Gündem

Gündem Haberleri

Orhan Çakır'ın Ailesine Taziye Ziyareti

FERDİ YAVUZ- Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Orhan Çakır'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şehit Ailesine Başsağlığı Mesajı

Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'de görevi başındayken geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru Cengiz Kuloğlu'nun ailesine başsağlığı diledi.

Muğla Vali Yardımcılığına, Balıkesir Vali Yardımcısı Bayramali Köse Atandı

FERDİ YAVUZ- Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 427 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Atamalar kapsamında Muğla Vali Yardımcılığına, Balıkesir Vali Yardımcısı Bayramali Köse atandı.

Şehir Polis Memuru İçin Cenaze Töreni Düzenlenecek

Geçirdiği kaza sonucu şehit olan Polis Memuru Cengiz Kuloğlu bugün Muğla'da düzenlenecek olan törenle toprağa verilecek. 

Başkan Gürün'den 15 Temmuz Mesajı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

ORHAN BAŞKAN, GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

FERDİ YAVUZ- 1989-1999 yılları arasında Muğla Belediye Başkanlığı yapan Orhan Çakır, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Orhan Çakır’ın cenazesi evinden alındıktan sonra Menteşe Belediyesi önünde tören düzenlendi. Törene, Orhan Çakır’ın ailesi başta olmak üzere siyasi isimler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Play-Off, Kapiz’de Heyecan Yarattı !

FERDİ YAVUZ- Play-Off heyecanı yaşayan Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz, arabasını park ettiği yeri unuttu.

Bodrum Otogarı’nda Türkiye’de Bir İlk

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Bodrum’a kazandıracağı yeni otogarda elektrikli araçlar için 6 şarj istasyonu kuruldu.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA PROGRAMI

FERDİ YAVUZ- Muğla Valiliği, Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında yazılı bir açıklama yaptı.

Muğla Yörük Obaları Derneğinden Vali Orhan Tavlı’ya Ziyaret

Muğla Yörük Obaları Derneği Başkanı Orhan Akcan ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti.

MUÇEV’den Kamuoyunu Bilgilendirme Açıklaması

MUÇEV Turizm Ticaret Limited Şirketi tarafından son günlerde basında yer alan haberlere yönelik açıklama yapıldı.

'15 TEMMUZ ZAFERİ' DİJİTAL GÖSTERİM MERKEZLERİNDE YAŞATILACAK 

İletişim Başkanlığı tarafından Bursa, Çanakkale, Samsun, Konya, Kayseri, Antalya ve Diyarbakır'da açılan Dijital Gösterim Merkezleri, 15 Temmuz darbe girişimine karşı verilen mücadeleyi ve kazanılan zaferi dijital ortamda sergileyecek.

Muğlaspor'dan Vali Orhan Tavlı’ya Ziyaret

Muğlaspor Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kapiz, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.

Orhan Çakır Vefat Etti

FERDİ YAVUZ- Muğla’nın eski belediye başkanlarından Orhan Çakır hayatını kaybetti.

Ayasofya Camii’nin, Muğla Bağlantısı 

FERDİ YAVUZ- Ayasofya'nın müze statüsünün kaldırılması ve ibadet yolu açılmasının ardından Ayasofya Camii’nin, Muğla ile ilgili ilişki ortaya çıktı. Ayasofya Camii’nde kullanılan kırmızı renkli mermerlerin, Milas’ta bulunan İasos Antik Kenti’nden gönderildiği belirlendi. 

Büyükşehir Denizden 420 Bin 288 Poşet Katı Atık Topladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Mavi Deniz Temiz Kıyılar” projesi ile başlattığı denizden atık toplama hizmetinde bu güne kadar 420 bin 288 poşet katı atık topladı.

Büyükşehir Su Faturalarına Ödeme Kolaylığı Getirdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı 21 maddelik gündem ile gerçekleştirildi. 

Dalaman ve Göcek Tekrar Yeşeriyor

Muğla Dalaman Karacaağaç mahallesinde 10 Temmuz 2019 da çıkan ve şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla büyüyerek Fethiye Göcek istikametine ilerledikten sonra, yoğun çalışmaların ardından 11 Temmuz 2019'da söndürülen orman yangınının üzerinden tam bir yıl geçti. Muğla Orman Bölge Müdürlüğünce yangının hemen ardından bölgede çalışmalar başlatıldı.

Başkan Gürün, Ürünlerin Fiyatını Katlayan Tesisi Gezdi

Başkan Osman Gürün, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan ve ürünlerin kurutulup, katma değerinin arttırılarak satışının yapılmasını sağlayan “Meyve-Sebze Kurutma Tesisi’ni ziyaret etti.