Gündem

Gündem Haberleri

Milas Geceyi Meydan'da Geçirdi

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla Milas’ta Atatürk Anıtı önünde anma programı düzenlendi. 15 Temmuz belgeselinin izlenilmesi ile başlayan törende şehitler için dualar edildi. Program gece yarısı sela okunması ile son buldu.

Bodrum’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü Kutlandı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü dolayısıyla Bodrum’da bir dizi anma etkinlikleri gerçekleştirildi.

Fethiye’de 15 Temmuz Nöbeti

Fethiye'de 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4.’üncü yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi. Gecede şehitlerin ruhuna dualar edilip darbeye karşı darbe yapan aziz milletin kahramanlıklarının sergilendiği belgeseller izletildi.

15 Temmuz Şehidi İçin Anıt ve Çeşme Açılışı Yapıldı

Marmariste , 15 Temmuz 2016’da gerçekleşen darbe kalkışmasında FETÖ/PDY Terör Örgütü üyesi askerler tarafından şehit edilen polis memuru Nedip Cengiz Eker’in anısına yaptırılan çeşme ve anıt törenle açıldı

Muğla’da 15 Temmuz Şehitleri Anıldı

FERDİ YAVUZ- Muğla’da, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yılında anma etkinlikleri düzenlendi. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümünde, Muğla'nın Menteşe ilçesinde şehitlik mezarlığı ziyaret edilerek, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri hatıra ormanına fidan dikimi yapıldı.

Vali Orhan Tavlı “Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz Bizim İçin Çok Değerli”

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine ziyarette bulundu.

Büyükşehir Akyer Mahallesi’nde Yol Çalışmalarına Başladı

İl genelinde kırsal mahallelerin yollarını yenilemeye ve genişletmeye devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe ilçesine bağlı Akyer Mahallesinde 9 kilometrelik 1. Kat sathi kaplama çalışmalarına başladı. 

Demirel'den 15 Temmuz Mesajı

FERDİ YAVUZ- Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, "Bizim milletimiz engin erdemlere sahiptir. Bu erdemlerin en başında geleni ve en önemlilerinden biride yeri geldiğinde vatanını korumak için canından vazgeçmeyi göze alabilmektir."

Gökcan'dan 15 Temmuz Mesajı

FERDİ YAVUZ- AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan "“O gece Muğla'da, Marmaris'te ve Türkiye'nin her kentinde 15Temmuz darbesine karşı duran, göğsünü siper eden ruh aynı ruhtur.”

JAK Timleri Fethiye’de Göreve Başladı

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Muğla'nın Fethiye ilçesinde Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) bünyesindeki Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi, göreve başladı. JAK timi yaşanabilecek kayıp ve düşme gibi olaylara hızla müdahale edecek.

Şehit Polis Gözyaşlarıyla Uğurlandı

FERDİ YAVUZ- Eskişehir’de meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan 53 yaşındaki polis memuru Cengiz Kuloğlu, memleketi Menteşe'de gözyaşları arasında uğurlandı. 

Korkmaz’ “BayrağImızı İndı̇rtmeyelı̇m Ezanımızı Dı̇ndı̇rtmeyelı̇m”

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri anma günü nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Demir “Kahramanlık Destanı Yazıldı”

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 15 Temmuz darbe girişiminin akamete uğratılmasında Muğla’nın ve Muğlalıların önemli bir yeri olduğunu söyledi.

Uğurlu’dan 15 Temmuz Mesajı

FERDİ YAVUZ- 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4’üncü yılı nedeniyle yazılı açıklama yapan MHP Menteşe İlçe Başkanı Talat Uğurlu; “15 Temmuz, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğinin bütün dünyaya bir kez daha gösterildiği bir tarihtir.” Dedi.

Kartal Yuvası Pistinde Çalışmalar Tamamlandı

Muğla’nın Milas ilçesine konuşlandırılan, dünyanın en büyük helikopteri unvanına sahip olan Mİ -26 yangın söndürme helikopteri için yapılan Kartal Yuvası Pisti’nde çalışmalar sona erdi.

Köseoğlu "Bir Olmanın, Dik Durmanın Destanı Yazıldı"

FERDİ YAVUZ- Muğla Memur-Sen İl Temsilcisi Muğla Toç Bir-Sen Şube Başkanı adem Köseoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayımladı. Köseoğlu; “Yurdun dört bir yanında gerçekleştirilen kalkışmaya millet olarak bir olmanın, dik durmanın destanı yazıldı. Kurşunlara karşı tek vücut olan bir milletin kahramanlık hikayesi yazıldı.” İfadelerine yer verdi. 

Başkan Demir “15 Temmuz Birlik ve Beraberlik Destanıdır”

15 Temmuz hain darbe girişiminin 4’üncü yılı nedeniyle yazılı açıklama yapan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Muğla Şube Başkanı Av. Kazım Demir, derneklerinin her zaman her koşulda milli iradeye sahip çıkacağını açıkladı.

Muğla Valisi Tavlı’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayımladı.