içi indi bindi tam elektronik ücret tarifesi 3.05 TL yerine 3.25 TL olarak değiştirilirken, indirimli (öğrenci) ücret tarifelerinde ise değişiklik yapılmadı.

Bodrum Kurban Bayramı’nda Ünlü İsimlerin Verdiği Konserlerle Renklendi.

Birbirinden ünlü isimler Kurban Bayramı tatili için Bodrum’a gelen tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı. 

Dönüş Yolu Kitlendi, Bodrum Trafiği Durdu

Kurban Bayramı tatilini Bodrum’da geçiren yerli turistlerin dönüş çilesi başladı. İlçe merkezinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Marmaris'te Vatandaşlar Gece Gündüz Demedi

Kurban Bayramı ve yaz tatilini geçirmek için Covid19’dan vaka sayısının en az görüldüğü illerden biri olan Muğla’ya ziyaretçi akını yaşandı.

Bayramda Korona Virüs Denetimleri Sıkılaştırıldı

Bodrum’da zabıta ekipleri, korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında alınan önlemleri denetlemeye devam ediyor. Ekipler, bayram tatili dolayısıyla yoğunluğun arttığı bölgelerde ise denetimlerini sıklaştırdı.

Müjde Ar’a Dava Şoku

Sanatçı Müjde Ar'ın, gürültü kirliliği nedeniyle suçladığı Bodrum’daki yazlığının yakınlarındaki otel dava açtı.

Büyükşehir Mezbahalarına Kurban Bayramı’nda Yoğun Talep

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Kurban Bayramı süresinde vatandaşların sağlık şartlarına ve çevre temizliğine uygun şekilde kurbanlarını kestirebilmeleri için hizmete sunduğu 8 kesim noktası vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. 8 kesim noktasında 299 adet büyükbaş, 647 adet küçükbaş hayvan kesimi gerçekleştirildi.

Bodrum Sahilleri Bayramda Cıvıl Cıvıl

Kurban Bayramı tatillerini Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçiren tatilciler sahillere akın etti. Sahilleri dolduran vatandaşlar renkli görüntüler oluşturdu.

Tatilciler Marmaris Plajlarını Doldurdu

Korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Ramazan Bayramı'nı evlerinde geçiren tatilciler Kurban Bayramını fırsat bilip Muğla’nın turistlik ilçelerine akın etti.

İlk İşleri Marmaris’i İzlemek Oldu

Kurban Bayramı'nı Marmaris’te geçirmek isteyen vatandaşlar ilçeye girer girmez seyir terasından çekim yaptı. Tatilciler seyir tepesinden bol bol fotoğraf çekip sosyal medyalarında paylaştı.

Sakin Kent’te Bayram Doluluğu Yüzde 100’e Ulaştı

Yerli turistin en gözde tatil merkezi haline gelen Muğla’da ‘Sakin Kent’ Akyaka’daki otellerde Kurban Bayramı doluluk oranı yüzde 100’lere ulaştı.

Yılmaz “Diyanetimizde Başkanımızda Yalnız Değildir”

FERDİ YAVUZ- Diyanet-Sen Muğla Şube Başkanı Ali Yılmaz, bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hakkında çıkan kasıtlı haberlerin Diyaneti ve başkanını karalama kampanyasının bir sonucu olduğunu söyledi. 

Milletvekili Gökcan’dan Bayram Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan: “Bayramlar sevincin, mutluluğun, yakınlaşma ve dayanışmanın hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en üst düzeyde yaşandığı müstesna günlerdir. Büyük küçük hepimizin büyük bir coşku ile kutladığı ve kültürümüzde özel bir yere sahip olan bu önemli günleri, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz.”

Bodrum’da Kırmızı Alarm; Güvenlik En Üst Seviyeye Çıkarıldı

Kurban Bayramı'nı Bodrum'da geçirmek isteyen yerli turistler ilçeye akın etmeye başladı. Bayram tatilini fırsat bilip yola çıkan tatilciler, ilçede kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Araçlar 5 kilometrelik yolu 45 dakikada gidebildi.

Başkan Gürün Kurban Bayramı’nı Kutladı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Kurban Bayramı için kutlama mesajı yayımladı.

Fikret Uzunhasan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Demokratik Sol Parti (DSP) Muğla 20 ve 21'inci dönem milletvekilliği yapan Fikret Uzunhasan toprağa verildi.

Vali Orhan Tavlı, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünde İncelemelerde Bulundu

Muğla Valisi Orhan Tavlı, onarım ve güçlendirme çalışmaları tamamlanan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünün yeni hizmet binasında incelemelerde bulunarak, vatandaşa sunulan hizmetler hakkında bilgiler aldı.

Marmaris’te Kurban Bayramı Hazırlıkları Tamamlandı

31 Temmuz’da başlayacak Kurban Bayramı tatili için Marmaris Belediyesi birimleri hazırlıklarını tamamladı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay bir kez daha maske, mesafe ve hijyen vurgusu yaptı.

GEKA Yönetim Kurulu Toplantısı Muğla’da Gerçekleştirildi

Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) 131’inci Yönetim Kurulu Toplantısı 28 Temmuz 2020 tarihinde Muğla Valiliği’nde gerçekleştirildi.