Gündem

Gündem Haberleri

Barut Et Ürünleri Şarküteri Toki’de Açıldı

Barut Et Ürünleri Şarküteri Menteşe’nin 2.Etap TOKİ’de konutlarında açıldı.

Tarım ve Orman Müdürlüğü Ek Hizmet Binası Açıldı

Bodrum İlçesi Mumcular Mahallesi’nde Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün ek hizmet binası açıldı.

Gaü 2020 Yılında Üniversite Adaylarına Büyük Fırsatlar Sunuyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Yükseköğretimde 35. Yılını kutladığı 2020-2021 Akademik yılında, YKS sınavı ile üniversite tercihinde bulunacak aday öğrencilere yönelik büyük burs olanakları sunuyor.

Başkan Gürün’den Kültür ve Tarım Ziyaretleri

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Yörük Obaları Derneği ve EGET Vakfını ziyaret ederek kültür turizmi ve tarımsal projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Akyol’da Çarşı Pazar Karıştı

Menteşe İlçesi'nde Pazar günleri Akyol Mahallesi'nde kurulan semt pazarının Muslihittin Mahallesi'ndeki Sosyo Kültürel Alana kalıcı olarak taşınmasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Yatağan’da ki Diğer Pazar Yerleri de Kapatıldı

Muğla’nın Yatağan İlçe’sinde  son günlerde artış gösteren COVİD-19 vakalarından dolayı bazı bölgelerde Pazar yerleri kapatıldı.

Marmaris'te korona virüs denetimleri başladı

İçişleri Bakanlığı tarafından ülke genelinde, "Sağlık için hepimiz için" sloganı ile gerçekleştirilen (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy yönetimi ve koordinasyonunda korona virüs denetimleri Marmaris’te başladı. Görevli ekipler esnafları tek tek gezerek uyarılarda bulundu.

Menteşe’de Geniş Kapsamlı Korona Denetimi

Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde "Sağlık İçin Hepimiz İçin" geniş kapsamlı denetim gerçekleştirildi. 

Kadın İstihdamının Anahtarı Kadın Kooperatifleri Olacak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın hem kadınların istihdama katılımını arttırmak hem de kadınların güçlenmesi için hayata geçireceği “Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi” ile Türkiye’de kadın kooperatiflerin sayısı daha da artacak.

Özkaldı "Muğla tarımda, turizmde ve ormancılıkta şanslı bir il"

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.

Milas Denetimden Tam Not Aldı

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen "Korona virüs Denetimleri" konulu genelge gereği Milas’ta da denetimler gerçekleştirildi.

Bakanlık’tan Açıklama: Düğün Ve Nişanlar Denetlenecek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamasında düğün ve nişanların denetleneceğini açıkladı.

Kaymakam Okatan’a Veda Kahvaltısı

Köyceğiz İlçe Kaymakamlığı görev süresi biten Köyceğiz Kaymakam Hasan Musab Okatan’a Köyceğiz Belediyesi Kulak Mesire Kamp Alanında veda kahvaltısı düzenlendi.

Kayacık "Herkes Her Şeyi Biliyor"

Türk Kızılay Muğla Şube Başkanı Yusuf Kayacık ve yönetiminin dün sabah genel merkez tarafından görevden alınmıştı. Kayacık'ta sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Başkan Toksöz’den İlçe Emniyetine Ziyaret

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ‘ı makamında ziyaret etti.

Muğla’nın Günlük Çöpü 7 Kat Arttı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla il genelinde günlük bertaraf edilen atık miktarı 260 ton iken 4 günlük bayram tatili süresince günlük Bin 750 ton atık bertaraf edildi.

Marmaris'in Kapıları Almanlara Sonuna Kadar Açık

Almanya'nın aralarında Muğla'nın da bulunduğu 4 il için seyahat yasağını kaldırması, Muğla'nın turistik ilçesi Marmaris'te turizmcileri sevindirdi.

Sokağa Çıkma Yasağı İddialarına İçişleri’nden Açıklama

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, 15 ilde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması olacağı yönünde sosyal medyada dolaşan belgelere açıklık getirdi. 

Girgin, "Maske Takmamak Asla Bir Özgürlük Değildir"

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin son günlerde Muğla'nın bazı ilçelerinde vaka sayısının artmasının ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.