Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Uzundemir’in Seçim Ofisi Açıldı

Cumhur İttifakı’nın Ortaca Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Alim Uzundemir’in seçim ofisinin açılışı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Kökten, "Fethiye İçin Bu Yola Çıktık"

STK başkanları ve bazı siyasiler, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'i seçim koordinasyon merkezinde ziyaret ettiler.

İyi Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Ergun Oldu

İyi Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun oldu.

Başkan Akdenizli, Ak Parti İlçe Teşkilatı İle Bir Araya Geldi

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti ilçe teşkilatının düzenlediği akşam yemeğinde teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Akdenizli: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Seydikemer’den rekor bir oy kazandıracağımızın sözünü verdim. Sizlerin desteği ve gayretiyle bu sözümü tutacağıma inancım tam” dedi.

Karaca’ya Ziyaretler Sürüyor

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya yoğun destek ziyaretleri sürüyor.

Seydikemer’de İyi Parti Adayı Harun Sağır Adaylıktan Çekildi

Seydikemer İttifakı adayı olarak seçim çalışmalarını yürüten İyi Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Harun Sağır ittifakın bozulması sebebiyle çekildiğini açıkladı. Sağır bu süreçte teveccüh gösteren herkese teşekkür etti.

Yürüyün Kızlar "Fethiye Gerçek Belediyecilik” İle Buluşacak

Fethiye'yi “Gerçek Belediyecilik” ile buluşturacaklarını belirten Ak Kadınlar Karaculha'da saha çalışması yaptı.

Başkan Adayı Saatcı, TÜRSAB BTK’ya Ziyarette Bulundu

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ve beraberindeki heyet, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu’nu ziyaret etti.

Başkan Akdenizli, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ve Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Seydikemer’de bir dizi ziyarette bulundular.

Başkan Adayı Saatcı, Ziyaretlerini Sürdürüyor

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ve beraberindeki heyet, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti.

Başkan Adayı Saatcı, Ziraat Odasını Ziyaret Etti

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ve beraberindeki heyet, Fethiye Ziraat Odası’nı ziyaret etti.

Kökten “Esenköy İçin Canla Başla Çalışacağız”

Cumhur ittifakı Fethiye Belediye Başkan adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında Esenköy Pazarı ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi

Başkan Adayı Saatcı, Meslek Odalarının Sorunlarını Dinliyor

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ve beraberindeki heyet, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti.

Başkan Adayı Saatcı, Pazarcıların Sorunlarını Dinledi

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ve beraberindeki heyet, Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası’nı ziyaret etti.

Saatcı’nın İlk Ziyareti FTSO’ya Oldu

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında ilk ziyaretini Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleştirdi.

"Sorunları Kökten Çözmek İçin Geliyoruz"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde "Fethiye'nin var olan sorunlarını kökten çözmek için geliyoruz"dedi. Kökten'nin gerçekleştirdiği ziyaretlere Ak Parti Fethiye İle Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, Ak Parti Fethiye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Çetin ve çok sayıda partili katıldı.

İlçe Eski Başkanı Cura, İl Disiplin Kurulu’na sevki kararlaştırıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Başkanı Abdulkadir Tekin yaptığı yazılı açıklamada, MHP Fethiye İlçe eski Başkanı Osman Cura’nın kesin ihraç talebiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine karar verildiğini ifade etti. 

Başkan Adayı Muhammet Kökten, İncirköy ve Nif mahallelerini ziyaret etti

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında İncirköy ve Nif mahallelerini ziyaret etti.

Kulaç, 'Akılcı projelerimizle gelir düzeyini arttıracağız'

Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’yi karış karış gezmeye devam ediyor. Yaptığı ziyaretlerde vatandaşları dinleyen Saniye Kulaç “Vatandaşımızı ziyaret ediyoruz, dertleriniz dinliyoruz, görüyoruz ki üretici de mutsuz, turizmci de” diye konuştu.

Toplam 1608 haber.