Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Aday Adaylarından anlamlı kahvaltı buluşması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan aday adayları dayanışma kahvaltısında bir araya geldi. 

Aday adayları ve muhtarlar kahvaltıda buluştu

AK Parti’den Seydikemer Belediye Başkanlığı için aday adaylıklarını açıklayan Ramazan Kaynak, Salih Gümüş ve Mehmet Tanır, muhtarlarla kahvaltıda buluştu. 

Prof Dr. Demir, 'Güçlü Bir Ekibimiz Var'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof Dr. Nurettin Demir, 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Prof. Dr. Demir, “Muğla kurumlaşma anlamında, dünya genelindeki ilk 100 il arasından 93. sıradadır. Ben ve ekibimin hedefi Muğla’nın bu başarılarına artı değer sağlayıp, daha üst seviyelere taşımaktır” dedi.

Aday Adayı Selçuk partililerle buluştu

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Hikmet Selçuk, AK Parti Fethiye ilçe binasında partililer ve belediye başkan aday adayları ile bir araya geldi.

Aday Adayı Demirel’den bir dizi STK ziyareti

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Ziraat Odası ile Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası’na ziyarette bulundu. 

Demirel esnafların sorunlarını dinledi

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i ziyaret etti. 

Öztürk, 'Kazandırdıkları hizmetler ile örnek teşkil ediyorlar'

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Turgay Öztürk, 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Öztürk, “Fethiye’de körfez kirliliği var. Ama önceliğimiz olan başka sorunlarımız var. En önemli üç sorun trafik, otopark ve imardır” dedi. 

Aday adayı Kökten vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nda vatandaşlar ve partililerle bir araya geldi.

AKP Aday Adaylarından birlik ve beraberlik örneği

Seydikemer AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü; “Seydikemer’i AK Belediyecilikle tekrar buluşturmak için belediyemizle birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden çalışacağız. Türkiye Yüzyılın da Seydikemer ve Muğla’da tarih yazacağız” dedi.

Marmaris'te İYİ Parti'nin adayı Acar mı olacak?

Geçtiğimiz yıllarda Cumhuriyet Halk Partisi’nden Marmaris Belediye Başkanlığı görevine seçilen, son genel seçimlerde Memleket Partisi’nden milletvekili adayı olan tecrübeli siyasetçi Ali Acar’ın; İyi Parti Marmaris Belediye Başkanı olacağı iddia edildi.

Aday Adayı Kökten, “Şenliğe arkadaşlarımızla birlikte katıldık”

Myra İnşaat Ahmet Yasin Çolak ana sponsorluğunda İsmail Peynirci'in sunumuyla "Yöremiz Yörük Geceleri" programına davet edilen AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, düzenlenen programa 50 araçla katılırken vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı.

Küçükala; 'potansiyelin harekete geçirilmesi lazım'

Küçükala; “Fethiye’nin farklı bir çağa atlaması gerektiğine inanıyorum”

Aday Adayı kökten'den, Ertaş'a ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, çalışmaları kapsamında Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı makamında ziyaret etti.

Yiğit, “aday adayı olmamdaki unsurlardan birisi de siz muhtarlarımızdır”

Aday Adayı Yiğit, Muhtarların Taleplerini Dinledi

Koşar ve yönetiminin tanıtım töreni gerçekleşti

Muğla’nın Dalaman ilçesinde geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Zafer Partisi İlçe Başkanı Ramazan Şahin’in yerine atanan Murat Koşar ve yönetiminin tanıtım toplantısı ve İyi Parti’den istifa ederek Zafer Partisine katılan 120 üyenin rozet takma töreni gerçekleşti.

Aday Adayı Yücel’den Karayalçın’a Ziyaret

Türkiye Cumhuriyeti 50. Hükümeti Başbakan Yardımcısı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve SHP eski Genel Başkanlarından Murat Karayalçın ile CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Selim Yücel Marmaris’te bir araya gelerek yerel seçim istişarelerinde bulundu.

Kökten Patlangıç Pazarını Ziyaret Etti 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Patlangıç semt pazarını ziyaret etti. Pazar esnafının taleplerini dinleyen Aday Adayı Kökten, alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla sohbet etti. 

Büyükşehir Meclisi Muğla İçin Çalışıyor

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi 2023 yılının son meclis toplantısını 14 Aralık Perşembe günü Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirdi. Aralık ayı meclisinde 35 madde görüşüldü ve 26 adet karar oy birliği ile alındı.

Aday adayı Harun Reşit Yiğit, ziyaretlere devam ediyor

AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Harun Reşit Yiğit, AK Parti ilçe binasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Toplam 1610 haber.