Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Karaca Ziyaretlerine Devam Ediyor

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında minibüs kooperatiflerindeydi. Yenievler-Çalıca ve Günlükbaşı Minibüs Kooperatiflerini ziyaret eden Karaca, kooperatif üyelerinin sorunlarını dinledi.

Kökten, Sanayi Esnafını Dinledi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte Fethiye Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, “Yeni çalışmayı hayata geçirdikten sonra buradaki yerler ile ilgili bizim bir tasarrufumuz olmayacaktır” şeklinde ifadeler kullandı.

Aday Saatcı’dan Mahalle Ziyaretleri

Fethiye’nin Çamköy ve Karaçulha Mahallelerine ziyaretler gerçekleştiren Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, kendisine yöneltilen asılsız iddialarla ilgili konuşurken, Fethiye bölgesinde 1500 kaçak inşaat olduğunu açıkladı ve bunları yıkacak bir babayiğidin henüz doğmadığını kaydetti.

Kökten, “Sanayi Şehrin İçinde Kaldı”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Esnaflar ile birlikte kahvaltı yapan Başkan Adayı Kökten, yeni sanayi sitesi ile ilgili olarak bilgilendirmede bulundu.

Ayşe Çiftçi İyi Parti’den İstifa Etti

İyi Parti Fethiye Belediye meclis üyesi Ayşe Çiftçi yaptığı açıklamayla partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Dikmen, “İnsan Odaklı Projeler Hazırladık”

Zafer Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Müjgan Dikmen ile Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, 3’lü Masa programına konuk oldu. Dikmen, “İnsan odaklı projeler hazırladık” derken; Yiğit, “Rant imarı değil, halk imarı gerçekleştireceğiz” dedi.

Kökten, Muhtar Adaylarının Seçim Ofisini Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Karaçulha’da yaptığı ziyaretlerde mahalleye muhtar adayı olan iki adayın seçim ofislerini ziyaret ederek başarılar diledi. 

Kökten, Sanayi Esnafına Söz Verdi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, beraberindeki heyetle birlikte Çalıca Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. 

Behçet Saatcı'den AKUT ekibine ziyaret

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı beraberinde ünlü oyuncu Erkan Petekkaya ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte AKUT Fethiye Ekibini ziyaret etti. 

Kökten, Esnafları Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde çalışmalarını Zincirlikavak ve Çalıca mevkilerinde bulunan esnafları ziyaret ederek sürdürdü. 

Başkan Adayı Saatcı TURMEPA'yı Ziyaret Etti

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında TURMEPA Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti. Başkan Adayı Saatcı’ya gezisinde ünlü oyuncu Erkan Petekkaya ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti. 

Alim Karaca'dan esnaflara ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP'nin Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, beraberindeki heyetle birlikte, Kordonboyu’nda ve çarşı bölgesindeki esnafa ziyaretlerde bulundu. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın ziyaretlerine CHP'li bazı Meclis üyeleri de katıldılar.

Önder Akdeniz'den seçim maratonu

Seydikemer’de Cumhur İttifakı Teşkilatı, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezinde yoğun katılım ile toplantılar düzenliyor.

Başkan Akdenizli, ev ziyaretlerinde bulundu

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ev ziyaretinde bulundu.

Başkan Karaca’dan Atatürkçü Düşünce Derneği Ziyaretinde Gençlere Müjdeler

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP’nin Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şube Başkanı Filiz Topçu ile Dernek yönetimini Bahriye Üçok Parkı’ndaki Dernek binasında ziyaret etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın ziyaretinde CHP’li bazı Meclis üyeleri de hazır bulundular.

Özgür Özel Yarın Muğla’ya Geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel 28 Şubat Çarşamba günü (yarın) Muğla’ya geliyor.

Kökten Gençlerin Gözdesi Oldu

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ilk hava şehidimiz Yüzbaşı Fethi Bey’in anma töreninde yer aldı.

Saatcı STK Temsilcililerini Ziyaret Ediyor

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.

Aday Kökten, Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Toplam 1608 haber.