Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

MHP’de 2 ilçe Belediye Başkan Adayı Açıklandı

MHP, yerel seçimlere ilişkin 8 il, 40 büyükşehir ilçe ve 7 ilçe olmak üzere 55 adayın daha ismini açıkladı.

Aday Sağır, 'İşbirliği içerisinde bir seçime giriyoruz'

Seydikemer İttifakı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Harun Sağır, “Seydikemer için birlikteyiz” diyerek 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili açıklamada bulundu.

İlçe Teşkilatı Görev Dağılımı Yaptı

AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevine Arif Bozyel’in atanmasının ardından görev dağılımı yapılarak, yürütme kurulu belirlendi. 

Çaylı, “MHP Genel Merkezi’nde görüşmeler yaptım”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle BarBunn Bistro’da basın mensupları ile bir araya geldi. Gazeteciler ile çeşitli istişarelerde bulunan Çaylı, MHP Genel Merkezi’nde olumlu görüşmeler yaptığını belirtti. 

CHP, 3 ilçede adayını kesinleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi tarafından Muğla’da 3 ilçenin belediye başkan adayı belirlendi.

Aday Adayı Demirel'den Altı Nokta Körler Derneği'ne ziyaret

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti.

Menteşe Belediyesi 'Yeşil Ufuklar' Projesi'nin resmi ortağı

Menteşe Belediyesi Romanya’nın çevre ve gençlik örgütü olan ARYAS NGO kuruluşu tarafından uluslararası seviyede düzenlenen Green Horizons (Yeşil Ufuklar) projesinin resmi ortağı oldu.

Vekil Otgöz Çalışan Gazateciler Günü'nü Kutladı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz: “Kamuoyunun, tarafsız, hızlı ve doğru haber almasını sağlamak için gece gündüz fedakarca çalışan gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyorum.”

Demirel’den Şube Temsilciliğine Ziyaret

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında Mimarlar Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Başkan Adayı Kulaç’tan Müdür Dadşoğlu’na Ziyaret

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kulaç, “Ziyaretlere başladık”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Kulaç, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için çalışmalara başladığını belirtti.

Aday Adayı Demirel’den, THK Şubesine Ziyaret

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında Türk Hava Kurumu (THK) Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti.

Küçükala, Halk Evinde Vatandaşları Dinledi

CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Küçükala, seçim çalışmaları kapsamında Halk evinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gün boyu vatandaşlar ile sohbet eden Küçükala, halkın talep ve arzularını dinledi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ayaydın oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Prof. Dr. Aydın Ayaydın olduğunu açıkladı.

Kulaç, 'Ekibimiz ile beraber söz verdiklerimizi gerçekleştirmek için hazırız'

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, bölgede görev yapan basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Başkan Adayı Kulaç, “Ekibimiz ile beraber söz verdiklerimizi gerçekleştirmek için hazırız. Fethiye’ye kadın eli değmesinin zamanı geldi” dedi. 

Küçükala’dan Genel Başkan Yardımcılarına Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Küçükala, Ankara programı kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcıları Ulaş Karasu ve Gamze Taşçıer’i makamında ziyaret etti.

AK Parti'nin Adayları Belli Oluyor Ak Partinin Adaylarını Açıklayacağı Tarih Netleşti

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik gazetecilere aday belirleme sürecine dair açıklamalarda bulundu, 7 ve 15 Ocak'ta adayların açıklanacağını duyurdu.

Özel: Bugün Belediye Başkan Adayı Ve Yerel Seçimlere Dair Açıklama Olmayacak

CHP’de aday belirleme süreci devam ediyor. Muğla’da şimdiye kadar sadece Kavaklıdere Belediye Başkan adayını açıklayan CHP’de Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adayları merakla bekleniyor.

Fethiye’de 371 Sandıkta 129 Bin 565 Seçmen Oy Kullanacak

Fethiye’de seçmen listeleri muhtarlıklarda askıya çıkarıldı. Toplam 371 sandıkta 129 bin 565 seçmenin oy kullanacağı belirtildi.

Toplam 1608 haber.