Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Akdenizli, Ziyaretlere Devam Ediyor

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 31 Mart Yerel Seçimler için saha çalışmalarına başladı. Seçim çalışmaları kapsamında ilçede kurulan Cuma Pazarını ziyaret eden Başkan Akdenizli’ye hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

CHP Kadın Kolları 'Medeni Kanun'u Gündeme Getirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları ve Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka’nın Medeni Kanun’a ilişkin basın açıklaması 81 il ve 973 ilçe kadın kolu başkanı tarafından eş zamanlı şekilde gerçekleştirildi.

Ergenay 'Sayın Behçet Saatcı’yı destekleme kararı aldım'

Memleket Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Halil Ergenay, adaylıktan çekilerek İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’yı destekleme kararı aldı. 

İlçe Başkanı Ayıkol’un Resmi Ataması Yapıldı

Bir süredir vekaleten AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevini yürütmekte olan Avukat Murat Çağlar Ayıkol’un, genel merkez tarafından resmi ataması yapıldı. 

Başkan Adayı Kökten Ziyaretlerini Sürdürüyor

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Gökçeovacık ve Karacaören mahallelerini ziyaret etti.

Başkan Adayı Kökten, Göcek’te İlgiyle Karşılandı

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Göcek Mahallesi’ni ziyaret etti.

Saatcı, “Korkunun Ecele Faydası Yok, Gideceksiniz!”

Fethiye’de dört dönem belediye başkanlığı yapan Behçet Saatcı, İyi Parti Fethiye Belediye Başkan adaylığını yoğun katılımın olduğu bir toplantıda açıkladı. Başkan Adayı Saatcı, “Korkunun ecele faydası yok, gideceksiniz” dedi.

Mandalinacı, EMITT’te Değerlendirmelerde Bulundu

Bu yıl 27’cisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, izlenimlerini aktardı. Başkan Adayı Mandalinci, “Muğla’da 13 ilçe olarak biz bir bütünüz” şeklinde ifadeler kullandı.

Yiğit Görevine Geri Döndü

Yerel seçimler için aday adaylığı döneminde Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevinden istifa eden Harun Reşit Yiğit, AK Parti’den Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıklamıştı. Belediye başkan adayın belirlenmesinin ardından Yiğit görevine geri döndü.

Mesut Yar, Datça İçin Bağımsızlığını İlan Etti

Ünlü Televizyoncu ve Arkeolog Mesut Yar, Datça’dan Belediye Başkan adaylığını “Bağımsız” olarak yürütme kararı aldı.

Seçmen İletişim Merkezi Törenle Açıldı

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’in seçim iletişim merkezinin açılışı törenle yapıldı. Programa yoğun katılım oldu.

Aras, “EMITT’de bulunmak keyif verici”

Bu yıl 27. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, “Muğla’yı çok iyi tanıyoruz” diye konuştu.

Alim karaca “3 Memnuniyet Anketinde de Birinci Çıktım”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yeniden aday olduğu sürecin tüm ayrıntılarını anlattı. Karaca asılsız iddialarla genel merkeze binlerce mail atıldığını belirtirken, genel merkezin 3 kez memnuniyet anketi yaptığını, hepsinden birinci çıktığını söyledi. Ayrıca kendisi hakkındaki bazı iddialara da cevap veren Karaca “kimseye kırgın değilim. Ben projelere odaklı bir seçim çalışması yapacağım. Bugüne kadar siyasi görüşünden dolayı kimseyi işinden etmedik” ifadelerini kullandı. 

Karaca, 'Tanıtım adına çok katkılı olduğunu düşünüyorum'

Bu yıl 27. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca izlenimlerini aktardı. Başkan Karaca, “Fethiye 2024 yılında yeni bir rekor kıracak” diye konuştu.  

Akdenizli, 'Seydikemer İçin Bir Sürü Projemiz Var' 

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B.Önder Akdenizli, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler hakkında konuştu. 

Başkan Adayı Kökten, Çatalarık Halkının Sorunlarını Dinledi

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Çatalarık Mahallesi’ni ziyaret etti.

Özdemir, Başkan Adaylarına Sorular Yöneltti

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Sekreteri Mehmet Özdemir, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesinde başkan adaylarına sorular yöneltti.

İlçe Başkanı Hepdizdar’dan Basın Açıklaması

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin yıldönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

Başkan Adayı Kökten’den Bir Dizi Ziyaret

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte S.S. Çalış Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Fethiye Ziraat Odası ile Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası’nı ziyaret etti.

Toplam 1608 haber.