Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Adayı Kökten Sürekli Halkın İçerisinde

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, sürekli halkın içerisinde… Ziyaret ettiği bölgelerde ilgi ve teveccühle karşılanan Başkan Adayı Kökten, halkın taleplerini dinleyip; projelerini anlatıyor.

CHP'de Yerel Seçim Mesaisi: Muğla İlçe Adayları Açıklanabilir

31 Mart yerel seçim öncesinde merakla beklenen Fethiye, Bodrum, Marmaris, Menteşe Belediye Başkan Adayları bugün toplanan CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) sonrasında ilan edilmesi bekleniyor.

MHP’li Gönül “Fethiye’nin Bir 5 Yıl Daha Kaybetmeye Tahammülü Yoktur”

27. Dönem MHP Muğla Milletvekili Adayı H. Kaan Kürşat Gönül 31 Mart yerel seçimleri öncesi gelişmeleri yazılı bir açıklamada bulunarak değerlendirdi.

Başkan Adayı Kökten, Mahalle Başkanlarının Taleplerini Dinledi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, AK Parti mahalle başkanları ile toplantıda bir araya geldi.

MHP İlçe Başkanı Tekin'den İlk Açıklama

MHP İlçe Başkanı Osman Cura ve yönetiminin il başkanlığı tarafından görevden alınmasının ardından MHP Fethiye ilçe başkanlığına Avukat Abdülkadir Tekin'in atandığı öğrenildi.

Mhp Fethiye'de Tekin Dönemi

Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Başkanlığına Avukat Abdülkadir Tekin'in atandığı öğrenildi.

Başkan Adayı Kökten’den Taziye Ziyaretleri

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Çay ve Karaisaoğlu ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan Adayı Kökten’den Ziyaretler

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Aday Adayı Demir, “Bu Şahsı Gördüğümde Adeta Midem Bulanıyor”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile küfür olayı yaşamasıyla gündeme gelen Serkan Yalnız, yeni yayınladığı videoda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir’i hedef aldı. Demir, şahıs hakkında, “Bu şahsı gördüğümde adeta midem bulanıyor. Bu konuyla ilgili asıl pazarlıklar yapıldığını ve kimin kime ne verdiğini de biliyorum” dedi.

Ak Parti Muğla’da Aday Belirleme Mesaisi! Gözler Pazartesi Gününe Çevrildi

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Ak Parti de henüz belirlenmeyen ilçe belediye başkan adaylarının açıklanması bekleniyor.

Ak Parti'nin Seçim Beyannamesi Resmen Açıklandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde yapılan programda seçim beyannamesini açıkladı. Ana teması "Gerçek belediyecilik" olan beyannamede, "AK Parti Yerel Yönetim Vizyonu, Katılımcılık, Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik, Dirençli Şehirler, Türkiye Yüzyılı'nda Şehir ve Çevre, Toplumsal Refah Öncelikli Şehir Ekonomileri, Huzurlu ve toplumsal yapı için Duyarlı Sosyal Belediyecilik, Kültür Üreten Şehirler, Hizmet ve Eser Belediyeciliği" şeklinde 8 başlık var.

İyi Parti’den İstifa Eden Mehmet Tosun, Ak Parti'den Cumhur İttifakı’nın Bodrum Belediye Başkan Adayı Oldu

İyi Parti’den istifa eden Mehmet Tosun, AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı oldu. Tosun, daha önce İyi Parti Muğla 3. Sıra milletvekili adayı olmuştu.

AK Parti İl Başkanı Akça, ‘’ Yatağan’daki Çalışmalar Eziyete Dönüştü’’

AK Parti İl Başkanı Avukat Gültekin Akça, Yatağan, Menteşe ve Dalaman’da Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından caddelerde yapılan altyapı ve yol çalışmalarının uzun sürmesine tepki gösterdi.

Eski Başkan Cura, Açıklamalarda Bulundu

Cumhur ittifakının Fethiye Belediye Başkan Adayının MHP'den Muhammet Kökten olarak açıklanmasının ardından, MHP Muğla İl Başkanlığı tarafından MHP Fethiye İlçe Başkanlığı görevinden alınan Osman Cura, sosyal medya paylaşımıyla sessizliğini bozdu.

Başkan Adayı Sağır, “Çaresiz Değilsiniz Çare Sizsiniz”

İYİ Parti Muğla’da Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı düzenledi. İyi Parti Genişletilmiş İl İstişare Toplantısında konuşan İyi Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Harun Sağır, Seydikemer haklına seslendi ve “çaresiz değilsiniz çare sizsiniz” dedi.

Behçet Saatcı’dan Büyükşehir’e Adaylık Mesajı

31 Mart yerel seçimleri öncesi Muğla’da siyasi partilerin Büyükşehir adayları netlik kazanmaya başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi için Ak Parti ve MHP ortak adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın olurken CHP’nin ise Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras oldu. Cumhur İttifakı ve CHP’nin adaylarının açıklamasının ardından gözler İYİ partiye çevrildi.

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Aydoğan Oldu

Bodrum’un sevilen simalarından olan Turgutreis spor’un Başkanı Melih Aydoğan Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı oldu.

Vatan Partisi Başkan Adayı Selçuk Selvi

Yerel seçimlere sayılı günler kalırken, partiler adaylarını açıklamayı sürdürüyor. Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan Adaylığı için Selçuk Selvi’nin ismi açıklandı. 

AK Parti’de istifa depremi 

31 Mart yerel seçimleri öncesi Fethiye’de Cumhur İttifakında sular durulmuyor. 

Toplam 1608 haber.